Mamici din Arad ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mersi pentru lamuriri Clau,a instalat Calin Norton,chiar acum.
Da' ce cuminte e Raul,doarme asa de mult fara sa se trezeasca.Eu nu am stiut cum se doarme 3-4 ore fara sa se trezesti pana a avut Dragos 1 an jumate.El nu dormea mai mult de 3 ore fara sa se trezeasca.Bine ca nu are colici.I-am aratat pozele cu Raul la Dragos si i-am zis:"stii cum il cheama pe baietelul lui Clau?",si el foarte senin,zice:"DA",zic:"cum?",da' el foarte bucuros ca stie imi zice:"BEBE".Corect,nu? A fost tare figura.
Iesim in oras acum si diseara mergem la ziua unei fetite la noi in bloc.
Mai intru eu pe-aici azi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce dragut e Dragos! Figura mare mai ii!!!
Are dreptate.....!!!!!!!!!
Daca are Calin ceva nelamuriri poate oricand sa-l intrebe pe Clau fara probleme!
Distractie placuta diseara la chef!!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Draga Alina,
Mersi mult pentru adresa pe care mi-ai trimis-o si pt. mesaj.Din pacate adresa cu cintecele nu s-a deschis,dar cred,ca de vina este computerul meu ca de citeva zile nu mai functioneaza cum trebuie.Ma bucur ca sunt mai multi din Arad in acest forum.De abia astept sa merg si eu acasa!Sper ca pina in vara sa pot si eu sa vin in Rom.Iti doresc si eu distractie placuta la chef si sper sa avem odata ocazia de a vorbi.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo fetelor,n-am nascut inca dar nici nu ma simt prea bine.Nici o grija ca va anunta Daci daca se intimpla evenimentul.
Nu am chef de nimic din cauza durerilor si nici nu pot sta macar la calculator.
Aaaa am fost la doc da era pe fuga ca intra in operatie si m-a vazut numa pe masa asa ca inca nu stim sigur ce e.Am sa incerc sa va dau cite un semn de viata mai des.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Linda bine ai venit printre noi!
Alina bine ca ai dat un semn de viata ca ti-am dat termen pana maine, in sensul ca daca nu apari pana maine atunci te sunam sa vad ce-i cu tine...Imi pare rau ca te simti rau, cunosc sentimentul!!!!!!
Eu va pup si ne auzim maine!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Linda bine ai venit la Mamici din Arad.Unde stai in Arad?
Povesteste-ne cate ceva despre tine.Mai avem o mamica din Germani care este aici cu noi,dar acum este la Arad si sta pana in vara aici.
Poate ne intalnim cand vii prin Arad.Noi am avut intalnire saptamana trecuta,mamicile din Arad,mai este Anto din Austria care e din Arad si Cristinacsa din Germania.Te pup si te mai asteptam pe-aici.

Fetelor acum am venit de la chef (vad ca tot in chefuri o tinem)si l-am culcat pe Dragos ca era frant.Ce sa va spun ca tot baga degetul in paharele cu lichior si bere,ma mir ca nu s-a ametit de cat a lins pe deget dupa ce-l baga in bautura.

Clau mai povesteste-ne si tu din experienta de mamica.Ce-s cu postarile astea asa scurte la tine?,nu e stilul tau!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Buna la toata lumea,
Alina sper ca a fost fain la chef!Eu inca nu sunt mamica dar sper ca asta sa nu fie vreo problema.Eu stau de 4 ani in Germania dar ma simt cam singura ca nici acuma inca nu am prieteni cu care mai pot sa ies din cind in cind.Sper ca se va mai schimba situatia.Eu am locuit in Micalaca de care mi-e tare dor.Voi pe unde stati?Daca vin in vara sper ca voi veni cu sora mea care sta tot in Stuttgart.Ea are o fetita de 21 de luni si si ea va intra cit de curind in acest forum.M-as bucura daca ne-am putea intilni cind voi veni in Rom.Oricum va tin la curent.

Va pup si noapte buna la toti.

P:S: Miine voi intra iarasi in forum si sper sa va gasesc pe toti aici.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Bine-ai venit Linda printre noi,incet ,incetnostru se inmulteste ,o asteptam cu drag si pe sora ta si binenteles si pe celelalte fete care inca nu au avut "curaj" sa vina la noi.
Mai Alina da´chiar ca ti-e bine in ultimul timp , tot pe la chefuri Aici nu se prea obisnuieste cu chefurile acasa, mai mergem la restaurant.Ieri a fost timp frumos si am fost si eu cu Deni la fotbal (sa ma uit)ca a jucat si Deni si Radu.Pe urma am mers la o mustarie(unde se mananca si se bea numai produse de-ale taranilor)unde mergem destul de des .Barbatii joaca carti, noi femeile barfim ,ca mie nu-mi place sa joc carti.
Alina 33 i-mi pare rau ca nu te simti bine ,eu nu mi-as mai bate capu cu sexul copilului lasa sa fie o surpriza.Cand ai termenul sa nasti?
Ce stiti de Cristina ,a ajuns in Romania?Cand va intalniti sa nu faceti sa nu faceti pozeAlina tu esti responsabila cu astea
Clau ce mai face Raul ,l-ai scos la plimbare ,tot mai doarme ziua si noaptea nu?
Magda ,pe unde umbli?Ai vandut apartamentul?

Mergi la inceput

Ceau fetelor.
Linda de cat timp nu ai fost in Romania? Esti casatorita? O asteptam si pe sora ta in grupul nostru.Programam o intalnire cand veniti in Arad.

Anto ma bucur ca ne mai scrii si tu.Ieri in oras Am vazut o doamna care,parca semana cu tine putin,eu am observat dupa ce-mi spusese Dragos:"mama,Ato,Ato".Ce ne-am distrat de el.Intradevar semana putin cu tine(era si cu parul prins asa cum il aveai tu la intalnire),dar eu nu stiu daca observam asta.

Clau pe unde umbli? Ti-am zis ieri ca ceva nu-i in regula.Ce-i cu postarile tale asa scurte si rare?Mai povestese-ne si tu ceva despre Raul.

Alina33 sper ca te simti mai bine.Iti doresc sa nasti cat mai repede si sa scapi si tu cu bine.

Magda tu esti la scoala sau la lucru? Ce mai face Bia?

Pupici.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!Sunt atatade obosita de nu mai pot!Am lucrat azi ca un salahor, a fost o nebunie.Numai perfuzii am pus 18 bucati!ca si sa le numeri e mult dapai sa le pui, apoi dr te tot striga ca ii trebuie una alta,SUNT RUPTA!Biutza tot ma innebuneste sa mergem cu bicileta in curte si trebuie sa merg ca ce sa fac cu ea.
Anto inca nu am vandut apartamentul dar avem sanse, va tin eu la curent.
Linda bine a venit printre noi.
De maine incep scoala.
Va pupicizez pe toate

Mergi la inceput