Puterea care ucide?
Raspunsuri - Pagina 8
casandra spune:
----------------
dar fara filosofia alienarii, o face cu taica-su..si nu e un copil abuzat sau corupt..are vreo 30 de ani, e maritata..partea fierbinte sa relatiei cu Henry si nevasta lui, June, a trecut..din noianul de barbati cu care e la momentul respectiv, singurul care ii da sentimentul deplinului e tatal..intortocheate sunt caile ....
----------------
Relatia parinte-copil e una speciala. Sa faci dragoste cu propriul copil sau cu parintele tau, mi se pare un sacrilegiu, o pangarire a ce ai mai sfant in tine, indiferent de varsta, experienta. Numai faptul ca au ajuns sa incerce acest gen de relatie, ma dezgusta.
Deja nu se mai discuta de orgasm, ci de profanare, perversiune,...
Llaura spune:
La Marguerite (parca asa ii zice, nu?) si la Anais Nin ma declar tufa.
Mi-am amintit ca am citit si eu o carte "interesanta", n-am dat-o ci am uitat-o la mama, "In Praise of the Stepmother", alu pretenu meu Llosa.
Are pasaje "interesante" si in Razboiul sfarsitului lumii (baronul si camerista; pipaitorul de tzeste si nevasta calauzei, piticul si nevasta calauzei), dar nu am cartea si ma lasa memoria, maica....
Victoria spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by Victoria
Hmmmm, eu mi-am cumparat "Incest"de Anais Nin....am citit-o si am dat-o din casa, nu am mai putut s-o privesc pe raft...
V
veni, vidi, Victorie!
iote candoare-pudoare:)..de ce nu poti sa o privesti..ia zi despre cartea aia, ce simti, ce gandesti?
D.
Dioki, nu e vorba nici de candoare, nici de pudoare, ci de altceva...corectati-ma cele care ati citit cartea si va aduceti aminte mai bine (eu dupa cum am spus nu o mai am...) ci de faptul ca, ramanand insarcinata, cu nu mai tin minte care din ei, intrerupe sarcina in luna mare...6 luni parca...( ca sa nu-si strice corpul...) si descrie pe larg prin ce trece, am impresia ca descrie si copilul, si faptul ca imediat dupa aceea se analizeaza cu disperare in oglinda sa vada daca aceasta experienta nu a lasat oarece urme pe tenul ei, in afara unei palori interesante....repet, nu stiu daca am retinut bine toate detaliile, dar stiu ca asta m-a marcat...eu avand in acest moment o mare implicare emotionala legata de subiecte de genul asta...
V.
veni, vidi, Victorie!
qsar spune:
Cat m-am bucurat cand l-am cunoscut! Tanar, viril si nelinistit. Obrazincul! M-a facut sa rosesc, dar m-am lasat prinsa in jocul lui, atrasa de impetuasa lui impudoare. Ce daca era total lipsit de originalitate? Ce daca nu venea cu nimic nou, personal? Facea si el ce face toata lumea... doar ca o facea mai bine. Si, statea acolo mandru, sfidator, privind ironic la vecinele cu genunchii tociti de prea-lunga rugaciune pioasa. Imi placea mai ales zambetul lui subtil, in coltul gurii. Poate ca ar fi vrut sa o "pangareasca" pervers pe vecina care sta tot timpul serioasa, aplecata deasupra gherghefului... sa o ia asa, pe la spate, in timp ce ea numara in continuare la ochiurile canafasului. Mai apoi, matur... a devenit dintr-o data cam prea serios. Cerebral si hm... original. Pe urma a dat-o pe filosofie. Teorie, etica, estetica... Rare tresaltari mai aminteau vag de tinerelul invartosat care promitea senzatii fierbinti.
Acum s-a blegit de tot. Atarna flasc, batran filosof stoic; a ajuns "trecut"... Sta cuminte pe pagina a doua. L-au biruit vecinele, cu rugaciunile si mataniile lor neincetate. Subiectul despre orgasm... Pacat.
De aceea, fratilor si surorilor, adevarat graiesc voua: credinta este vesnica... orgasmul e trecator.
Q
Julie spune:
Q,
...si iata-l revigorat, revenit cu revansa, ca moda pantofilor cu varf ascutit, dar mult mai lung si mai ascutit (decat acum 40 de ani :PPPPPP), oripiland pe unii, amuzand pe altii, subjugand restul :)))))))
J.
PS (vrut) ludic: nu credinta e vesnica, ci frivolitatea :PPPPPP
conchita spune:
quote:
Originally posted by qsar
Cat m-am bucurat cand l-am cunoscut!..
Poate ca ar fi vrut sa o "pangareasca" pervers pe vecina care sta tot timpul serioasa, aplecata deasupra gherghefului... sa o ia asa, pe la spate, in timp ce ea numara in continuare la ochiurile canafasului...
Rare tresaltari mai aminteau vag de tinerelul invartosat care promitea senzatii fierbinti.
hihi, e dupa asteptari, maica. pe bune acuma, tu asteptai senzatii fierbinti de la topicul lui deoki? dar ce-ati facut cu dormitorul, l-ati inchiriat vecinei cu ghergheful? ce face dependenta asta de net din unii, mai frate :)))
Julie, frivolitatea CUI? :))
Julie spune:
quote:
Originally posted by conchita
Julie, frivolitatea CUI? :))
Ah, a Modei, bineinteles, ca unealta de scobit dupa locuri orgasmatronice :)))).
Vai-ce-prozaic
Julie
conchita spune:
quote:
Originally posted by Julie
Ah, a Modei, bineinteles, ca unealta de scobit dupa locuri orgasmatronice :)))).
Vai-ce-prozaic
Julie
si uite asa ajungem la Woody Allen, care mi-e complet nesuferit. chiar asa, cum o arata numitul Allen in timpul extazului? clasic sau modern? a la Sandra Brown sau Boccaccio?
btw de moda, ai citit Thomas Carlyle-Filosofia vestimentatiei?
btw de topic, va recomand Denis de Rougemont-Iubirea si Occidentul
Julie spune:
quote:
Originally posted by conchita
si uite asa ajungem la Woody Allen, care mi-e complet nesuferit. chiar asa, cum o arata numitul Allen in timpul extazului?
Tot cu ochelarii pe nas.
Iar extazul nu-i apartine :)))))))
conchita spune:
quote:
Originally posted by Julie
Iar extazul nu-i apartine :)))))))
daca n-a avut norocul sa dea de topicul asta si sa vada cum il poate onora(pe numitul orgasm, adica), mdeh :)))