Cainii periculosi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Woooow, arata super, cel maro imi place mai mult! Cel negru pare mai comunitar, putin.

ps. ai niste copii super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Am uitat sa te intreb daca ii cresti la bloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Multumesc de aprecieri.Da, stam la bloc iar cea maro, Brownie e pui de la cea neagra, Tina.E intradevar frumoasa, de asta am si pastrat-o.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Ira, si eu, ca si tine am strans informatii despre diverse rase de caini (cam de vreo jumatate de an - de cand ne-am mutat la curte). care-i mai prietenos, care-i mai bland..samd. Intr-o buna zi cineva, de pe un site de specialitate mi-a ras in nas. Mi-a zis cam asa: cand iti iei un caine, il iei pentru ca simti ceva pentru el si nu mai conteaza nimic altceva. Am cam marait eu dar..mare dreptate a avut.
Pe scurt: am adoptat un catzel maidanez abandonat (era legat cu sarma de un gard), are 3 luni , il cheama Capone si mi-e drag de el de nu mai pot. Nici nu-mi imaginam cata bucurie imi va aduce, cum se bucura cand ma joc cu el, cum ma cearta cand n-am timp de el, samd. Si cu Sanziana se intelege super.
Cam asta-i parerea mea.

quote:
Originally posted by Ira

Am uitat sa va mentionez, chiar daca nu se incadreaza in sub. cu agresivitatea,
ca vrem si noi sa ne cumparam un caine, peste vreun an,
dar am vrea sa fie bun, bland, cu parul scurt, talie mijlocie spre mare, sa iubeasca copiii si sa nu alerge mult, ca nu are cu cine :-).

Oare ce rasa o fi asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Liliana
Macar tu ai inteles ce tot boscorodeam eu in mesajele mele..
Ira,
Cateva rase potrivite pentru copii ar fi: caniche (se tunde), bichon (talie mica se tunde), cocker (din cate stiu nu lasa par), dalmatian (par scurt).
Daca copiii sunt inca micuti, ar fi indicat sa alegi o rasa de talie mica (dalmatianul este talie medie!). Numai bine

[quote]Originally posted by liliana csaki

Fetele, luati-o mai usor, v-ati cam incins si nu e bine ca uite,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fara suparare,OtiliaLia,chiar nu poti nici macar in subiectul asta cu si despre caini sa te abtii de la apropouri la adresa arabilor ,tiganilor,si a altor religii?
Cred ca iti zici oful destul in alte topicuri,te rog mai lasa ura si ranchiuna la o parte.
Dupa cum stii in comunitatea noastra sunt oameni si de alte religii si/sau etnii.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

3 lucruri vreau sa zic:

1. Din pacate multa lume isi revarsa frustrarile pe forum...
2. Din pacate sunt unii care au placerea de a fi mereu "Gica-contra", chiar daca n-au habar de subiect, si nici o parere de exprimat........just for fun.......
3. Ira, de acord perfect cu ce zice Liliana Csaki (si eu am labrador, mascul de 3 ani), cu o singura obiectie (venita din experienta mea cu cainele meu): alearga FOARTE MULT!!!! Dupa alergare pe langa bicicleta de 1/2 de ora, de-i atarna limba pe afara (dar ii place la nebunie!!), vine acasa si continua turele prin curte, provocandu-ne la joaca!!! Asta poate i se trage si de la faptul ca a trait de mic la curte, si mereu a alergat cat i-a placut.....in rest sunt niste caini PERFECTI (parere personala )

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

..si totusi-subiectul era despre cainii periculosi/cum ne aparam de ei(pe noi si copiii nostri)/care sunt legile care ne apara de agresiunea canina/cat de mult sunt respectate aceste legi?

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Da, si? S-a raspuns la toate aceste intrebari!!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by hannen

Fara suparare,OtiliaLia,chiar nu poti nici macar in subiectul asta cu si despre caini sa te abtii de la apropouri la adresa arabilor ,tiganilor,si a altor religii?
Cred ca iti zici oful destul in alte topicuri,te rog mai lasa ura si ranchiuna la o parte.
Dupa cum stii in comunitatea noastra sunt oameni si de alte religii si/sau etnii.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Esti grazava ! Daca scriam un banc cu musulmani tot asa sareai in sus ?
Si scuze atacul tau este aiurea intrucat eu am raspuns cuiva printr-o parabola. Dar probabil habar n-ai ce e aia si cum se foloseste. Tu stii una buna, esti musulmana si sa nu cumva sa vorbim ceva despre musulmani ca e de rau.
Iar ura nu-mi este caracteristica. O sa te miri dar cea mai buna prietena a mea in Japonia este musulmana, dar nu una convertita ci una nascuta in religie musulmana ! Iar in Romania, de asemenea ma pot lauda cu o foarte buna prietena tiganca (sau Rroma daca preferi)

Si in ce priveste cainii sunt cea mai corecta rasa o sa-si aminteasca mereu cine i-a mangaiat si cine i-a suparat !

Mergi la inceput