Noi, femeile...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

"Ce orgasm intelectual mi-ai dat..."
, nu cumva o fi alt tip de orgasm?, ai grija la tastatura

"Dana, relax ..are 22 ani...lasa-l sa creada ce vrea...oricum este lipsit de importanta."
Corect carmenutza

"Nici tu nu contezi, mamica bolnava. Nu ataca la persoana"
Ehh, nu stiu care e mai bolnav, dar cu siguranta iti lipseste o doaga
..
Cum adica "nu ataca la persoana"? Pai tu faci asta la multe subiecte, si ma tot mir cum de nu ai disparut de pe site. Era odata un subiect unde mai toate fetele te vroiau OUT! Daca se face o lista, si eu vreau sa fiu printre cei care nu te plac si nu te vreau aici sa aberezi, sa spui numai tampenii, etc.
Am sa intreb moderatorii cum itzi permit sa vorbesti cum ai chef...Stii, nu vreau sa incalc regulamentul, dar daca as avea posibilitatea ti-as zice cateva ufff....

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Hehehe, multa lume nu ma vrea aici, chiar moderatorii au votat impotriva mea si te asigur ca in urma unei discutii avute cu cineva de sus, s-a ajuns la concluzia ca NU pot fi stopat. Orice incercare de a ma stopa va fi pedepsita drastic. Cam asa am vorbit cu cine trebuie. Oricum nu se va ajunge acolo, sa ne rupem in figuri, eu cu admin-ul... Regulamentul nu se aplica la mine!!! O sa le cint condoleante celor care au votat indepartarea mea...

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ma bag si eu
din punctul meu de vedere discutia a degenerat, de la o gluma vad ca s-a ajuns la ceva serios
ninja, cred ca ar trebuie sa vorbesti mai frumos, nu te-ai gandit ca asta este principalul motiv pentru care ti-ai atras atatea antipatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Hehehe, multa lume nu ma vrea aici, chiar moderatorii au votat impotriva mea si te asigur ca in urma unei discutii avute cu cineva de sus, s-a ajuns la concluzia ca NU pot fi stopat. Orice incercare de a ma stopa va fi pedepsita drastic. Cam asa am vorbit cu cine trebuie. Oricum nu se va ajunge acolo, sa ne rupem in figuri, eu cu admin-ul... Regulamentul nu se aplica la mine!!! O sa le cint condoleante celor care au votat indepartarea mea...

www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Sursa: http://www5f.biglobe.ne.jp/~shuriken/

My personal blog

Sunday, March 14, 2004
REGULILE POLEMICII CIVILIZATE

1. Īn orice polemica stiintifica, sociala sau politica, discutia trebuie sa se rezume la schimbul de idei si numai la acele idei care au contingenta cu problema respectiva.
2. Partile aflate īn polemica folosesc drept argument fie teorii stiintifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante īn ce priveste problema discutata.
3. Partile nu au dreptul sa aduca īn discutie caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nici nu infirma, nici nu confirma validitatea ideilor pe care le sustin.
4. Partile nu au dreptul sa puna īn discutie motivele care determina atitudinea idealica a adversarului, deoarece aceasta abate discutia de la problema īn sine.
5. Etichetarea adversarului, prin mentionarea scolii de gāndire, clasei sociale, organizatiei profesionale sau partidului politic din care acesta face parte, constituie o īncalcare a regulilor polemicii si dezvaluie slabiciunea lipsei de argumente. Īntr-o polemica civilizata conteaza numai argumentele invocate de adversar ca individ si nu ca membru al unei scoli sau organizatii. Nu ai dreptate pentru ca esti gānditor materialist, patron sau muncitor, ci daca argumentele tale sunt convingatoare sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Orice om de bun simtz ar vota impotriva ta insa asta inseamna pierdere de timp. La unii conteaza si alea 3 secunde cat le-ar lua sa te "catalogheze". Tu te autoexclusi:-) Autosuficienta si lipsa unei prietene vezi bine ca nu fac casa buna. Te lasa cu minte odihnita.
In urma unei dicsutii avute cu CINEVA DE SUS...LOL Pe principiu' "pila de la judeteana"??? Singurul semn care putea sa ti-l dea Al de sus in materie de computere e ca avand 200 de virusi in compi personal ar fi cazul sa te lasi de plimbari internaute:-). Tu faci din fiecare subiect o polemica ieftina adaugand tri metafore cu iz de groapa lu' Ouatu pentru ca n-ai argumente. Sau daca ai sunt slabutzeeee... Te-ai lipit ca marca de scrisoare de fetele astea din Japonia si nu te lasi. Un sushi, o provocare numa sa te bage si pe tine in seama...vezi poate dai de vreun ninja adevaraciune caruia nu-i place sa te "iei" de fumeia lui. Daca ai ajuns sa postezi mai mult ca oricare dintre fete la subiectul "Noi, femeile"...excuseeeee meee ceva e putred in Dnemarcaaaaaaaaaaaaa!!! S-audeeeee, domnuuuuuuuuuuuuuuu??? da da pin la dvs in Japonezia.
Daca vrei sa canti condolenate te sfatuiesc, de data asta sincer, sa te inscrii la o beserica de afro ca numa acolo se jeluie in ritm de rap.
In rest, NO OFFENCE, da' multam fain ca ne tii in priza. Umorul involuntar e al mai fain. Keep it on!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Hi-hi... ca uitai sa va spun (fomee, de!) Faza cu "REGULILE POLEMICII CIVILIZATE" am gasit-o pe http://www.rebusache.com ,site-ul personal al lui... Ninja insusi.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by qsar

Hi-hi... ca uitai sa va spun (fomee, de!) Faza cu "REGULILE POLEMICII CIVILIZATE" am gasit-o pe http://www.rebusache.com ,site-ul personal al lui... Ninja insusi.

Q

Rebusache karateka :-))))))))))))) Fuj bre ca-i luata cu copy paste de undeva
Auz daca-i pe recomandari am si io una de facut "ABC-ul comportarii civilizate" formatul ala mik din colectia "Dintii, copiii si parintii" :-))))
danke, danke Quuu pt acest puseu de constiintza

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaa, da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

DESPRECOPII SAU ADMIN:

CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC CU PUERILU' ASTA????? PERMITETI ASA CEVA PE DC?

NINJA: iti accept condoleantele.... si mai roaga-te Celui de Sus, in fiecare seara, ca poate doar el te mai poate salva pe lumea asta... Esti prea bun pentru lumea asta si n-ai loc decat pe taramul celor Drepti in loc cu verdeata, soare....si zumzet de albine...

Love is all around

Mergi la inceput

Pe tine te-as trimite in loc linistit, loc cu verdeata, de unde a disparut toata durerea si amaraciunea... Ma retrag... Apropo, unde e reliana?

Mergi la inceput