Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 8
armandcp spune:
Scuze, dar daca spuneai exact ce cautai iti spuneam. Insa nu pe salariul meu.
Nu te obosi sa imi multumesti. Imi pare rau, dar este al n-lea exemplu care demonstreaza o zicala ce circula pe continentul American.
Succese netarmuite.
Armand
quote:
Originally posted by topsy-turvy
Multumesc mult, intradevar dupa un ex. concret ma uitam. Kim si restul fetelor din LA cam cit sint chiriile (stiu ca depinde de zona)si cit de departe ma duce un range de 60-65k/an? Nu prea pot sa-mi fac nici o idee, am fost in LA in vacante doar si atunci chiar nu am platit atentie la taxe etc. Merci din nou.
BTW sinteti toate foarte haioase.
http://community.webshots.com/user/armandcp
kim222 spune:
Fa un dus si racoreste-te!
Cine a precizat cum ca ar fi salariul meu?
Asta a fost concluzia ta, asa ca fie-ti bine!
kim222 spune:
Si BTW chiar se confirma zicala ca neamul prost tot neam prost ramine, indiferent ce parfum foloseste.....
Si ca sa intelegeti de ce-s asa de nervoasa cititi putin ce scrie domnu' la un subiect intitulat "100,000K in America". Redau:
"De ex. subsemnatul 115 k pe an , New York City, si 101 k pe an in Kansas City (ultimul din doua bucati leafa de la job plus un contract de consultanta).
Cica ma ocup cu baze de date si administrare de sisteme Unix si Digital.
Cu respect,
Armand
Asta asa ca sa vedeti cit de fatarnici sint unii....Si domnu' Armand daca tot vrei sa afle lumea despre salariul tau, lauda-te in Ro ,poate pe ei ii mai impresionezi inca , pe noi , insa nu. Cel putin pe mine una nu. Si, si mai mult nici nu te cred. Poate daca aveai alta profesie , da. Poate ai uitat sa precizezi ca-s dolari canadieni.
GATA!
amuleta spune:
Apropo de ultimul mesaj, cine urmareste emisiunea "The aprentice" ? Ce parere aveti despre Donald Trump ( sau "The Trump", cum ii spun cei din NY) ?
conchita spune:
allya am vrut de mult sa te felicit si sa iti spun cat ma bucura prezenta ta pe forum, prestatia si eforturile pe care le faci cu toate informatiile oferite . campania pro-alaptare initiata de tine mi se pare una dintre cele mai grozave initiative pe site, te citesc cu mare admiratie si consideratie. asta ashea, ca sa stii ca ai fani :))
p.s. fetele, dragutele, haideti va rog frumos sa trecem peste fitile cu zambetul pe buze si calm. n-ati observat ca topicul americancelor era printre putinele ramase nevatamate de ciondaneli? eu zic ca e posibil sa-l pastram ca atare, ce ziceti? orice interventie nelalocul ei sa fie tratata cu indiferenta pur si simplu, ca si cand n-ar fi existat...e doar o propunere, desigur.
super-lia spune:
Armand : YOU ARE FIRED!!!!
Gata fetele l-am rezolvat si haideti sa nu mai comentam la absolut nici o replica data de "domnul"...De acord?
Va trimit un pupic ca sa dormiti bine!
mamica fericita a unui baietel!