Mamici Iulie-August 2004(57)
Raspunsuri - Pagina 7

alicegh spune:
Gagici, eu plec la o sedinta si dupa aia acasa. cred ca lista ar trebui facuta separat, eventual trimise la cineva PM / sau mail (unde este disponibil) - eventual al meu, daca vreti, pe yahoo - si dupa aia trimisa la cine o doreste (tot pe mail). se poate trimite nr. de telefon si adresa de mail in acelasi timp. Daca vreti, le adun eu.
Felicitari pentru Strumfitza!! Plkacenta ajunge pana la gradul 4 de maturitate (la sfarsitul sarcinii) din cate mi-a spus doctorul meu, asa ca stai linistita.
Va pup, sa aveti o zi buna,
Roxana sapt. 25

andreea_s spune:
Alina, mama, dar de unde feeling-ul? De ce crezi asta?
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

alunelsialbinutza spune:
Nu stiu de ce, zic mereu Bradut in sus, Bradut in jos, dar cand ma gandesc la el, mi-e mai greu sa mi-l imaginez baiat decat fetita...
Nu stiu, efectiv asa simt. Tu te-ai bucura, asa-i?
Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

andreea_s spune:
Hai sa facem cum a sugerat Roxana 2. Trimitem mail cu numarul de telefon la una dintre noi, se face lista si se retrimite la adresele de la care s-a primit.

roxanaz spune:
Alinule mama ce e cu feeling-ul asta? ciudat....ai vreun gind de inrudire cu Andreea de zici ca s-ar bucura?
mai bine folosim o adresa de pop3, ca e mai "cuprinzatoare". puteti sa o folositi pe asta: roxana@tecar.ro, e securizata si nu voi avea probleme.
asa ca....eu m-am deschis (hahahhahah).

andreea_s spune:
Alina, normal ca m-as bucura. Da, Rox, vrem sa ne incuscrim :-)
Tu stii numarul meu deci nu ti-l mai trimis inca o data

alice2004 spune:
Folosim deci adresa pe care a scris-o roxana ? Ce trebuie sa trimit alaturi de numarul de telefon ?...
Alice