Viata in Germania (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Camelia spune:
Sa dea Domnul sa ma insel, dar eu cred ca ne bat nemtii .Si daca o sa castigam, maaaaaaaaama ce rotunda o sa ma dau maine la scoala .Astept cu mare nerabdare meciul.Nu se intampla prea des sa vezi nationala Romaniei la o televiziune germana.Hai,Romania!!!!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Camelia spune:
Tot eu. Mi-am amintit o faza apropo de fotbal si limba germana.Pentru ieri, la cursul de germana, am avut de alcatuit o propozitie in care sa folosim cuvintele: ein Tor, schißen, Ballack.O colega ii zice profesorului ca ea n-a facut propozitia ca n-a gasit Ballack in dictionar.Am ras un sfert de ora cu totii.Cat o mai fi sughitat saracu' Ballack....
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
cami_alex spune:
e bine ca v-a dat motiv sa va distrati.
Imi placea cand faceam cursuri de germana daca aparea ceva distractiv, se mai destindea atmosfera.
claudiak spune:
@Laura
Te cred ca-ti faci ginduri cu nasterea E si normal. In ce spital o sa nasti?
Eu am nascut in St. Anna Klinik. Am avut cezariana, planificata pe 23.7. si mi s-a rupt apa cu 2 zile mai repede, asa ca mi-au facut-o pe 21.7. dimineata (eram la 37+3)... Daca vrei, aici poti citi Geburtsbericht-ul meu: http://kind.qualimedic.de/Leserprofil-20466.html. Nu stiu daca esti la 9Monate angemeldet... www.qualimedic.de/" target="_blank">http://www.qualimedic.de/ Cred ca numai atunci poti citi. Aici poti gasi foarte multe sfaturi la problemele ce se ivesc, sint si f. multe forum-uri.
Sticla de cauciuc cu apa nu as folosi-o. E periculos. In caz ca se scurge pe undeva apa poti opari copilul. Sacul cu simburi de cirese l-am folosit numai cind pe Vanessa a durut-o burtica, si asta a fost farte rar. Pt. incalzit patutul nu a fost nevoie, e nascuta in iulie.
Despre moasa... ai sunat-o? Normal, o moasa buna vine sa te cunosca inainte de nastere. Asa puteti vedea daca va gasiti simpatice una pe alta sau nu. A mea a venit cind am fost in a 34 saptamina de sarcina la mine acasa. Apoi dupa ce am nascut.
Medicul meu de copii e Dr. Jansen. Sint f. multumita de el, e pediatru si neontolog. Nu stiu unde locuiesti tu...
P.S. Poza cu Vanessa e mai veche, acum are deja toti dintisorii Poate reusesc sa pun o poza mai noua cu ea zilele astea.
papadie spune:
hai Romaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-))))
PS: numai eu pling la imn? :-)))
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
MIN 23 RO-GER
2-0
peca spune:
si eu am dat tareeeee. ..... sa aud imnul
la pauza 4-0 sper sa nu ne innecam ca......la mal!
monicaa spune:
Eu sunt mai rau ca la dentist.4-0???!!!!! Vorba comentatorului, nu au fost nemtii niciodata asa de "dezbracati" in prima repriza.
Sa vedem ce urmeaza.
HIP HIP HURAAAAA!!!!
papadie spune:
Alina sa pierzi tu chiar prima repriza mey????
loloi e cu 4-0 pt noi...aia de la ZDF is oleak de consternati, Beckenbauer ne lauda eeeeeeeeee:-))))
pfuuu ai ratat frijka mei
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Crystinne spune:
4-0 ?????????????? Nu-mi vine sa cred!!!
Se aud urlete de la noi din casa :-)))
Ma duc la vecinul care este maniac cu fotbalul :-))))