Grillparty pentru Teodora

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Va doresc o petrecere frumoasa si care sa-si atinga scopul!

~~Adela&Julia (1an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ana,felicitari pentru initiativa.
Numai bine si distractie placuta.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa o ajute pe Theodora si sa-i intareasca pe parinti.
Numai bine!

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nina sa te rasplateasca Dumnezeu pentru generozitatea ta- banii pe care vrei sa-i trimiti pentru Teodora, m-a impresionat gestul tau foarte mult!
Noi ne intalnim sambata, iar luni vom depune toti banii adunati si cu banii tai, bineinteles, in contul Teodorei.
Sa dea Dumnezeu sa reusim!
Multa sanatate si fericire!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragii mei
Azi am reusit sa strangem suma de 1'810 CHF (1'200 euro) de la petrecerea noastra, bani pe care-i voi trimite luni Teodorei. Dumnezeu sa-i ajute micutzei frumoase sa se faca bine!
Multzumim tuturor pentru contributzia lor, multzumim Laurei (lauraomar) in mod deosebit pentru toata munca si foarte buna organizare a salii- Laura, ai facut o treaba extraordinara si nici n-am apucat sa-ti spun ca ai facut o treaba extraordinara! Ea incearca in continuare sa organizeze un spectacol cu scopul de a aduna bani pentru Teodora. Laura, Dumnezeu sa te rasplateasca inzecit pentru tot ceea ce faci!
Multzumim deasemeni Parintelui Enoiu care ne-a ajutat extraordinar, chiar el insushi a donat o suma de bani insemnata pentru micutza Teodora.
Andreea (iren), multzi pupici pentru munca de la bucatarie si pentru sprijinul material!
Giny, tzie de asemeni mii de multzumiri, daca nu erai tu, nu am fi stiut de Teodora. Ai fost acolo de la inceput pana la sfarsit!
Multzumiri deasemeni tuturor celor care se straduiesc sa ajute, celor care sunt cu tot sulfetul alaturi de noi, care se intereseaza, se zbat alaturi de noi si se intereseaza peste tot! Adelutzo, multzi pupici pentru toata munca ta!
Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Ana

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acum odata incheiat acest episod la acest nivel desigur, tin sa aduc multumirile mele pentru tot efortul depus, si toata consideratia pentru toti cei care sub o forma sau alta au contribuit sau contribuie in a da o sansa in plus pentru un zambet.
Sper ca in viitor sa am norocul de a avea in continuare astfel de suflete alaturi de mine. Va multumesc inca odata iar in calitate de moderator al acestui site transmit si din partea echipei www.desprecopii.com aceleasi multumiri.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput