Doamnelor si domnilor, mare atentie ce si cum procedati cu directoarele de gradinite deoarece nu cred ca este normal sa te duci si acum dupa o gramada de vreme de cand au murit atatia tineri la revolutie cu plocon, fratilor noi suntem de vina pentru toete relele din lume. Apropos de directoarea de la gradinita Hilary Clinton drumul taberei din Bucuresti care nu-i ajungi la nas cu prajina, in afara de programul care se spune ca il urmeaza copiii are un aspect de PUSCARIE, inconjurata de un gard inalt din beton, copiii rup legatura cu "exteriorul". Asa ca mare atentie pe ce cheltuiti banii si rusine doamna directoare, va acord nota 7 la purtare.
Tomy, multumesc
Zambesc.
Eu chiar aseara ii sopuneam cumnatei mele ca ar fi putut sa il dea pe nepotelul meu la gradinita aceea,stiu, dar sa nu o faca, fiindca cineva imi ridicase ieri in slavi aceasta gradinita, insa am suspectat ceva in neregula atunci cand persoana in cauza a incheiat cu: "da' vezi, cand te duci sa vorbesti cu directoarea, ia ceva zdravan sa-i pui in brate, nu un buchet de flori sau un "amarat" de pachet de cafea":)
!!oops, mi-am spus, n-o fi vrand cheile de la un apartament, ceva?
Asa ca.. fara cuvinte.
Succes!
Ma duc sa postez un sb in care sa cer niste sugestii, prietenii de aici, -familia aceasta uriasa de oameni extraordinari!, au sa ma indrume.