Este sau nu este.....??????...bebe
Raspunsuri - Pagina 3
flori76 spune:
Camy,iubita,bine ca dr.ti-a spus repede ca nu e sarcina,ca sa nu-ti faci iluzii degeaba.
Sa-ti povestesc ce am patit eu:de regula am ciclu neregulat.Acum un an si jum.imi intarzie menstruatia cam 1 luna si merg la medic.Ma consulta,imi face eco si-mi spune(foarte senina)ca sunt insarcinata.Nu-ti pot spune ce bucurie in familia mea!!Toata lumea se invartea si jurul meu si nu mai stiau ce sa-mi mai faca sa-mi fie bine.Cand am plecat de la dr.mi-a spus ca dupa 10 zile sa merg din nou la consultatie,ca sa vedem ce face bebe,nu?Intre timp mama ma tot intreba:de greturi,de ameteli,de sani intariti sau nu,de..toate simptomele de sarcina,la care eu raspundeam doar cu NU!!
Ea imi tot spunea,saracutza,ca sigur nu sunt insarcinata,iar eu m-am suparat pe ea ca ma cobeste
Dupa cele 10 zile ma pregatesc sa ma duc la control,numai ca in dimineata celei de a 10-a zile...IMI VIN RUSHII!!!
Mama,cati nervi,cate lacrimi,sotul meu spunea ca se duce si o strange de gat pe dr(ca m-a amagit)..
Asa ca,ceea ce vroiam sa-ti spun,este sa te consolezi cu ideea ca ai aflat repede ca nu e sarcina si nu te-ai amagit aiurea.
Mai tarziu,am aflat de la alt dr. ca atunci s-ar putea ca uterul meu sa fi fost putin marit,pt ca trebuia sa apara menstruatia,iar dr.mea sa fi interpretat asta ca o posibila sarcina.
Imi cer scuze ca m-am lungit atat..Te rog,fii tare si incearca sa o iei de la capat.
Flori
camy bus spune:
Dragele de voi...
va multumesc pentru incurajari...faptul ca am descoperit ca nu sunt singura m-a linistit si ajutat fff mult.
Va multumesc ca existati!!!!
.....
Cite o floare pentru toate!
camy bus spune:
Buna fetelor...
Hai sa va spun ce isprava am mai facut ieri dupa ce am aflat rezultatul anazilei....
Paote din cauza ca nu puteam accepta raspunsul negativ ( in sinea mea zicind ca nu se poate sa fie sa fie negativ) am cautat inebunita sa fac o programare la un echograf , parca era un facut nicaieri locuri libere pina dupa Paste.Intr-un final dupa multe cautari am gasit o ora libera la un cabinet pe linga Mall, poate multora dintre voi le este familiar deoarece l-am gasit pe forum,cabinetul unde practica dr. Moisa....In sfirsit, am ajuns hopa sus la echograf...dr zice.."hehe sunteti insarcinata"...in cavitatea uterina se vedea un punctuletz mic negru, care arata exact ca o sarcina.Eu nu i-am spus nimic despre consultul la Ancar si testul de singe , mai voiam o opinie.Imi face si un test de sarcina si nu i-a venit sa creada ca a iesit negativ.
Iata parerea mea..Cred ca a fost sarcina si s-a oprit din evolutie...
Acum vreo 6 ani am patit la fel...intirziere teste negative si dupa vreo doua saptamini de intirziere vin rushi ..nu se mai opreau...dupa vreo 10 zile fug la medic si imi zica ca am avut o sarcina oprita din evolutie si am o infectie asa mare ca daca mai staeam doua zile dadeam in septicemie.
Acum imi este teama ca istoria se repeta dar imi este jena sa merg la Ancar sa ii spun sa nu se enerveze.Adica el mi-a zis sa astept sa vina menstra...dar daca asteptep si patesc la fel???
Nu stiu ce sa fac...dar mai stau pina Joi si daca tot nu vin rushii imi iau inima in dinti si ma duc.
Pupici la toate
crinuta spune:
Este posibil sa fi fost insarcinata. Doamne, cati medici, atatea pareri. Nu mai stii in cine sa ai incredere.
Crinuta
ilenya spune:
Eu zic sa mergi la Ancar si sa-l determini sa-ti faca si el echo. II spui ca ai avut ceva singerare care s-a oprit,ca te doare burtica, ca simti nu stiu ce neregula, vezi tu.
E important ca el sa stie ca a fost o sarcina pt. a lua masuri in viitor.
Intentionez sa merg si eu Joi la el la Pantelimon, daca mergi atunci poate ne vedem acolo.
Ilenya
camy bus spune:
Ilenya...tot Joi intentionam si eu sa ajung la el...asta daca nu imi vine pina atunci...totusi ma gindeam ca daca as merge ma Medsana ar avea mai mult timp...la Pantelimon te expediaza repede nu sta la discutii.
ilenya spune:
quote:
Originally posted by camy bus
Ilenya...tot Joi intentionam si eu sa ajung la el...asta daca nu imi vine pina atunci...totusi ma gindeam ca daca as merge ma Medsana ar avea mai mult timp...la Pantelimon te expediaza repede nu sta la discutii.
Camy
Da, la Medsana are mai mult timp, totul e sa poti obtine programare, stiu ca asta e o problema.
Ilenya
betilina spune:
Salutari! Poate nu e momentul sa pun si eu intrebari acum, dar am o mare nelamurire!
Am facut dimineata un test de sarcina si a aparut o f vaga dunguta rosie, la fel ca acum 4 luni la sarcina anterioara pierduta in feb. Am avut UM pe 8 martie, iar acum am facut testul. Dupa putin timp au venit rushii. Este normal? Am mai auzit cazuri in care au avut ciclu peste sarcina, asta sa fie?
Beilina
try spune:
Betilina, una din explicatii poate fi inca prezenta in corp a hormonilor de la sarcina trecuta. In mod normal ei ajung din nou la nivelul normal (5IU/L) dupa vreo 3-4 sapt. de la pierderea sarcinii. Deci e posibil ca liniuta ta roz foarte slaba sa fie ca urmare a hormonilor vechi (ca stiu ca ai pierdut sarcina in feb). Hmmm, intr-un fel e cam mult de atunci, dar... ar putea fi o posibila explicatie.
In mod normal dupa o poerdere de sarcina medicul trebuie sa te puna sa refaci testul de sange sa vada daca nivelul de hCG a ajuns inapoi la max. 5.
Daca nu asta e explicatia, atunci nu stiu alta. Stiu ca mai sunt fete care au zarit o a doua liniuta foarte pala, dar in final nu erau insarcinate. Nu stiu o alta explicatie.
10 sapt DNP 1 nov.
camy bus spune:
Gata fetlor...s-au terminat framintarile mele...au venit blestematii astia de rushi...
Urmataoarea problema v-a fi ovulatia .Probabil acun din cauza acestei dereglari( sau ce o fi fost) ovulatia nu v-a mai fi in zilele 13-17...o sa trebuiasca sa fac nishte monitorizari...
Nu stiu cit o sa mai rezist ...s-au implinit 4 ani de asteptari...doctori...analize ....tratamente...simt ca cedez ...
Va pup..
P.S.Ilenya..mult succes Joi.Se pare ca nu ne vom intilni la Pantelimon..dar poate cu alta ocazie..