Oltencele, poftiti la povesti(3)
Raspunsuri - Pagina 10
Irinabr spune:
Buna dimineata fetelor!
Cum va simtiti azi? Ce afceti dupa ce se termina gradinita? Cu cine lasati copilasii?
Eu ma rg se femeia care il duce la gradinita sa mai stea cu el macar pana la sfarsitul lunii. Si bine inteles ca si renumeratia creste.
Mihnut ma roaga sa il duc in Oltenia, la Valcea la racoare.
chatonel spune:
si de ce nu-l duci? si eu abia astept sa dau o raita pe la vilca
Toulouse, la ville rose
Salmida spune:
Salutare, oltence dragi!
Eu am inceput numärätoarea inversä! Säptämana viitoare plecäm spre cäsicä si prima oprire va fi, ghici unde? La mine acasä la olteni ! Vrem sä inträm in tarä pe la Tr. Severin si sper sä se poatä! A mai trecut cineva prin vama asta olteneascä? Cum e?
Vä pup!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
chatonel spune:
ce bine de tine!!!
Eu nu am intrat niciodata pe la Turnu, dar poate alte fete?
Toulouse, la ville rose
ciuf spune:
hihihi, eu intru pe la Bucuresti. Venim si noi in tara pe 25 iunie si am la bagaje de ma apuca durerea de cap.
Careva din Craiova?
Pupicuri,
Ciuf
Salmida spune:
quote:
Originally posted by ciuf
hihihi, eu intru pe la Bucuresti. Venim si noi in tara pe 25 iunie si am la bagaje de ma apuca durerea de cap.
Careva din Craiova?
Pupicuri,
Ciuf
Päi la asa distantä cred si eu! Noi o luäm incetisor ... mai vizitäm, mai mergem, iar vizitäm, iar mergem ...
Mai astept, poate a intrat totusi cineva in tarä pe la Portile de Fier!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
chatonel spune:
n-am mai fost demult cu masina in tara..... dar drumul merita facut macar o data in viata, e foarte frumos (si obositor :) )... cel mai bine e sa-l faci incet-incet, vizitind pe ici, pe colo, fara graba.
Toulouse, la ville rose
Denisam spune:
Salutare,
VA tot urmaresc, fiind is ue olteanca si acuma vad ca a aparut localitatea Valcea..Ce maie pe acolo, eu n-am fost de 3 ani acasa, paoet la anul sa facem un trip mai lung si prin Europa, sper de 3 sapt. Mi-e dor de ciresele negre, cine e de pe acolo sa-mi dea si mie un semn, va rog..
Numai bine si vacanta placuta!
Deni
Coccinelle spune:
Bun venit Denisa!
Eu sînt din Horezu.
Cea mai buna prietena a mea , colega de facultate, sta acum în Canada , Vancouver si e din Arad.Tu unde stai?
Poate va si cunoasteti
Giny
mayumi spune:
Ma bag si eu in sama^cu voi cu ceva intrebari,se poate?Voi cum va simtiti intr-o alta tara,alte obiceiuri,ma rog oricesunt curioasa.Va pupic.