Mamici Iulie-August 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Crema Penaten ce o folosesc costa cam 4euro,normal ar trebui sa se gaseasca si la noi in ro,eu ma dau zilnic cu ea,nu miroase prea frumos dar e foarte buna;in acesta gama se gasesc tot ce iti trebuie pentru bebe.Uleiul e de la Jonson`s,intra foarte repede in piele si ma dau pe tot corpul cu el,si chiar perineul e masat cu acest ulei(are capacul roz).
Apropo KG cate in plus aveti,eu aproape de 30 de saptamani sunt si am 10 kg in plus si mai e,dar nici o problema bat recordul,poate cocurez la sumo.Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Alexandra... nu ai cum sa bati recordul ca e detinut de Monica, Gabi si mine asa ca... Eu am 17 puse, Gabi, 18 si Monica 20 asa ca bucura-te ca esti slaba

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Nu am telefon de la Hard Rock,este in Dr.Taberei,intre Favorit si pta Moghioros.E super.

Este adevarat cu bonusul de nastere,este stipulat in contractul colectiv de munca la nivel de ramura nationala.Va trimit extrasul:
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale Contract colectiv de muncă nr. 2598 din 23 decembrie 2002 la nivelul ramurii comerț pe anii 2003-2005

Publicat în Monitorul Oficial, Partea V nr. 1 din 17 ianuarie 2003

CAPITOLUL IV
Salarizarea și alte drepturi bănești

Art. 47. - În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariații vor beneficia și de următoarele ajutoare:
a) în cazul decesului salariatului, un ajutor, acordat familiei, de minimum trei salarii medii lunare pe unitate;
b) dacă decesul a survenit din cauza unui accident de muncă, a unui accident în legătură cu munca sau a unei boli profesionale, cuantumul ajutorului acordat familiei va fi de cel puțin 5 salarii medii lunare pe unitate; diferența de 2 salarii se va plăti după stabilirea, în condițiile legii, a cauzei decesului;
c) un salariu mediu pe unitate, plătit de unitate mamei, pentru nașterea fiecărui copil; dacă mama nu este salariată, soțul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate;
d) un salariu mediu pe unitate, plătit la decesul soțului sau soției ori la decesul unei rude de gradul I aflate în întreținerea salariatului

Monique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Duamna Bibi vine cucu acilea acasa sa ma epileze :-)))
Si pupaza mea e cam paroasa dar apelez la epilator numa ca puin dracia aia care rade, nu smulge. Numa ca aici nu prea se obisnuieste sa plimbi pasarelu chiar chel pe la doctori ca cica si parul ala are rolul lui protector si nij la nastere nu fac oaminii toalete chelioase. Totul cat mai naturel posibil. Culmea si eu, la pasarel po sa ma fac oricand gigea, pe picioare ma doare de-mi vine sa urlu :D
Eu nu pot purta ciorapi.... asa ca acu stau la pantalon si sosete si la vara la ciolanasele goale sa vaza soarele si celulita mea. Am inceput sa infloresc pe coapse. Asa catinel, catinel da' sigur.

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Da, este mentionat in contractul colectiv de munca la nivel national si ar fi bine sa va asigurati toate ca nu veti avea probleme. S-ar putea sa primiti raspunsuri de genul "Noi nu ne supunem CCL la niv national pentru ca avem unul la nivel de ramura/companie etc". Nu este adevarat. Trebuie sa se supuna toate companiile, fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai ca acum mi s-a reparat si mie net-ul, a fost mort o perioada.
Andreea, nu te gindi ca cele de la mobexpert sunt din lemn masiv, sunt din pal furniruit. adica au si din cele de lemn masiv...dar la copii nu cred.
hahahhaha, Alexandra ai redeschis si tu disputa de ieri cu kilogramele? eu zic ca totul e ok atit timp cit ne simtim bine.
pe mine m-au apucat nervii numarul doi din cauza de neamuri proaste din apartament (stiti voi povestea), daca incepem oni reamanajarile inainte de 25 mai ......cred ca trebuie sa ma consider norocoasa. plus ca toata lumea ma "incurajeaza" de pe acum sa nu ma gindesc ca terminam pina la 15 iunie ca e imposibil. asa ca m-au apucat nervii rau de tot, nu mai fac nimic azi, ma duc acasa si incerc sa dorm un pic.

Mergi la inceput

Roxi, stiu ca sunt din PAL, dar nu ma intereseaza asta la dulap si la comoda, ma interesa doar la patutz. Nu te mai enerva cu santierul de acasa. Eu zic ca poti sa termini pana la 15 iunie cu conditia sa aveti muncitori seriosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Haha Papadie, pai nici nu merge bre sa te plimbi cu "mneaei" cheala, cheala, ca racesti....hihihi...Unde mai pui ca raceste si nasturiku sa stea cu freza'n briza nefiltrata asa...:)))
(Omu' imi zice de fiecare data cand mai scot burtile la soare de caldura sa ii pun copilului caciula pe cap ca raceste!)
Oricum sunt convinsa ca la ce au vazut doctorii astia cam de o varsta cu al meu (45-50 de ani) prin spitale absolut nimic nu ii mai shocheaza, asa ca eu cu semiepilatul meu inghinal sunt chiar o doamna...

Andreea, mersic! Nu stiam ca au magazin unde poti sa mergi sa te uiti la patuturi!

Alexandra, nu ma detroneaza nimeni! Merg pe 21 de kile! Si nu sunt nici pe aproape de final dupa cum imbratzisez galetusha asta de inghetzata!!

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca m-am luat cu treaba pe la birou si n-am avut timp sa mai intru pe net...

Despre mobila - eu am fost la Mobexpert si daca nu cumva au schimbat, pentru bebei nu au decit doua modele, unul pe albastru si unul pe verde-fistic, ambele cam scumpe, asa mi s-a parut mie cel putin. In plus nici unul din aranjamente nu imi placea pe de-a intergul - adica imi placea patul de la un model si masa de infasat de la altul...
Dupa aia am fost pe la magazinele astea pentru copii gen Lumea Copiilor si Happy Baby - dar acolo nu au decit clasicele patuturi de lemn/pal culoare natur la diferite preturi si genul ala de masute de infasat cu cadita inclusa care mie mi se par subrede . Am mai fost apoi la Adorama - acolo mi-a placut tare mobila de bebei, doar ca era alba - si cam scumpa (un pat + comoda cu masa de infasat + sifonier era in fur de 700 de euro daca imi amintesc bine).
A, si am mai vazut ceva, dar nu stiu la ce pret - la magazinul (cred ca asa-i spune) Loris din Cora - era un patut cu comoda si masa de infasat de culoare albastru-bleu.
Sa fiu sincera eu as vrea doar patut si comoda cu sertare cu masa de infasat detasabila - o sa mai pun in camera un fotoliu ca sa stau eu comod si atit. Nu cred ca pina pe la 2-3 ani ii foloseste un sifonier asa ca nu vreau sa cumpar acum.
Hai ca m-am intins la vorba - sa-mi spui si mie Andreea pe unde e magazinul arabului ala de care spuneai.

Gabriela saptamina 26
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

yuck, de enervat m-a enervat deja...acu' ma duc sa ma linistesc, sau macar sa incerc.
va pupix si celor care plecati acasa va doresc o dupa-amiaza placuta....restul..ne mai auzim noi.

Mergi la inceput