Romani in Romania ian poftiti si voi....
la o barfa/pahar de vorbe.
Ia aruncati aici ce v-a enervat extrem de tare ultima oara in tramvai, la scoala/facultate/ghiseu etc.SAU ce v-a impresionat ultima oara intr-un mod insuportabil de placut in tarisoara asta , a noastra, deh, ce sa facem...
(Daca exista un astfel de subiect, scuze)
Raspunsuri
rachel owen spune:
Impresionat? Multe. Uite, vine primavara, totul s-a trezit
la viata. Ma bucur ca pot sa imbrac haine noi, subtiri, ca inca se mai uita barbatii dupa mine. Ma bucur ca locuiesc intr-un oras destul de curat, ca primarul se ocupa de curatenia orasului.
Cel mai tare m-au enervat, mai exact ieri, drumurile pline de gropi care imi strica masina. Mergand pe drumul Hateg-Caransebes mi s-a stricat bucsa de la telescop. Masina si-a facut revizia de curand si mecanicul nu intelegea ce caut iar la el. De fapt cel mai tare ma enerveaza gropile alea pe care nu le adopta nimeni.
Hmm. O sa ma mai gandesc si o sa-ti mai zic. Astea mi-au venit acum.
rachel owen spune:
Ati auzit ca se va scumpi benzina si motorina? De asta ce aveti de zis? Ca tare ieftina era…
In rest nu ma prea necajesc de nimic. Sunt eu un om multumit? Sau oamenii din jurul nostru sunt minunati…
Azi am intrat intr-o alimentara si am fost super incantata de tratatie si de felul cum mi-a vorbit vanzatoarea, chiar daca avea acelasi nume ca fosta sotie a sotului meu (ceea ce detest). Am fost la salon pentru epilat si cosmeticiana a fost draguta si blanda, am discutat chiar si subiecte mai intime, ca si rezultatele spermogramei si refacerea dupa epiziotomie. Am cumparat flori din piata (lalele) si vanzatorul mi-a oferit o garoafa din partea lui. Eram si eu mai shic imbracata, dar…oare de ce?
Aha, si pentru ca sunt vegetariana, si in perioada postului Pastelui am dus-o regeste, fiindca toate magazinele erau pline cu produse vegetariene, acum sunt foarte nemultumita ca nu se mai gasesc astfel de produse, fiindca, cica, nu s-ar mai vinde daca s-a terminat postul.
Dana_ spune:
De cand se scumpeste benzina? Pai io tot auzeam dar...sper ca nu asa repede.
Rachel, la mine e mai nasol cu imbracatul...dupa ce am nascut(desi m-am ingrasat putin) tot se mai uita barbatii pe strada dupa mine, ma fluiera si chiar am patit sa ma prinda de fund , MA DISPERA! Credeam ca scap de chestiile astea dupa ce nasc dar vad ca m-am inselat!Am 22 ani si cine ma vede si nu ma cunoaste nu ar crede ca am un copil..in fine , vroiam sa zic ca am ajuns sa nu ma mai imbrac cool, doar blugi ,tricou deloc decoltat..In ciuda faptului ca merg numai cu masina am patit multe faze...Intr-o seara am mers singura cu masina la parintii mei(in alt cartier, bebe era la ei) iar la semafor(care nu mergea) , au trecut cativa tineri pe trecere si se holbau asa la mine tanara cu masina cool..la care unu sta in fata masinii si credeti-ma ca de nu aveam inchiderea centralizata ma kkam pe mine, vroia sa intre in masina...of Doamne cat m-am chinuit sa-l ocolesc. Alta data eram la semafor, pe banda de langa mine se pun doi tzigani si ambaleaza masina, abia asteptam sa se faca verde caci nebunii aia tot radeau si cu rabla lor imi atingeau oglinda laterala, au tinut-o tot asa pana s-a facut verde si apoi s-au bagat brusc in fata mea , noroc ca nu am accelerat ca intram in ei...ufff sunt multe altele , numai ma enervez cand ma gandesc..uneori abia astept sa fiu mai in varsta sa nu fiu observata de obsedati!
Mai revin ..
Va pup
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
Maana spune:
Cozile de la Evidenta Populatiei sunt insuportabile!Pt.o viza de flotant stai la o coada de cel putin 100 de oameni! Si ce miresme placute!Oare lipsa sapunului sau a aerului conditionat e problema?!
Pt. pasaport stai la coada de 3 ori: o data sa-ti iei numar, o data sa depui actele, si o data la eliberare!
Si ce coada sa platesti curentul electric!Si impozitul pe casa!Si telefonul! Am sa incerc de pe card de-acuma!...
Noroc cu primavara asta frumoasa si cu multii si explozivii copaci infloriti!
Unde mai vine primavara atat de frumos???
Si unde se mai sta la coada sa dai bani in lumea asta?