Gradinita Arlechino....

Gradinita Arlechino.... | Autor: alina_antoaneta

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, cine cunoaste date despre aceasta gradinita aflata in zona Pta. Muncii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

De aprox doua luni am inceput sa centralizez toate gradinitele din zona Alba Iulia -Muncii insa nu pe asta nu o am.
Am dat un google si cele cateva pagini gasite nu se deschid. Ai adresa exacta si nr de telefon? Daca da, da-mi-le te rog si mie.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

Lyada,
sunt eu Violeta, dar daca am avut probleme cu profilul de utilizator DC, mi-am schimbat username-ul...

Deci, gradinita Arlechino nu am vazut-o in interior, este tot o vila, gen Albinuta, pe str. arhitect D. Harjeu Nr. 45, tel. 326.0584 Mai clar, este undeva pe o straduta, inainte de spitalul "Victor Gomoiu", la dreapta, cum vii din Pta. Muncii...
Cauta in Pagini Aurii si gasesti pe harta strada respectiva...

Si eu mi-am propus sa o vizitez la sfarsitul saptamanii. Te rog sa-mi zici daca tu afli ceva.

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea spune:

Buna!

Si pe mine ma intereseaza gradinita, fiind aproape. Din pacate nu o gasesc pe site-ul MEC cu gradinite autorizate???!! Chiar daca sustin ca au autorizatia....
Am fost cu un timp in urma in vizita si pot spune ca am o parere medie despre gradi. Am gasit si neajunsuri, cum ar fi toaleta care este comuna cu adultii, masa prin catering, limba engleza a invatatoarelor si curtea neprimitoare, si o oarecare lejeritate de a intra in gradinita, nu ca m-as gandi la ce este mai rau, dar parca macar o sonerie la intrare....eu am intrat ca strain fara probleme si am stat la intrare o vreme pana am intrebat tot eu de sanatate pe cei de acolo...

Ar fi interesant de aflat si alte opinii, nu?

Numai bine!

Mergi la inceput