sondaj: cum va striga copilasii vostri ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Nu stiu de unde pana unde a venit cu : mamish (pe mine asa ma striga) de cele mai multe ori, iar pe sot Tatish (si tati bineinteles).

Tatish si mamish sunt folosite cel mai des, mai ales cand vrea ceva.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diana ma striga "mama" cu un accent super pe silabe. Si tata e rostit frumos.

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Veve e codasa la capitolul "vorbit" si incapatinata pe deasupra ca nu vrea deloc sa repete ce-i spun eu...Mie nu-mi spune in nici un fel;adica nu ma striga;cind vrea ceva tipa!!!Dar foloseste si "mami"si "tati" insa "mama"curat i se adreseaza...lui tati!Daca o intreb ceva de mama arata inspre usa la baie(cind e tati la baie ea se aseaza in fundulet linga usa si pina iese el sta si converseaza amindoi prin usa) sau de la intrare pe unde il vede pe el intrind si iesind mai des.Drept razbunare numai "mama"se trezeste noaptea cind plinge veve!!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

Pe mine Nadine ma striga cam asa;cind vrea ceva mamicuta mea iubita mea ,cind este normala mama,iar cind n-o las sa faca ce vrea ea ANCA reaua.lui taica-su ii spune tati sau babi dupa cit de mult are nevoie de el.Ei isi spune Duti.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns efiana spune:

Desi fii-mea e marisoara acum nu pot uita primul ei cuvint care a fost simplu si curat ''tata'',dar acum daca e nevoie de ceva numai mama striga,am norocul ca pe toate le pronunta destul de corect,ma refer la cuvinte.Inca nu am primit nici o ''alintare'' dar rid de sotul care ii spune''magarule'' sau ''ciinele'' asta cand se joaca de-a animalele.Iar eu mai sint ''mami'' mamicuta'' ,hmm,asta ca sa-i fac toate mofturile si bineinteles cine le face numai mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Noi am fost intii baba, apoi mam, a urmat mama si acum e la faza cu tam - pentru ta-su. Probabil urmeaza curind si tata. Pe el nu se numeste inca(21 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

quote:
Originally posted by Veve

Veve e codasa la capitolul "vorbit" si incapatinata pe deasupra ca nu vrea deloc sa repete ce-i spun eu...Mie nu-mi spune in nici un fel;adica nu ma striga;cind vrea ceva tipa!!!Dar foloseste si "mami"si "tati" insa "mama"curat i se adreseaza...lui tati!Daca o intreb ceva de mama arata inspre usa la baie(cind e tati la baie ea se aseaza in fundulet linga usa si pina iese el sta si converseaza amindoi prin usa) sau de la intrare pe unde il vede pe el intrind si iesind mai des.Drept razbunare numai "mama"se trezeste noaptea cind plinge veve!!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

E bestiala!!
Dar si Andra face la fel. Sta si bate la usa la baie si vorbeste, pe limba ei, bineinteles, cu taica-su. Si el ii da apa la moara. Nu stiu ce sa ma fac. Daca o iau de acolo, urla, nu alta. Dar daca si tu esti in aceeasi situatie... Ma las pagubasa. O sa creasca si va intelege ea...

ANDRUTA mica si mamica ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Lasa,draga!Ce-i rau in a avea si fetele o conversatie prin usa cu taticii?Eu zic mersi ca e asa,ca pina nu demult,cind era si tati in momentele lui de.."meditatie profunda" atunci deschidea si veve usa si tup! in brate la el...Si fereasca D-zeu s-o fi luat de-acolo sa vezi ce facea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Pe mine Sara ma striga "Daddy" ... si pe tacsu tot asa il striga, da' mai din suflet, stiti voi, cu dragoste si admiratie adinca ... doar cind e smiorcaita (bolnavioara, vrea ceva, somnoroasa)atunci sunt "Memi" ... iar cind tipa la mine si ma cearta sunt "Mamataco" - asta vine de la "mama ta de copil", ca asa-i mai zic eu cind face cite o boacana ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Abia acum am vazut acest subiect si, desi au trecut mai mult de 3 saptamani de la ultima postare, nu ma pot abtine sa nu raspund.
Danutz (1 an si aproape 5 luni) imi zice mama sau amam daca vrea tzitzi, lui tati ii zice ta-ta, foarte raspicat si clar, bunica este bu sau babu, iar sora-mea Mihaita este aaa sau ba. Lui nu-si spune nicum ca e micutz inca si nu vrea sa repete .

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput