Impacare

Impacare | Autor: rachel owen

Link direct la acest mesaj

Descinatec,
Te rog sa ma scuzi ca am reactionat „violent” provocarilor tale si sa ma ierti daca te-am jignit. De asemenea te rog sa ma crezi ca eu nu am primit nici un mesaj de la tine, de aceea am si fost asa de surprinsa, chiar socata cand am citit subiectul si mai ales cand ai afirmat ca mi-ai scris. Nu am de ce sa te mint in privinta asta.
Suntem amandoua membre ale acestei comunitati, comunitate ce cred ca amandoua vrem sa fie ca o familie. Si in familie apar dicutii si divergente (dispute), dar, fiindca intre membrii unei familii exista dragoste, trebuie sa fie intelegere si iertare. Impacarea si pacea rezolva totul. Te rog sa ma ierti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Ralucami,
Imi pare rau ca te-am dezamagit. Chiar daca as fi o „femeie frumoasa si foarte sensibila”, sunt inainte de toate om. Am pus suflet in ceea ce am facut si m-am simtit jignita si ranita. Mai ales ca nu am inteles unde am gresit. A fost doar reactia umana la provocari. Nu vreau sa te supar si sa te dezamagesc si mai mult, dar probabil ca si tu esti o femeie frumoasa si sensibila. Asta te impiedica sa te superi sau sa te enervezi?
Imi cer scuze. Imi pare rau ca te-am dezamagit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Rachel, nu e nevoie de scuze. Am incheiat subietul cu protestul spunand ca nu am nici un fel de resentiment. Poti sa scrii oricand si oricate mesaje doresti. Singura mea rugaminte era sa fie cu putin discernamant. Si sa nu te simti obligata sa postezi, nu exista o norma de indeplinit. Si rugamintea mea nu e adresata doar tie.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ti-am trimis un PM unde mi-am motivat mesajul postat . Sper sa il primesti. Nu este nici o secunda nevoie sa itzi ceri scuze !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ce legatura are subiectul asta cu forumul ARTE???

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by papadie

Ce legatura are subiectul asta cu forumul ARTE???

cum ce legatura? e o drama.

Mergi la inceput