Ce-i cu "Haiducii?"

Ce-i cu "Haiducii?" | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

De citeva zile, se da o melodie pe Viva Swiss- postul national muzical al Elvetiei- o melodie, care nu e alta decit Dragostea din tei a celor de la O-zone! Sint curioasa, oare Haiducii astia-trupa care cinta melodia acum- sint romani si daca s-a auzit ceva de ei prin tara...tre' sa recunoasteti totusi ca e o raritate sa auzi o melodie romaneasca pe un post muzical strain...melodia a fost data si pe un post italian si pe unul francez, ceea ce nu poate decit sa ma bucure

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

Astazi am vazut si eu pentru prima data videoclipul pe mtv2,de auzit am auzit [:-)] de pe la cunostinte ca de vreo 2 saptamīni ,ba pe mtv2,ba la bayern 3 radio,pe ORF,chartshow(pro7..cred..)tot īi aud pe Haiducii astia cu Dragostea din tei.
..deci i-am vazut,dar sincera sa fiu nu m-au impresionat.Oricum ma bucur pentru ei,ca sīnt romāni si au ajuns si īn afara,prin topuri!!

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ultima oara cand am fost in Ro am auzit si eu de cei de la O-zone. Stiu ca sunt din Moldova si mie mi-au placut vre-o 3 melodii de la ei: "Dragostea din tei", "De ce plang chitarele" si "Numai tu". Imi spunea fratele meu ca sunt in primele 50 de locuri din topul european. Am intzeles ca au fost difuzatzi si in Frantza si Spania!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailov spune:

O-ZONE, este o formatie de cantareti din Republica Moldova(daca ati auzit de aceasta tara). Este in toate topurile de muzica(de la posturile de radio) din Romania. ORIGINALUL este al formatiei O-ZONE, ceea ce ascultati voi(cantat de o tipa) este plagiat. Este mult scandal pe aceasta tema la noi(vezi emisiunea lui TEO de acum 2 saptamani cand au fost invitati sa vorbeasca despre aceasta problema).
Salut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

°Trupa se regaseste si in clasamentele din Franta si Italia

O-Zone, cu piesa “Dragostea din tei”, se afla pe locul 3 in clasamentul single-urilor din Spania...

http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=152094

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Intr-adevar, au scos single aici, in Franta, cu "Dragostea din tei". Eu acum cateva zile am aflat de ei, de pe aici, dar imi place tare melodia...Daca nu sunt acasa sa o ascult, o fredonez pe strada, la munca... Bravo lor ca au ajuns aici!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Initial creeata de iren

De citeva zile, se da o melodie pe Viva Swiss- postul national muzical al Elvetiei- o melodie, care nu e alta decit Dragostea din tei a celor de la O-zone! Sint curioasa, oare Haiducii astia-trupa care cinta melodia acum- sint romani si daca s-a auzit ceva de ei prin tara...tre' sa recunoasteti totusi ca e o raritate sa auzi o melodie romaneasca pe un post muzical strain...melodia a fost data si pe un post italian si pe unul francez, ceea ce nu poate decit sa ma bucure

A nu se confunda "haiducii" cantata de Paula Mitrache , cu O-zone.
Intr-adevar este melodia lor "Dragostea din Tei", dar in Italia melodia este cantata de aceasta tipa. Paula Mitrache a cantat la Sanremo sub titulatura Haiducii.

Personal imi plac f. mult O-zone si nu stiu din ce cauza a ajuns melodia sa fie preluata de ea. Oricum sunt discutii din cauza impresarilor.

http://www.muzweek.net/arhiva_barfe/b0061.htm

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Garofitza

quote:
Initial creeata de iren

A nu se confunda "haiducii" cantata de Paula Mitrache , cu O-zone.
Intr-adevar este melodia lor "Dragostea din Tei", dar in Italia melodia este cantata de aceasta tipa. Paula Mitrache a cantat la Sanremo sub titulatura Haiducii.

Personal imi plac f. mult O-zone si nu stiu din ce cauza a ajuns melodia sa fie preluata de ea. Oricum sunt discutii din cauza impresarilor.

http://www.muzweek.net/arhiva_barfe/b0061.htm

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Merci mult, m-ai scos din ceata!...Da, stiam cine cinta originalul si cine sint cei trei tipi de la O-Zone, dar nu stiam cum de-a ajuns melodia lor la Haiducii si cine sint acesti Haiduci.

initial postat de Mihailov:
"O-ZONE, este o formatie de cantareti din Republica Moldova(daca ati auzit de aceasta tara)."

mai bine ma abtin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by Ella

Astazi am vazut si eu pentru prima data videoclipul pe mtv2,
Ella

daca ai vazut un vidoclip cu 3 gacii, si cu un avion...atunci este cel de la O-zone, asta l-am vazut si noi pe MTV2.....

si l-am vazut si in iarna in ro.,deci nu cred ca e greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by peca

quote:
Originally posted by Ella

Astazi am vazut si eu pentru prima data videoclipul pe mtv2,
Ella

daca ai vazut un vidoclip cu 3 gacii, si cu un avion...atunci este cel de la O-zone, asta l-am vazut si noi pe MTV2.....

si l-am vazut si in iarna in ro.,deci nu cred ca e greseala

Da, ala cu avionul e de la O-zone, iar cel al haiducilor e cu o tipa blonda si un tip pletos si nitel barbos- parca...

Mergi la inceput