posibila sarcina
Raspunsuri - Pagina 4
PatriciaArdeleanu spune:
Diana, dupa cum ai spus "asa te nasti" cu uterul slabit, inseamna ca la mine nu se aplica, intrucit nu l-am avut slabit cu ceva ani in urma, cind am ramas usor si fara probleme si am facut avort voluntar. Insa dupa ce am citit toate articolele pe care le-am putut gasi, inclin sa cred ca este progesteronul, intrucit am toate simptomele caracteristice insuficientei lui, menstruatiile, felul lor, etc faptul ca am luat anticonceptionale ani buni, etc.
daca tu nu ai facut nicodata intrerupere si ai pierdut prima si a dooua sarcina, atunci inseamna ca este diferit de mine.
Oricum eu iti tin pumnii strinsi si iti urez mult noroc. Acum in ce stadiu esti?
Patricia
Diana1968 spune:
Da, nu cred ca ai ce am eu. Eu de fapt cred ca am mai pierdut si anul trecut si altadata, dar nu am avut atunci un dr. bun. Acum ma aflu in perioada de concepere, dar mi se pare ca s-a prins deja, mi-e frica sa fiu prea optimista dar ma simt ca luna trecuta, adica deja mi s-a umflat burta si m-am constipat. Dar acum am rija si nu mai fac sport, nu mai beau nimic, etc.
Succese si tie. A, am uitat, m-am andit sa iau acid folic si vitamina C cu propolis, asa preventiv, nu o fi bine?
diana
ilenya spune:
Patricia, tu spui: " dupa ce am citit toate articolele pe care le-am putut gasi, inclin sa cred ca este progesteronul, intrucit am toate simptomele caracteristice insuficientei lui, menstruatiile, felul lor, etc faptul ca am luat anticonceptionale ani buni, etc"
Iar eu vin cu rugamintea sa-mi spui si mie ce ai aflat, care sunt caracteristicile de care vorbesti, pt. ca si eu suspectez o insuficienta de prg (am faza luteala destul de scurta de obicei, in a 2-a parte a cicl. ma dor sinii si ma jeneaza burta, iar Progesteronul mi-a iesit catre limita de jos la analize). Nu stiu ce semne mai sunt.
Diana, nu cred ca are ce sa-ti faca rau ce vrei sa iei, numai sa nu fii alergica la prod. apicole.Totusi cineva (Try parca) spunea ca s-a dereglat de la tinctura de propolis. Nu uita sa bei ceai de cretisoara.
Ilenya
PatriciaArdeleanu spune:
ilenya, ramane sa-mi confirme doctorul.
cum spuneam, m-am regasit in multe descrieri, dupa cum ai zis si tu: perioada luteala mai scurta, sintrom premenstrual foarte timpuriu si foarte greu de suportat -cam cu 10 zile inainte de ciclu (cel putin) ma apuca o durere de picioare, de burta, o stare foarte proasta, mi se umflau sinii foarte, foarte tare, si de fiecare data ziceam ca sint insarcinata si faceam teste de sarcina, mi-era rau. Bineinteles ca nu eram caci foloseam prezervative, nu imi doream copil dar erau Simptomele de sarcina falsa, aproape la fiecare ciclu eu faceam cite un test. Ultimele 2 au fost deja sarcini pentru ca incepusem sa imi doresc una si am incetat metodele de contraceptie.
ai grija ce faci daca crezi ca s-a intimplat! Multa sanatate!
Patricia

si