Oltencele, poftiti la povesti(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io ma simt biiiine :) da-mi scrtintii un genunchi la fotbal si ma cam doare azi
De fapt, de cind m-am mutat aici, in sud, sint in largul meu, cum spun astia pe-aici, ca un peste-n apa :) In nord lumea era mult mai rece si cam rasisti de fel :)))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Fetele cucuietele, io plec in plimbari pe la socrii, cu genunchiu strins in genunchera, sa fiti cuminti si sa ne-auzim cu bine (ei, o sa intru eu pe net si de-acolo, ca i-am molipsit :)) )
Pupi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

'Neata!
Aud ca va e dor de tara... de Oltenia si de orasele din care veniti.
Imi este rusine ca eu stau in tara si nu apuc sa ma mai duc la Valcea. Ajung pe acolo de 2 ori pe an, cel mult.
Nu stiu de cand nu ati mai fost la Valcea dar eu zic ca s-a schimbat mult si e tare frumos. Acum e socotit oras turistic (asta dupa eclipsa cand a luat si un premiu pentru modul in care arata si si-a primit turistii) si preturile la case sunt ... he he.. DAr asta este .Eu ma reintorc cu placere si cand ajung pe acolo dau cate o raita si prin imprejurimi ( Olanesti si Calimanesti) si ma duc prin padure si... Deja ma imaginez acolo. Am foste colege prin imprejurimile Horezului si ne intalnim cu bucurie.
Va pup
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Salutari la toate oltencele. Am revenit si eu pe forumul oltenesc dupa... hehe... ceva timp bun.

Tot din Rm. Valcea sunt si eu, ca vad ca ati deschis vorba. E un oras tare drag mie, nu numai ca e cel natal, dar e frumusel si curat. Am venit de curand din tara si, confirm, e mult mai frumos

Salmida, eu am trecut pe la Portile de Fe dar mergand la sarbi doar si asta acum vreo 2 ani. Vama a fost cat se poate de normala (fata de cea de la Giurgiu). Am cam stat la coada, dar depinde de ora la care treceti si in plus la sarbi nici nu s-au uitat in masina sau ceva de genul asta. A durat mult la ei cu pasapoartele (ni le-au luat si s-au intors dupa vreo 15 min., de ne speriasem de tot ). Dar in rest nimic deosebit. Sper sa te ajute ce am scris aici.

Va salut pe toate.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Salutari la toate oltencele. Am revenit si eu pe forumul oltenesc dupa... hehe... ceva timp bun.

Tot din Rm. Valcea sunt si eu, ca vad ca ati deschis vorba. E un oras tare drag mie, nu numai ca e cel natal, dar e frumusel si curat. Am venit de curand din tara si, confirm, e mult mai frumos

Salmida, eu am trecut pe la Portile de Fe dar mergand la sarbi doar si asta acum vreo 2 ani. Vama a fost cat se poate de normala (fata de cea de la Giurgiu). Am cam stat la coada, dar depinde de ora la care treceti si in plus la sarbi nici nu s-au uitat in masina sau ceva de genul asta. A durat mult la ei cu pasapoartele (ni le-au luat si s-au intors dupa vreo 15 min., de ne speriasem de tot ). Dar in rest nimic deosebit. Sper sa te ajute ce am scris aici.

Va salut pe toate.

SUPER!! Mersi mult!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna,
Lorena da? unde ai facut liceul si eu tot acolo m-am nascut si e adevarat ca mi-e drag sie f. curat comparativ cu Bucuresti sau altele..
Giny, eu stau in Toronto si nu o cunosc pe prietena din pacate, poate cand oi ajunge in Vancouver ca cica e tare frumos..
In rest mi-e dor de Capela cine stie si de o plimbare pe valea oltului, sper la anul sa ajungem si noi in tara, pin aatunci vrem un bebe:)
numai bine,
Deni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Va salut pe toate.

bine ai (re) venit!!!
Si eu tot din Vilcea si abia astept sa ajung acasa, mai e o luna si un pic.... pe 2 august decolam, abia astept!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello Chantonel,
CAre e numele tau adevarat si cand ai terminat, plecat din valcea..Dc vrei poti sa-mi scrii pe privat, eu nu merg anul asta ca vin parintii..

Distractie placuta!
Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio.N spune:

Ma inscriu si eu olteanca din Rm.Valcea , am terminat liceul la V. Roaita (actual Mircea cel Batran ) acu o suta de ani ,in '86 .
Si eu ajung la Valcea de doua trei ori pe an ,desi locuiesc in Buc., in orice caz vara cand imi plasez ploada in vacanta.

In primavara asta am fost ,asa pe fuga, o zi, si mi-am propus sa casc gura prin oras cateva ceasuri .S-au schimbat destul de multe lucruri , desi in mare este acelasi oras . Ce m-a surprins pe mine a fost ca, desi e un oras mic , n-am vazut decat cateva figuri cunoscute .Pe vremuri , macar din vedere si tot stiam o gramada de lume ...Am fost la Liliacul (cofetaria ) care acu se numeste Trenuletul - si am stat pe terasa doar ca sa ma uit la trecatori si ca sa rememorez amintiri ...
Mai este cineva dintre voi din generatia mea - sau cat de cat apropiata ?
Probabil ca am si inbatranit caci pt mine Ramnicul este mai mult ce a fost in copilarie sau adolescenta - bacaniile mici, evreiesti de pe Lenin (calea lui Traian) , cuptorul de aur cu covrigi si pepsi , sau Olanestiul(mult mai mare nu firicelul de apa care e acum ) unde mergeam la plaja sau pe care iarna patinam, Petrisorul unde mergeam primavara ca sa culegem cocarai ,libraria Eminescu , cu miros de hartie si cerneluri si tone de globuri de pom iarna , casa cu pitici (unde stateau primii secretari )...

Eu mi-as dori sa am o saptamana de vacanta in care sa bat tot orasul , sa casc gura la case si oameni ...
Dar , in concediu nu stiu unde sa fug mai intai ...

Voi ce simtiti cand ajungeti "acasa" ?

Numai bine
Vio.N.
Am si o intrebare - este cineva care a terminat la Balcescu si o cunoste pe Liana Jianu ? (stabilita in SUA , incerc s-o gasesc ,daca stiti ceva , dati un semn va rog )

Mergi la inceput

Salut Vio.
Eu am terminat in '87. Daca ai facut Roaita dinainte de liceu ne stim sigur. Eu am stat de la a 1-a pina la a 8-a la Roaita, in A eram, colega cu fata Comaneascai. Oricum, nu erau decit 2 clase la generala, sigur ne stim... Mai mari ca mine imi amintesc: Georgiana, Razvan Sanda, Adriana, cred ca erau toti in aceeasi clasa. De la cealalta nu-mi vine mine in mine acum.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput