va rog ajutati-ma!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Gabi,
Am venit c-am tirziu cu raspunsul dar sper totusi ca intre timp iti merge bine.

schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

Gabi, astemptam sa ne mai scriu!sa vedem ce mai faci?cum mai esti?don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

[huta Dragii Mei,Draga Gaby,
Am citit e drept mai tarziu toate mesajele voastre.O suita de sfaturi,intrebari ,incognite,dubii, opinii,etc.Va voi spune acum opinia mea umila.Acum cativa ani cand nu existau forumuri in limba romana am incercat sa creez unul e drept pe alte teme.Era nevoie de anumite cunostintze ce am fost nevoita sa le invat putin cate putin.Printre ele aveam posibilitatea de a vedea de la ce directie IP se scriu "postarile", ora de acces ,data,numarul de accesari, directia de ip ale celor ce acceseaza etc.Raspunsul la adevarat sau fals deci poate fi stiut.
Aparte sincer am fost foarte impresionata de povestea lui Gaby.Avea de ales intre 2 rele si a ales pe al treilea rau.Viatza in vest este grea dar si tentanta cand o privesti de departe.Este enorm de greu sa reusesti, trebuie sa faci compromisuri caci esti privit ca o straina mereu.Mentalitatea aici este diferita fata de cea din tara.Cei de aici nu se complica .Insa oriunde in lumepoti sa reusesti daca esti cu adevarat OM.
Va salut pe toti si sa dea domnul sa fie bine si sa fim iubiti si intelesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Draga Gabi,
Aprinde o lumanare si zi mersi ca ai scapat de un asemenea dictator!!!

Zi mersi ca nu ai apucat sa fii "fericita posesoare" a unui certificat de casatorie cu acest individ si ca nu ai vreun copil cu el.

Nu in ultimul rand zi mersi ca asta ti s-a intamplat acum ,la 22 de ani si nu mai tarziua,ca ai toata viatza inainte si ia-o drept o invatzatura buna.

Mai da-ne vesti si poate chiar te intalnesti cu fetele de la DC.

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salut!
CONCHITA - imi pare rau ca mesajul meu a fost interpretat ca ``atac la persoana``, am vrut doar sa ``intorc situatia``, pentru ca lipsa de incredere doare rau, mai ales daca deja suferi si ai nevoie de o mana intinsa, iar ceea ce primesti e o palma rasunatoare peste obraz. nici macar nu o cunosc pe TRY, poate chiar mi-ar fi draga, a fost doar o parere, am ``atacat`` o opinie, nu o persoana. tot respectul pentru membrii maturi, le multumesc din suflet pentru ce au facut de-a lungul timpului , le multumesc ca mi-au dat sansa de a avea putin balsam pentru sufletul meu de roman departe de casa. dar daca trebuie sa ma cenzurez pentru ca raspund unui membru matur, sau pentru ca opinia mea ar putea fi interpretata drept ``perla``, atunci:
1 - nu mai vad nici un rost in a-mi exprima parerea
2 - imi este luata sansa de a deveni ``identificabila

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

gabiuk ,
cand am citit prima data intamplarea ta,,,tremuram de furie si ma inundau lacrimile.
dupa aceea am inceput sa citesc ..opiniile fiecareia.
ce i drept pt o secunda m am intrebat oare sa existe persoana asa de bolnave incat.sa si inventeze suferintza¿?
oare poti sa te amuzi pe...seama faptului ca multe femei.sunt umilite sauinselate de partenerul lor...-¿?
eu vreau sa cred ca nu.
eu, acum cativa ani...am cunoscut un personaj masculinde genul celui care sustii ca ai intalnit tu.
suntem femei , suntem mandre, avem demnitate, nu tb sa ne lasam calcate in picioare!
eu am invins.intr un moment in care credeam ca nu ma mai ridic.deci toate putem in orice clipa sa ne schimbam destinul!
cu multa prietenie...vivian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxanda spune:

Am sa fiu concisa,oricine e capabil sa inteleaga.Citeste cu ATENTIE:
Nu mai face curat in casa,strict camera te,camera copiilor si bucatarie.Nu spala alte haine in afara de ale tale si ale copiilor,cand vine acasa saluta-l si raspunde-i vag la toate intrebarile,gateste-i numai mancare proasta.Trateaza-l cu indiferenta TOTALA!!Stii ce-i aia?Atunci sa faci asa.Rezultate negresite.Nici cand il aduci pe calea cea buna,prefa-te a doua zi ca nu s-a intamplat nimic si ia-o de la capat!Sa te fereasca sfantul sa-l alinti,sau sa iti ceri scuze!Daca vrea o cafea sau o bere sa si-o ia singur din frigider sau de pe masa,CHIAR DACA ESTI TU MAI APROAPE!!!Daca incepe cu reprosuri,incepe si tu!Spune-i ca ti-a stricat viata,ca ti-a spus numai minciuni si vorbe frumoase doar la bautura.Spune-i ca il iubesti atat de mult incat atunci cand faceti dragoste,doar te PREFACI ca te simti bine.Nu te abate de la TRATAMENT.Apropo de asta ai putea sa ii schimbi parerea despre prietenele lui:spune-i ca ai o boala venerica si invinovateste-l.NU TE ABATE!Nu da inapoi,ca vei reusi sa te porti mizerabil chiar daca sufletul doare.DOARE,te cred!

Anexa:

Mancarea servestei-o rece,si cafeaua si daca caraie spune-i ca atunci cand va arata putina caldura sufleteasca atunci se va incalzi,daca nu sa si-o faca singur.Daca mancarea nu ii place la gust spune-i ca ai nevoie de afectiune si de sentimente de implinire ca sa o faci cu dedicatie.Vorba ta:ABURESTE-L!

Planul 2

Fii tot timpul machiata,aduna-ti fortele,da-te cu crema ca sa iti refaci obrajii,nu mai plange,nu-ti mai pierde puterile si pregateste sa lupti ca sa ai si bani dar si pe el...la picioarele tale.Asta fiind spusa,refuza-l sa te culci cu el cand te vrea,pe diferite motive,capul,oboseala de la munca casnica etc etc etc.Daca zice ca se duce la altele spune-i ca pleci si tu cu altii.Nu ceda si aminteste-i ca iar o sa planga dupa tine iar cand te va vrea inapoi nu te va mai avea.ULTIMATUMUL e ultima ta posibilitate,nu te inmuia,asaza-ti cuvintele si infrunta-l.Nu lasa nici macar o sclipire ca ti-ar parea rau.

Planul 3

Insumeaza-i defectele.Compara-l cu fostii tai prieteni(momentan doar in gand).Chiar daca lozinca mea este ca nu pot fi alaturi de o persoana care imi creeaza neajunsuri,a ta este diferita.Ce ti-am spus mai devreme sunt primii pasi pentru a invata noua `ideologie`.

Am foarte multe idei.Daca te ntereseaza mai mult,scrie-mi,dar NUMAI sa fi indeplinit cerintele.Ai interval o saptamana!

Bafta Gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxanda spune:

Mesajul ar fi fost in perspectiva in care te-ai fi intors la el.Am citit abia acum si celelalte mesaje ale fetelor care te sprijina si rabufnirile lui Try carora s-a gasit impacare.E bine ca ai decis sa faci asta dar deschide-ti alta adresa,schimbati numarul.Daca te trezesti cu el la usa ce te faci?El stie unde locuiesti?Nu te juca.
Eu ti-am dat aceste `masuri` cu intentia reala de a te ajuta sa iti redobandesti stima de sine si treptat sa il urasti.Planul trei ramane atunci in picioare.Tine-ne pe toate la curent.Povestea ta m-a emotionat mi ar parea prostesc dar m-am atasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

buna la toata lumea, e prima data cand postez aici, desi am tot stat pe forum si am citit cat de mult am putut. va solicit ajutorul intr-o mica problema.daca vreo mamica ma poate informa cam cum merge treaba prin Maternitatea Filantropia i-as fi foarte recunoscatoare.cam ce bagaj ar trebui sa am, cum merg treburile acolo...
va pup pe toti

Anka T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Artemis1578

buna la toata lumea, e prima data cand postez aici, desi am tot stat pe forum si am citit cat de mult am putut. va solicit ajutorul intr-o mica problema.daca vreo mamica ma poate informa cam cum merge treaba prin Maternitatea Filantropia i-as fi foarte recunoscatoare.cam ce bagaj ar trebui sa am, cum merg treburile acolo...
va pup pe toti

Anka T.

Buna, AnKa si bine ai venit. Ai pus intrebarea unde nu trebuie. Nu cred ca o sa-ti raspunda multa lume aici. Intra pe:

http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=7

si creeaza un subiect, in care pui intrebarea ta. Acolo o sa ai si raspunsuri.

Claudia

Mergi la inceput