miscarile fetale
Acum avem 17 sapt. La 16 sapt si 5 zile puiutul meu s-a miscat foarte clar de 4 ori in acea zi. in urmatoarea zi, doar o data. Iar azi deloc. Este normal ca miscarile sa nu fie regulate la aceasta virsta?
Raspunsuri
ad_risnov spune:
Andrada,
Nu cred ca tr. sa-ti faci griji pentru ca puiul tau se misca cu siguranta si fara sa-l simti. El sta intr-o punga de apa in care efectiv poate pluti, se poate rostogoli. Asa ca este f. posibil ca tu sa nu-i simti miscarile.
Oricum ai simtit miscarile lui bb foarte devreme.
Eu imi amintesc ca la inceput nu eram sigura ca este el sau sunt intestinele mele care ghiortaiau.
Iti urez sarcina usoara si un bb sanatos!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
Getuta spune:
stai linistita, o sa vina vremea cand o sa-l si vezi prin burtica cum misca.
Acum el este mic si uneori nu-l simti chiar daca el misca. Nu te ingrijora, in urmatoarea luna o sa se schimbe treburile. Si eu eram ca tine. Urmaream sa-l simt si-mi faceam grija daca nu-l simteam. Acum avem muschi si-mi da cate un picior!
Geta si Andrei din burtica de 33 saptamani
Doamna Bibi spune:
Foarte precoce puiul tau.Primele falfaieli le-am simtit pe la 17-18 sapt.,iar apoi au devenit din ce in ce mai clare. Acum (sapt. 21) il simt de-a binelea,hiar imi da cateva suturi bine plasate (in vezica acolo ii place cel mai mult).
Sunt mamici care nu simt bebele nici chiar acum si asta (explicatie medicala), placenta este plasata anterior si preia din loviturile lui bebe.Dar ai rabdare ca-l vei simti.Unii copilasi sunt mai iuti,altii mai lenesi...
Sarcina usoara
Monique
piatra lunii spune:
Andrada,
si io l-am simtit pe bebe devreme, la 16 sapt., si tot asa, nu in fiecare zi, la inceput chiar au fost pauze de 3-4 zile intre prima data cand l-am simtit,de ex. si urmatoarea data, si tot asa, pana am inceput sa-l simt zilnic, deci nu te ingrijora,ca-i bine! E doar micut :))
sarcina usoara!
Piatra lunii 35 sapt.
andrada coca spune:
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. M-am linistit un pic. Oare tot asa de prapastioasa voi fi pina il vad si-l tin in brate?
andrada coca spune:
Imi simt burta ca pe un saculet care devine din ce in ce mai greu. Oare e normal?
Dana_ spune:
Stai linistita Andrada. Si eu simteam la inceput mai rar miscarile lui bebe, dupa luna a 7-a miscarile sunt mult mai accentuate, cel putin la mine asa a fost
Sarcina usoara
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
Andruska spune:
Eu prapastioasa am fost la si primul si putin si la al doilea , insa trebuie sa ai incredere ca totul o sa fie bine si o sa fie.
Sarcina usoara si un bb sanatos,
Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
try spune:
bebicul meu inca nu misca (ha, ha, ha, am doar 12 sapt. si 5 zile), dar dupa ce v-am citit ma astept sa-mi simt bebelusul pe la sfarsitul lui mai, adica peste vreo 4 sapt. (de fapt asa imi facusem si eu calculele ca va misca).
De-abia astept, nu mai am rabdare parca. Azi i-am auzit inimioara la control... offf... cum batea ea fugutza-fugutza...
12 sapt DNP 1 nov.