poze cu gropi in asfalt

poze cu gropi in asfalt | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

sorry daca ati crezut ca le postez eu... ei nu! dar am nevoie de poze cu gropi in asfalt pentru un proiect ... deci daca are cineva va rog sa mi le trimita sau daca stie cineva link-uri inca o data va rog...

toate cele buune !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Taty eu am una aici ,dar am si o curiozitate : la ce proiect iti trebuiesc ?

Nimeni nu e perfect ! Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

...pai e un proiect la marketing despre o firma americana de costructii sosele si la sfarsitul prezentarii vreau sa fac un filmulet mai nostim...

multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

cu gropi nu am dar am poze cu masina distrusa din cauza gropiilor luate acum cateva zile pe un drum european in Romania..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ce nostim, nu am ,dar ma bag si eu in seama.
Ma gandeam ca as putea sa-ti fac un film in sensul ca in oraselul unde locuiesc eu nu exista 10 m patrati de asfalt fara gropi .
Vorbesc serios ,nu exagerez cu nimic!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

sa stii ca este o idee buna... daca faci filmuletul, chiar te rog sa mi-l dai!!! asta e de distractie la sfarsitul prezentarii...

multam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

si trebuie aleasa musai romania? sunt si alte tari cu gropi, chiar si aici in germanai...dar diferenta intre ei si noi este ca....incerca sa faca cat mai putine valuri pe seama asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by peca

sunt si alte tari cu gropi, chiar si aici in germanai...dar diferenta intre ei si noi este ca....incerca sa faca cat mai putine valuri pe seama asta

Diferenta dintre ei si noi este ca la ei strazile cu gropi sunt exceptii iar la noi strazile FARA GROPI sunt exceptii..
Totusi sunt de acord cu tine, dar nu cred ca Taty o sa trambitzeze ca gropile sunt romanesti sau de aiurea.Importante sunt gropile nu unde sunt ele,nu?

Laura si papusica din burtik (37 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu vreau sa fiu rea, dar peste tot exista gropi pe strazi.In mijlocul Vienei, langa Schönbruun-palatul regal-niste gropi de mori.Si uite-asa stau de 3 luni.Langa mine(stau la 5 minute de palatul regal) la fel.O strada e plina cu gropi, de 1 an jumatate de cand stam aici nu s-a intamplat nimic bun.Din contra, s-au adancit si au mai aparut cateva gauri.De-ati sti ce le zic celor responsabili ...si uite ca nu doar Romania e plina cu gauri in asfalt

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Nici in Canada (Montreal) nu este mai diferit. Am sa incerc sa fac ceva poze, este de groaza, si tot slalomul pe care trebuie sa-l faci. Te feresti de una mica si dai in una mare...
Nici nu mai spun ce poate sa fie la gura mea cind dau... in gropi.
Asa ca, gropi sint peste tot, din nefericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Emmy

Nici in Canada (Montreal) nu este mai diferit. Am sa incerc sa fac ceva poze, este de groaza, si tot slalomul pe care trebuie sa-l faci. Te feresti de una mica si dai in una mare...
Nici nu mai spun ce poate sa fie la gura mea cind dau... in gropi.
Asa ca, gropi sint peste tot, din nefericire.

Aici unde locuim noi (Montgomery), cat si in orasele din imprejurimi, o groapa este o raritate. Cand, totusi, intr-un cartier mai periferic am dat in 2 gropi una dupa alta, am exclamat si eu si sotul meu: "aaaaa, m-am simtit ca-n romania"!
Deci, pe aici nu prea sunt gropi!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput