Vizitati Kenia!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Daca mai ai chef incearca si la Berlin : 030 2592660 (daca n-ai facut asta deja).
Din cate am citit eu viza se poate obtine si pe aeroport dar mare atentie :
- daca avionul ajunge noaptea, formalitatile s-ar putea sa dureze pana la ziua;
- functionarii sunt corupti si ... "infometati";
- in mod obisnuit cozile sunt de cca. o ora
Deci Drum Bun si sa ne povestesti cum a fost !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Am revenit, si a fost super! Nu e nevoie de viza dinainte, o primesc si romanii ca toti ceilalti cetateni straini la aeroport, formalitatile nu dureaza mult, viza costa 50 de dolari si merge totul repede.
De retinut: Kenia trebuie neaparat vizitata, este o calatorie emotionanta!
De povestit ar fi foarte multe, dar trebuie sa vezi ca sa crezi, in primul rind oamenii sint foarte prietenosi dar la modul serios si atit de saraci... nu se pot descrie conditiile in care traiesc - am vizitat un sat african (scoala, super-market si doctor) si totul este incredibil, oameni sarmani intr-adevar... dar atit de blinzi!
Mombasa este o senzatie in sine, un oras suprapopulat, mase de oameni sarmani, copii desculti, animale de casa, totul laolalta, nu stii ce te misca mai mult; saracia, mizeria, privirile oamenilor...
In rest pentru turisti paradis... colivii de aur cu privelisti minunate, Oceanul Indian este tot ce am vazut eu mai minunat in lumea asta, personal si servicii super (se vede ca au fost dresati englezeste) in conditii relativ simple - in orice caz foarte foarte multe lucruri minunate de vazut!
Vizitati Kenia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Kika, am fost si eu in Kenya acum cativa ani si am amintiri minunate...In afara de peisajele extraordinare, animale salbatice, rezervatia Masai Mara, etc, si mie oamenii mi s-au parut minunati..Pot sa spun ca in bungalowurile din Masai Mara am avut parte de cel mai bun serviciu, pur si simplu venea bucatarul si ma intreba: "ce pot sa fac pentru tine? ce ai vrea tu sa-ti gatesc azi?" si erau prietenosi, dar nu la modul servil si agasant ca in alte tari....
Daca as putea, m-as intoarce oricand sa revad Kenya....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Super Victoria! - tu ai descris cel mai corect prietenia kenienilor, ma bucur mult ca si tu ai avut aceleasi experiente frumoase!

Mergi la inceput