Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 8
cristalina spune:
Buna dimineata la burtici!
Ce zi minunata de toamna tarzie!......Noroc ca e verde destul afara ca altfel era tare urat!
Pe mine ma dor muschii ca la raceala si oasele soldurilor noaptea cum stau asa pe o parte sau pe alta si ma intorc ca placinta. Insa bag magneziu ca papadie, asa a zis si nenea doctorul.
Monica 26+ saptamani
Doamna Bibi spune:
Sa va spun,aseara am fost din nou la eco (am fost tot la CMU Enescu,dar la dna doctor Vladescu,nu v-o recomand,este foarte superficiala fata de Iosup).Bebita al meu dormea cu o mana in gurita si cu una pe cap,era asa scump.Si dna doctor tot BAIETEL a zis ca e,asa ca am 2 opinii de la 2 doctori.M-am linistit si cu stomacelul,este in regula tot.Si-a dublat greutatea in cele 2 saptamani de cand am fost ultima oara (acum are aproape 600 gr si 16 cm) este OK pentru 20 sapt????
Ce ma ingrijoreaza mai atre este colul meu care acum 2 sapt. avea 40 mm, iar acum are 35 mm, iar placenta avea 27 mm,iar acum 23 mm.Este normal sa scada in dimensiuni????Sunt putin ingrijorata.
Monique
eli spune:
Andreea, papadieva multumesc mult pentru sfaturile date. O sa ii zic sambata doctorului de dureri si o sa ii "sugerez" ce mi-ati zis voi.
Lia, aici frumos a fost pana luni, inclusiv. Acum ploua si e frig, cum zisese si Monica, parca e "toamna tarzie".
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 21 saptamani
Dorsilia spune:
Azi inca nu a miscat bebele meu si incep sa ma ingrijorez, de obicei imi dadea trezirea la 7...
lia 24 sapt de la UM
Dorsilia spune:
de obicei raspundea la stimuli auditivi sau tactili, cand auzea muzica sau cand puneam mana pe burtica
Doamna Bibi spune:
Inca o chestie,bebe al meu sta acum foarte,foarte jos,chiar la nivelul osului pubian (acolo este capul).Inainte statea mult mai sus,acum a coborat.Voi unde il simtiti?De ce coboara bebe asa jos,nu trebuie sa urce acum?De simtit il simt din plin ca are forta nu gluma (mai ales cu picioarele ma loveste destul de tare in stanga),dar mai da si din manute.Ma ingrijoreaza ca sta asa jos,totusi.
Monique
leeloo2004 spune:
Lia - stai linistita, probabil bebe are o zi mai somnoroasa - poate si de la vremea de afara. Daca tot esti ingrijorata, maninca ceva dulce si stai linistita in pat macar 1/2 ora - o sa vezi ca va reactiona...
Gabriela saptamina 25
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
biluta28 spune:
Roberta04- ai dreptate. Copilul despre care povestesti tu e prost educat, vinovati sunt parinti. Ana daca mergem cu ea undeva nu atinge nimic fara sa nu ma intrebe pe mine (in primul rand)pentru ca asa am invatat-o, nu are voie sa atinga nimic din ce nu-i apartine fara consimtamantul proprietarului. Si eu ii cer voie daca vreau sa ma uit pe revistele ei sau i le cer ei mai intai (asta erea doar un ex.). Eu incerc sa ma fac ascultata dar fara sa-i creez dependenta, si cu toate astea cand face prostioare nu intreaba. Am fost cu ea intr-o vizita si tocmai veneam de la cumparaturi, fara sa intrebe a luat toate etichetele de pe hainutele cumparate si le-a lipit pe lambriurile gazdei, am certat-o pentru ca nu a intrebat daca are voie si am avertizat-o ca alta data nu o mai duc nicaieri, sa nu crezi ca m-a si crezut. Evit sa fiu prea dura sau sa o pedepsesc dar cateodata mai tip la ea si atunci se resemneaza.
In concluzie depinde de educatia pe care le-o acorda parinti.
DNP- 29 aug. - 20 sapt.
kamiska spune:
Buna fetele !
Hristos a inviat!
Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si puiutilor, sa aveti liniste in suflete si in case.
Eu acum m-am intors din nordul Moldovei, unde a fost super, am fost la cumnata mea ( sora sotului ) care e casatorita cu un preot din Iasi. Am fost si la catedrala din Iasi la moastele sfintei Paraschiva si la manastirea Cetatuia.
M-am odihnit, iar acum am venit la serviciu.
Pupici la toate fetele
kamy
leeloo2004 spune:
Biluta - si eu cred ca ai dreptate, totul tine de educatia pe care le-o dau parintii si asta este si ceea ce vreau sa invat si eu si sotul meu - cum sa-l educam cit mai bine ca sa nu se transforme intr-un mic "monstru" terorizator. Nu imi plac copii care ajung sa se tavaleasca prin magazine daca parintii nu le cumpara ceva, ce vor ei, sau care ajung sa fie de fapt stapinii casei daca ma intelegi. De asemenea nu cred ca trebuie batuti - doamne-fereste, dar cred ei trebuie sa inteleaga ce inseamna "nu" fara a fi lipsiti de dragostea parintesca. Evident asta e doar teoria mea de acum - cum o sa procedez atunci cind o sa fie cazul asta e alta poveste...
Gabriela saptamina 25
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2