Mamici din Arad ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 8
LindaG spune:
Buna fetelor,iaca am si eu acuma un pic de timp sa intru in Internet.Va multumesc la toti ca ma primiti cu atita drag in cercul vostru(chiar daca nu sunt mamica).La intrebarea ta Alina, daca sunt casatorita,da sunt,acuma in Aprilie am avut 4 ani de cind ne-am casatorit.Eu nu am mai fost de anul trecut din aprilie in Rom. de aia mi-e asa de dor de casa.Exista o mica posibilitate sa vin in Mai in Rom. dar inca nu e nimic sigur.Am sa va anunt eu oricum.Alina,Magda,Claudelu,Anto,Alina33 voi unde locuiti in Arad?
Va pup pe toti si poate mai intru un pic mai tirziu in Internet.Ma duc sa fac spanac,mmmhh!
LindaG
alinamoro spune:
Linda eu stau in Alfa.Am stat si in Vlaicu si in Micalaca,dar de 4 ani stau in Alfa.Eu de fapt nu sunt aradeanca,sunt bihoreanca,dar de 11 ani sunt in Arad.Iti doresc sa fii si tu mamica in curand.
Magda,succes la scoala.
Mai Clau pe unde umbli? Nu-ti sta in obicei sa nu intri pe aici toata ziua.
alina
Claudelu spune:
Alina ai dreptate ca nu e stilul meu dar sunt foarte ocupata, nu atata de mult cu Raul ci am de facut ceva referate pentru nasa noastra care face ceva cursuri la Academia de Politie si m-am oferit sa o ajut ca ea si lucreaza si nu prea are timp pentru ele! Si uite de azi dimineata abia acum am terminat!!!
Sunt franta de oboseala!!!
Vad ca nu sunt singura care sunt franta de oboseala!
Despre Raul ce sa va povestesc ca nu facem altceva decat sa mancam, cacam si dormim...
Ce n-as da si eu sa ies putin la aer, parca n-as risca sa ies cu Raul la aer inca...mi se pare ca totusi nu-i chiar atat de cald...poate gresesc eu....
Acum va las ca ma duc sa ma intind si eu putin!
Linda bine ai venit printre noi! Asa cum a spus si Alina, povesteste-ne mai multe despre tine...sa pot sa te pun si eu pe lista noastra...Sa sti ca nu conteaza daca esti sau nu mamica...!!!!!
Va pup!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
alinamoro spune:
Salutare Clau.Eu l-am scos pe Dragos afara prima data cand avea 3 saptamani-1 luna.Si mie imi era frica de orice adiere de vant.Saptamana viitoare il poti scoate si tu cate putin,incepi cu 5-10 minute.Intr-adevar,afara e soare,dar azi a batut un vant groaznic.
alina
anto spune:
Vin numai un pic intreacat sa vad ce mai faceti .Am fost la cumparaturi si stiti ce obositor eMi-am luat o pereche de pantaloni pe care nu i-am probat si acasa am vazut ce urat stau pe mine .Maine-i duc inapoi .Radu ma asteapta sa-i fac masaj ca-l doare un picior de ieri e la fotbal.
Clau si eu ma intrebam ce e cu tine ca nu prea mai esti pe-aici,la fel ca alta data .Daca nu e chiar rece afara eu zic sa-l scoti pe Raul la plimbare ,cate putin la inceput.E f. bine sa-l scoti la aer .Eu o scoteam pe Deni zilnic .Clau ce prajituri a mai facut sora ta?Hey,mi-am amintit,da-mi reteta de savarine ,aia precis i-mi reuseste .
Alina ,am ras cand am citit ca m-a vazut Dragos pe strada.Ar fi fain sa fiu in Romania.Dragul de el ,nu m-a uitat.Nu mai am acum paru prins in coada (doar atunci l-am prins ca nu eram spal.pe par)Fetele din Austria nu m-au recunoscut cu coada.
Magduta i-ti tinem pumniisorii sa-ti vinzi apartamentu ,vezi ca tre`sa dai de baut Zi-mi si mie te rog cam cat te-a costat facutul casii ?Am inteles ca e desul de mare casa .Locul l-ai cumparat ?
Draga Linda scrie date despre tine ca ,Clau le aduna si reface listuta.Sa-i mai dam de lucru un pic ,ca-si iasa din ritm .
Va las acum ,vad ca iar m-am lungit la vorba .
alinamoro spune:
Ceau Anto.Te pricepi la masaj? Si pe mine ma tot pune Calin sa-i fac masaj la spate,dar nu-mi place sa fac,dupa 2 minute ma dor mainile.Eu stiu pe cineva aici in zona care face masaj(vine acasa)cu 50.000 lei ora si tot am zis ca o chem sa-i faca la Calin.
Apropo de pantaloni,nu ai fost in Arad la Chic(langa gara)? Eu tot de-acolo imi cumpar pantaloni si nu sunt scumpe deloc hainele.
alina
anto spune:
Nici mie nu-mi place sa fac masaj ,da n-am ce face .Bine ca mi-ai zis cand mergem la Arad o chemam daca vine la masaj .50000 e f. ieftin ,la noi in Vlaicu cer 200000/ora.
Mi-a zis o prietena de Chic da nu am apucat sa merc si pe-acolo.Deni si-a luat multe lucruri de la un magazin mic de pe langa restaur.Transilvania .Langa a fost gelateria Coandi si vizavi pza Coandi.Dar nu au fost ieftine ,cca.500-600mii /buc.
Acum chiar ca plec ,ca se supara pe mine .
LindaG spune:
Buna fetelor,toate spuneti sa va spun cite ceva despre mine.Tot am spus cite putin.Acuma o sa scriu un pic mai mult.Deci, am 24 de ani si am trait pina in 02.2000 in Arad,Micalaca impreuna cu mama mea.Sora mea e din 1997 in Stuttgart,Germania.Tatal meu a decedat cind eu eram mica.Pe barbatul meu l-am cunoscut in 1998 in Germania cind eram in vizita la sora mea.In 1999 a fost in Romania(in august si in octombrie)dragostea a fost mare(si mai e)asa ca in octombrie ne-am si logodit.In noiembrie 1999 m-a cerut de nevasta si am acceptat.In 02.2000 am venit in Germania si in aprilie ne-am casatorit.In luna august am avut cununia religioasa in Romania la hotelul Astoria.Eu am lucrat aici la inceput intr-un teatru(nu ca actrita) iar acuma lucrez ca secretara intr-o firma.Mi-e dor de casa si de prietenii pe care i-am lasat in Rom. pentru ca aici nu cunosc pe nimeni din Romania.Ma bucur ca sora mea locuieste aici ca mai am cu cine vorbi romaneste.Eu inca nu am copii dar sper ca in decurs de 2 ani sa vina si la mine barza,dar am o nepotica dulce(fiica surorii mele de 21 de luni)cu care vorbim si romaneste.Cam asta este pe scurt povestea vietii mele!
Pot cumva sa vad si eu lista aia cu fetele din Arad?As vrea sa vad daca nu cumva cunosc si eu pe cineva!!
Va pup.
LindaG
Claudelu spune:
Foarte frumos fetelor!!! Imi dati de lucru?!
Eu nu-mi iau haine de la Chic decat foarte rar, pentru ca eu am curul mare si nu-mi gasesc pe marimea mea.., plus ca acum vreo 2 ani mi-am luat o pereche de pantaloni pe care i-am purtat doar o data si s-au facut ca naiba...au facut genunchi si la fund parca aveam scutec!
Dar cred ca doar pe mine ma urmareste ghinionul cu hainele de la Chic ca nici o prietena de a mea nu a patit asa ceva...
Deni cred ca si-a luat haine de la Belami...parca asa ii spune la magazinul ala de langa Coandi...acolo sunt scumpe hainele in comparatie cu alte locuri dar sunt de calitate si mult mai faine.
Va pupez!