cat costa nasterea prin cezariana?
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana77 spune:
Iti raspun si aici despre pediatru.
Pediatrul l-am ales inca de cand eram insarcinata. Este un medic f bun de care auzisem.
A vazut echografiile, mi-a recomandat ce e mai bine pt bebei, i-am spus intotdeauna despre medicamentele noi care trebuia sa le iau, etc.
Dupa ce-am nascut a venit el acasa, nu m-a lasat sa merg la cabinet.
In paralel cu el ii vede si med de fam dar pt mine ce spune el este sfant.
Are cabinet in Rahova si lucreaza la Budimex. Desi eu locuiesc pe langa Arcul de Triumf, pt mine nu a contat distanta.
Parerea mea este sa nu iti alegi medicul dupa zona. Pt problemele usoare aparute poti informa telefonic pediatrul care sa decida ce e de facut (daca are rost sa vina la tine sau sa mergi la cabinet sau spital). Iar pt urgente clar ca trebuie mers la spital.
Despre preturile operatiei nu pre are sens sa-ti zic deoarece eu am tratat pe toata lumea la... dublu.
Ioana,
YANN &
PHILIP
_28.01.2004_
http://community.webshots.com/user/yannphilip
violetzyka spune:
De ce trebuie sa dai bani in stanga si in dreapta? Oamenii aia nu lucreaza pe salariu ca oricare alti oameni? De ce trebuie intotdeauna sa dam spaga cand mergem la doctor? Si alte categorii sociale au salariu mic,ce ar insemna sa dam spaga peste tot,la femeia de servici,la vanzatoarea din colt,la X si la Y care ne fac un serviciu?
Lauraa spune:
Violetzyka, stai linistita ca dau cei care au.Ce-i care n-au de unde sa dea,nu dau,si la fel de sanatosi si frumosi sunt!300 DOLARI cadou pentru o cezariana? Daca erau doar 100 sau deloc nu opera? Sa fim seriosi ![]()
violetzyka spune:
Asta-i adevarat ! Toata lumea se plange ca e coruptie in Romania si trebuie sa dai spaga peste tot.Dar cine alimenteaza aceste proaste obiceiuri? Nu aia care cer.Ci aia care dau.Mi se pare ok sa duci un mic cadou,un buchet de flori,cutie de ciocolata, DUPA...daca esti multumit de felul cum s-a purtat lumea,sa-ti exprimi intr-un fel recunostiinta,bucuria.In orice caz nu INAINTE,ca sa cumperi bunavointa,atentia,grija.Mi se pare umilitor !
pulstar spune:
Ai dreptate! Sunt perfect de acord cu tine Violetzyka!
Ne mai miram ca toate lucririle merg anapoda in tara asta!
Daca ar fi dupa mine, asta ar merita personalul medical corupt:
Afara cu ei!

![]()
A_Iulia spune:
Mie mi-a facut o mare placere sa ofer 300 usd d-nei dr care m-a operat. Cu tot sufletul i-am dat. Ar trebui sa tineti cont si de salariile medicilor din Romania. De ex, salariul meu e de vreo 8-10 ori mai mare decat al unui dr, si nu cred ca se compara riscurile si pregatirea lor cu cele ale mele. E pur si simplu sistemul asta sanitar nenorocit. Umilitor, spuneti voi...da, este, pentru doctori, dar cu multe umilinte ne intalnim la tot pasul pentru ca suntem aici. Si in nici un caz nu e vorba de coruptie, pentru ca majoritatea doctorilor nu cer. Daca vrei, le dai, daca nu ai, nu le dai. Si se comporta la fel. Dr care nu respecta asta nu intra in discutie, ma alatur voua sa-i hulim impreuna.
Mi-am amintit!...Cand m-am internat eu prima data sa nasc (am avut o tentativa de nastere normala), a nascut si o femeie simpla, care vroia sa-i dea dr 100.000 de lei (ii dadea ca stia ca trebuie dat ceva, si saraca nu avea mai mult, si asa i se parea destul de mult!). Ei bine, bineinteles ca nici nu a vrut sa-i ia banii si s-a comportat la fel de frumos cu ea ca si cu toate celelalte. Si chiar si asistentele s-au comportat la fel de bine cu ea, desi nu le-a dat nimic. Deci nu e chiar asa cum va inchipuiti.
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
pulstar spune:
[quote]Originally posted by Adina Iulia
"Mie mi-a facut o mare placere sa ofer 300 usd d-nei dr care m-a operat. Cu tot sufletul i-am dat. Ar trebui sa tineti cont si de salariile medicilor din Romania. De ex, salariul meu e de vreo 8-10 ori mai mare decat al unui dr, si nu cred ca se compara riscurile si pregatirea lor cu cele ale mele."
Dar nu-i obliga nimeni sa lucreze in sistemul sanitar, unde salarile sunt mici! Asa ca din moment ce ei si-au ales aceasta profesie, cunoscand conditiile si salarul....
pisi_ella spune:
Acum un an, la Giulesti...5.000.000 la dr., 2.000.000 la anestezist, 1.000.000 la neonatolog (nu uita de el, e ff important!), 500.000 la asistenta sefa...
Nastere usoara si un bb sanatos!
_Ella &
Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro
A_Iulia spune:
Pulstar, vorbeam de medici cu experienta si vechime, deci cu o anumita varsta, nu de rezidenti care mai pot sa-si schimbe locul de munca...dar oricum nu despre asta e vorba in subiect asa ca mai bine tac.
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
bebetica spune:
Ca totul sa fie super eu am dat: 50 $ ANESTEZIST (anestezitul merita bani) si 150$ medicul.(spit. Municipal BUC).
Moasa nu exista la cezariana. La asistente am dat 50 000 lei cum intrau in tura si erau super dragute. La neontolog am dat 100 000 (la prima vizita, dar este drept ca BB era OK dar sunt si cazuri de BB-ei cu mici probleme si atunci te costa mai mult) si a fost OK.
La mine a fost SUUUUUUPER USOR. Adica nu am simtit nimic si nici dupa ceea nu am avut nici un fel de discomfort. Medicul care m-a operat mi-a spus ca starea mea de bine se datoreaza in mod exclusiv medicul anestezit. Daca imi aduc bine aminte si inainte si dupa operatie mamicutele operate vazute de mine la reanimare erau inabordabile (toate),fapt care mi-a dat de gandit. In schimb pt. mine a fost fost placut sa constat ca sunt OK cu toate ca din fire sunt prapastioasa si o mare fricoasa.
Cere cel mai bun anestezist si programeaza-te, nu astepata contractii si alte alea ....
Totul va fi OK ai sa vezi.
Ioana si
Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da