cum ati cataloga un astfel de tata?
Raspunsuri - Pagina 6
anapharm spune:
Ohhh ce tata mai e si asta?
Nu comentez, orice-as spune e de prisos. Am inteles mesajul tau...
Transmite-i ca mesaj Alinei, din partea unei anonime: un tata devotat si iubitor este alaturi de copii la bine si la rau, isi cheltuie si ultimul banut ca sa-si puna la adapost copii si se sacrifica pt viitorul lor pana la moarte.
Oricum de realitate se va convinge singura, cu trecerea timpului.
Va pup si va doresc mai putine probleme din partea asa numitului "tata". Iar tu nu te mai enerva pt un Trup de om lipsit de sentimente si inima.
Pupicei
Ana @ Ralucuta din burtica
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
mariaangeli_que spune:
Din proprie experienta:am un tata care platea pensia alimentara cu chiu cu vai,castiga f.mult pe vremea raposatului avea acces la benzina si motorina cu carul,dar abia reuseasa treaca pe la noi o data pe an si si atunci nu ne aducea nimic pe motiv ca nu are ca el tot ce castiga ne da noua in pensie si ca noi ii mancam bani,rezultatul:nu-i dau nici macar :buna-ziua,iar cand a murit mama,incerca sa-mi spuna cat de mult ma iubeste,dar nu a avut cui sa-i mai spuna ,cuvintele acelea trebuiau spuse acum 20 de ani.
Spune-i cumnatei tale ca are viata ei,si intreaba-o ce ar face ea cu copilul ei , daca fiul ei ar fi in situatzia in care e ea acum
ralualexandrei spune:
Egoismul e boala grea si de neiertat la un parinte,din pacate la mine soacra-mea e asa si nu o pot intelege nici in ruptul capului pt ca noi ca parinti ne-am da si sufletul din noi pt copiii nostri.Sa se gandeasca cumnata ta daca ea iar face asa ceva copilului ei!
andrei
sinzi_ana spune:
Si noi avem in famile un astfel de socru. Fostul sot al soacrei mele (ca socrul meu de-adevaratelea e actualul sot) nu e un om rau, sau violent, insa foarte nepasator, nu isi suna fiul (singura odrasla) niciodata si singura lor discutie este despre vreme. Parca nu au nimic in comun. Eu cred ca nu stie ce inseamna sa iubesti pe cineva, caci e fericit cand mergem in vizita, dar nu stie sa spuna...
Barbatii sunt mai ciudati!!! Sper ca sotii nostrii sa nu semene cu ei!!! :))
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana