Un singur salariu?
Raspunsuri - Pagina 3
AAM spune:
Hallo fetelor !
Te-au intrebat fetele daca pe tine te deranjeaza situatia..daca pe tine nu te deranjeaza atunci nu vad de ce ii deranjeaza pe altii.
In Romania e ideea asta tampita cum ca barbatul e buricul pamantului si ca domne daca nu munceste este un looser ...Hai sa fim serioase..Din cate stiu eu avem drepturi egale si cand intrii intr-o relatie trebuie sa faci echipa cu omul respectiv si sa fii alaturi de el si la bine si la rau .
Nu inteleg ideea sa iti lasi barbatul ca nu are servici .Daca tu ai ramane fara servici el ar trebui sa te lase? Haida-de ..
Ce e important e sa fiti voi 2 fericiti si multumiti de situatia voastra si daca nu va place ceva intotdeauna se poate discuta problema si se ajunge la un compromis , o solutie care sa fie buna si pentru unul si pentru celalalt .
Tu esti cea care sta in casa cu acest barbat si daca l-ai lasa crezi ca ar veni rudele atat de binevoitoare acum sa te ajute cu ceva? Iti spun eu ca nu .
Asta e problema nationala in Romania,sa vina rudele sa judece , sa dea sfaturi , sa arate domne cat le pasa lor de tine .
Si la mine in familie cam la fel ar fi daca i-as lasa , dar cand incep cu sfaturile le spun sa ma lase in pace ca nu ii priveste pe ei cum imi traiesc viata si daca nu le convine ceva sa isi scrie nemultumirile pe o foaie de hartie si sa o puna in cutia postala ca am sa citesc atunci cand o sa am timp ce ii nemultumeste .
Daca m-as fi luat dupa rude ar fi trebuit sa fiu maritata cu 5 copii si sa nu zic niciodata nimik , sa stau la cratita toata ziua "ca de asa face o femeie buna" ,dar cum eu sunt o femeie rea nu vreau sa fac asta .
Gura lumii nu o va astupa nimeni si asta pentru ca oamenii vad mai usor gunoiul din ochiul altuia decat prajina din ochiul propriu.
Asa ca stai linistita si traieste-ti viata asa cum crezi tu ca e mai bine .Rudele intotdeauna vor gasi ceva de comentat .
Multa bafta si multi pupici !
mariaangeli_que spune:
Mi s-a intamplat si mie,cand ne-am intors din vacanza ,am gasit scrisoarea de licenziere,si au inceput promisiunile,speranzele,zilele treceau iar sotul nu gasea job,incet incet a inceput sa ma ajute in casa,el care inainte nu stia sa faca un ceai, imi venea citeodata sa inebunesc cand il vedeam ca ramane singur acasa si nu stie ce sa faca.
Iar prieteni binevoitori care sa te i-a la 11 m sant destui,a trecut totul dupa 6 luni in care am innebunit,dar nu am spus niciodata un repros sotului ,pt.ca nu merita,gateam tot ce-i placea lui,ii ceream mereu ajutorul ,ca sa-l tin ocupatsi cu toate ca bani nu prea erau,am cumparat de Craciun computer nou ca sa aiba ocupatie ,ca era perioada moarta si nu se gasea de lucru.
E greu dar daca iubesti pe cineva il iubesti si daca nu are servici (mai ales cand nu e din vina lui)
coral spune:
Am trecut prin asta de 2 ori. Prima data faceam o naveta nasoala si sotul isi pierduse jobul, a durat cam 6 luni pina a gasit ceva viabil. Salariul meu era de mizerie.
A doua oara a fost anul trecut, eram aici, a stat numai 2 luni. Si-a gasit ceva mult, mult mai bun si compania mai buna.
La el nu se pune problema de a sta, nu sta fara sa faca nimic, e imposibil sa nu cistige ceva. In bucatarie e ca pe o alta planeta, dar cit a stat acasa a aplicat, seara am iesit la plimbare iar in long wk am plecat cu cortul, a fost ca un mic concediul si l-am facut frumos.
Nu-mi pasa de ce spune lumea, sfaturi, birfe. Il iubesc si ma iubeste si e foarte important sa nu ne suparam pentru prostii. Locul de munca nu e un dat, il poti schimba, poti fi dat afara...
Aniela ai un sot minunat si va doresc sa isi gaseasca un job cit mai curind.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
amuleta spune:
Si eu sint in situatia asta cam de un an si nu-mi convine, ca iubitul meu are doua maini stingi la gospodarie si cumpara numai prostii cind se duce la alimentara, asa ca trebuie sa tin un ochi pe tot ce se-ntimpla in casa. Dar cel mai mult ma doare ca trebuie sa muncesc asa de mult si nu pot sta destul cu copiii, plus ca a trebuit sa ma-ntorc la lucru la 5 saptamini dupa ce am nascut si sa lucrez pina cu o zi inainte de a naste.
Parintii nostri sint foarte intelegatori, din fericire si el face eforturi serioase sa lucreze de-acasa la mici contracte pina o gasi ceva permanent. Asa ca sint optimista. Cit despre prieteni, ei sint prea finuti sa-si bage nasul unde nu le fierbe oala.