Mamica de mai-iunie (36)
Raspunsuri - Pagina 10
danaA spune:
Buna fetitelor!!1
Sunteti asa de dragute!! Multumesc frumos pt incurajari.Ce sa zic, nu ma gandesc tot timpul la ce a fost, dar ma apuca pe mine cateodata si atunci ma intristez. Important e sa fie bebe sanatos. Medicii zic ca e un copil normal si nu va avea nici o problema, dar eu... tot ma mai gandesc. Asta e,mai am de asteptat 4 saptamani ca pe 21 mai la spital cu mine, daca nu se grabeste bebe.
Nally , ai povestit asa de frumos. Sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi!!!
Irinel, si eu zic ca daca era vreo problema ti-ar fi spus . Mie mi-au facut si eco vaginal ca sa vada cum e colul. De fapt s=a uitat de jos in sus. Nu mi-a bagat nimic in vagin. Na ca te bagai in ceata, dar din experienta pe care am avut-o pot sa spun ca medicii nu prea spun ceva daca nu stiu cu certitudine ca e asa.
Bine ca bebe mare si voinic.
Monet, mai un pic si vine bebelina.
Sa aveti o zi buna!!!
Dana in 34+ de saptamani si Andrei
Eryka spune:
Gajici ce face-ti?De dimineatza am avut o stare de rau ,ma lua asa cu greturi si parca su cu voma insa din fericire am scapat si nu am mai dat la bobocei.Acum mi-am revenit .Ce imi place cand ma scol dimineatza in miscarile fetei mele care ajunge cu piciorusele pana deasupra coastelor mele sau cel putin asa imi da senzatia.in rest toates bune si frumoase la mine .
Monet mai ai asa putin ,tu kiar ce ai de gand sa faci?Sa nasti la munca?Hai mai las-o inclo de munca ca nu o sa-ti faca aia statuie acolo,mai bine stai si te odihneste .Intr-adevar dupa cum spuneai ,eu kiar m-am obisnuit acum cu durerile de oase deja le duc lipsa cad nu ma dor.Cat despre celelate dureri ,sunt fericita sa urlu in gura mare si sa zic ca nu mai am dureri de cap si nici mancarimile pe burtica ,mai ale alea. Dana ma bucur ca te simti mai bine si nu mai esti tristutza ,incearca sa fii mereu optimista si totul va fi bine.Nally ce naste frumoasa ai avut ,felicitari si tie si lui Sebastian voinicutzul.Nu ne uita cu pozele.Iuliana ti-ai luat pisicutz? Ai gasit nume pana la urma ptr pisicutz?Eu nu am idei ptr nume dar sunt sigura ca i vei gasii tu ceva frumos.
Eryka & sufletzica din burtica (36 sapt.)
Christina spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca sunteti toate bine si vesele ca va apropiati de momentul mult visat.
Nally, parca mi-a mai dat curaj povestirea ta. Felicitari inca o data! Trebuie sa marturisesc ca, acum ca se apropie sorocul (mai am 4 saptamani) ma simt putin deprimata. Si imi pun tot felul de intrebari despre cum o sa fie, daca o sa fim parinti buni si alte cele din aceeasi gama.
Sambata trecuta am fost si noi la orele de instructie prenatala si de-aici mi se trage... c-am vazut o nastere de la cap la coada si m-am cam speriat. In alta ordine de idei, pe langa informatiile utile pe care le-am capatat am simtit o foarte mare apropiere fata de sotul meu (si el de mine). Cred ca amandoi am realizat cat de mult depind de el, si cat de important e rolul lui in timpul travaliului. In plus, pentru c-am optat pentru clasele de week end care sunt cate 7 ore in doua sambete (mai am o parte sambata viitoare), nu stiu daca de la statul pe scaun sau de la ce, sambata am observat ca mi se umflasera foarte tare mainile de nu mai puteam sa strang pumnul. Bineinteles ca asta a adaugat tensiune la starea generala.
Monet, cred ca urmezi la rand. Eu iti tin pumnii si sper sa ai parte de o nastere usoara.
Eryka, da si eu o sa primesc lucrusoare din Romania, de la mama mea. Soacra-mea e doar norocoasa care vine si ni le va aduce, si de aceea o astept cu nerabdare. N-am locuit niciodata de cand m-am casatorit cu parintii sau socrii, si faptul ca soacra-mea va veni la noi pentru 6 luni ma streseaza nitel pentru ca nu stiu cum va fi. Mi-e teama ca nu se va acomoda aici (e prima ei vizita), ca ne va cicali sau va interveni intre mine si sotul meu etc. In fine, dupa cum vedeti nu sunt intr-o stare prea buna.
Nici macar nu m-a tras inima sa-mi fac geanta de spital. Am pregatit lucrusoarele bebeului, dar inca nu le am pe-ale mele gata.
Voi de ce va/nu va doriti epidurala? incerc sa-mi dau seama ce vreau si nu reusesc. Probabil ca voi stii la momentul potrivit, dar acum inca mai dezbat.
In fine, hai ca va las acum ca nu e decat 1 dimineata aici la mine... si-ar trebui sa dorm.
Pupicei.
anacami spune:
ati vazut aseara emisiunea despre nasteri de la PrimaTv? In fiecare seara de la 22:30 este emisiunea "Dincolo de limite". Aseara s-a numit "Nasterea". Spuneau ca si editia urmatoare va fi despre nasteri (probabil diseara). Aseara a intarziat putin din cauza meciului de fotbal, dar a fost foarte interesanta; au prezentat cateva nasteri de la spitalul Polizu: o cezariana, o sarcina gemelara si o sarcina unica. V-o recomand!
DPN 9 iunie 2004 (baiat)
iuliana c spune:
'neat fetelor!
Anacami am prins doar ultima parte din emisiunea de aseara si chiar si asa mi s-a parut interesanta.
Christina,o sa fie sotiorul langa tine si o sa treci mai usor prin momentul cheie ...dar pana atunci sa te odihnesti si sa faci nani!
Eryka,ma bucur mult ca nu mai ai dureri de cap si nu te mai mananca burtica.Ne-am gandit sa ii spunem motanelului Boris
Dana curaj si fi optimista
Mona sa intelegem ca dupa Sebastian apare Lia?
Nally ce faci?
iuliana & din burtica (30+ sap.)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Nally, ma bucur pentru tine ca a fost asa bine, ce baietel cuminte ai... . Deja parca nu mai este ca in carti unde te avertizeaza ca te asteapta nu stiu cate ore, totul este in alta lumina, multumim si asteptam vesti despre Sebastian.
Dana, ma bucur ca esti optimista si bebe este bine, asta este cel mai important acum.
Anacami, nu am stiut de emisiune si doar ne-am uitat si la meci:(, azi neaparat ma uit, multumim, cred ca a fost interesant.
Iuliana, te sun, sa vedem sper sa ajung la curs. Era bine daca era ieri ca am avut o zi superlejera. (suspect:)) Cum stati cu numele??? Mi-a mai venit in cap 'Tom' :))
Christina, nu-ti mai face atatea griji, mai ales pentru soacra, tu vezi-ti de viata ta obisnuita, ea o sa se adapteze dupa voi ca asa trebuie:) si cred ca pana la urma un ajutor nici nu o sa strice plus ca vine cu cadouri de la mami a ta.
Fotbalistul meu este foarte, foarte zglobiu de azi dimineata si-i da lui mami pe unde nimereste, ca m-am si speriat dimineata in autobuz, credeam ca ma scap pe mine:).
Pentru cine poate ajunge la cursul pentru mamici organizat de Help Net se tine la teatrul national, intrarea pe unde este si casa de bilete, ora 14.
pupici
Laura cu bebita, sapt 30+
Laurina spune:
Iuliana, nu pot vedea pozaaa:( cu Boris, pai mi se pare si normal numele pe care l-ati gasit:) Mai te-ai sculat cam dimineata
pupici
Laura cu bebita, sapt 30+
iuliana c spune:
Laura incearca aici http://community.webshots.com/photo/128315966/136321358jQtKGf
Noi am facut repetitii azi noapte...il apucase pe Boris motanelul joaca si de parca nu era suficient,se apucase si Rares din burtica sa se zbenguiasca...e, mai dormi daca mai poti!
iuliana & din burtica (30+ sap.)
ralu spune:
Buna fetelor,
Dar ce harnicute sunteti la scris! Eu de abia am citit povestea lui Nally. Vreau s-o felicit pentru o nastere atat de frumoasa si fara prea mari dureri. Sanatate multa Nally tie si bebelusului tau!
Va mai scriu mai tarziu ca sa citesc si eu ce ati scris pana acum!
Va pup!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (31+ saptamani)
Irinusha spune:
Buna "Burticutze" dragalase!!!
Eu tocmai m-am intors de la un control la ginecolog si sunt cam dezamagita ... sa nu spun chiar ca am draci. M-a controlat iar vaginal dupa ce i-am povestit ce mi-a spus moasa, ca sa-mi spuna ca am colul putin sters si ca ar fi doar in afara dilatat ... ce-o insemna la el in afara? ... ca copilul nu-i jos de tot si ca mai coboara el ... dar sa nu-mi fac griji ca daca vine acum e voinic si la termen, nu mai trebuie sa stea la incubator. Asta stiam si fara sa-mi spuna el ... si uite asa, nici o vorba de "cele doua saptamani" - care de fapt s-au dus - de care vorbea data trecuta ... ca sa astept. Vreau si eu sa stiu o data acolo ... ca incep s-o iau razna. Stiu ca sunt groaznica, dar zau daca nu mi-ar face bine sa stiu o data!
Am din nou lipsa de fier si cum am acum alt doctor cu alte idei, nu mai mi-a dat injectii intravenoase (ca are el experiente proaste cu cele intravenoase, ca pot omora oameni ... ma intreb de ce mai traiesc eu cand am facut deja atatea?!) ci intramusculare ... asa ca acum ma doare curisorul. Barem sper ca ajuta!
I-am povestit ca de doua zile am dureri de mijloc ca la ciclu - chiar azi noapte au fost graoznice ... de abia am dormit - ca sa-mi spuna ca e lipsa de mg, am "tonusul" slab ... si ca mi-ar trebui perfuzii ptr. ca nu rezista colonul la pastile ... dar ar trebui facute ambulant. Asa ca i-am garantat ca le pot suporta, nu vreau perfuzii ... asta mai trebuia, sa mai stau acum si prin spitale ... placerea mea!
Asa ca Irinel, vezi poate asta e si la tine motivul ptr. durerile de mijloc ... eu una nu mai inteleg nimic!
Gata, mai m-am calmat ... saru'mana fetelor ca ma suportati ... pe mine si pe vaicarelile mele ... barem asa ma mai "usurez" si eu. Sa trecem la teme mai frumoase!!!
Nally, frumos ai mai povestit!!!! Si asa sa nu ne facem griji! Mii de multumiri! Chiar mi-ai facut curaj! Esti o dulcica!!! Milioane de pupicuri ptr. minunea mica pe nume Sebastian!
Irinel, ce ma bucur ca esti bine ... si tu si bb-le!!! Tine-o tot asa ... dar incearca sa te odihnesti mai mult ... lasa treburile pe alta data si relaxaza-te!!! Poate si de la prea multa munca se trag toate! Pupicuri!!!
Iuliana, frumos mat mai ai! Sa-ti traiasca!!! Boris suna super ... are si o fata asa de smecher mic! Sa ai grija sa-l cresti bine sa nu ti se urce in cap ... ca asa face motanul mamei mele si ea nu zice nimic ... vin eu din cand in cand, fata rea, sa-l pun la punct. Dar tot de pomana! :)
Laurina, tu intrebai oare de dioptrii? Ca si eu sunt ochelarista si am observat si eu o schimbare in rau. Nu m-am controlat la doctor, dar dupa cum vad eu asa, zic ca-i mai rau. Sper insa sa-mi revin dupa nastere - parca asa am citit ... daca nu, imi fac la vara (daca ajungem) in tara alti ochelari. Mai vedem!
Mona, mai, dar tu chiar mai ai putin ... si dupa DPN! Ce te invidiez! Ca eu una nu mai am rabdare deloc ... nu prea mai rezist. Si cand te vad si pe tine asa linistita, fericita si deloc grabita, mor de ciuda ca nu pot fi si eu asa. Dar de fapt asa-mi este firea, trebuie sa fac totul in graba, rabdare n-am deloc ... sunt groaznica!!!!
Lauraa, sa inteleg ca ai "colul" tot asa de frumos ca pana acum ... Daca asculti la vorbele batranesti "fetele sunt mai puturoase", poate de aceea nu se grabeste printesa ta! Burta mea creste, insa greautatea stagneaza ... poate asa-i si la tine!
Gata, sper ca nu am uitat pe nimeni!!! Va pupic dulce si va doresc o zi minunata!!!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 37+ saptamani din burtica