Este sau nu este.....??????...bebe
Salut fetelor,
Am o nedumerire si poate ma puteti lamurii...
Vi s-a intimplat vreodata ca testul de sarcina sa iasa negativ dar totusi sa fiti insarcinata???
Mie trebuia sa-mi vina rushi marti dar pina astazi....pauza deci 5 zile intirziere cind in mod normal ciclul meu este regulat ...cel mai mult mi-a intirziat 2 zile?????
am facut un test CLEAR BLUE....DAR NIMIC....
Eu am mai patit acum vre-o 6 ani sa imi iasa negativ dar eram insarcinata...
Ce parere aveti??/
Raspunsuri
anne-marry spune:
camy pui, un stiu ce sa zic.......se paote pre bine sa fie vorba si de o dereglare......INSA se poate fffffff bine sa fie vorba si de bebe. EU UNA AM AUZIT DE CAZURI, NU MULTE, INSA AM AUZIT......IN CARE TESTUL SA FIE NEGATIV.
daca nu au venit rusii, cu siguranta ai ovulat tarziu....acum, daca ai nu esti gravida, ciclul oricum nu avea cum sa vina, fiindca vine si el la un anumit nr de zile de la ovulatie, iar daca esti gravida, nu avea cum sa iti iasa testul inca ca si asta iese la un anumit nr de zile tot de la ovulatie. INSA DACA AI OVULAT LA TIMP......SI NU A IESIT TESTUL......REPETA-L PESTE VREO 2-3 ZILE SI DACA TOT NIMIK...NICI TEST POZITIV SI NICI RUSI FUGUTZAAAAAAAAAA LA DR SI LA ANALIZELE DE SANGE CA ASTEA ARATA CEL MAI BINE CE SI CUM.
A! MULTA BAFTA SA FIE CUM VREI TU SI TE ASTEPTAM CU VESTI, DAA?
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anis spune:
Ori mai astepti cateva zile, si mai faci un test , ori te duci de acum si iti faci analiza de sange si ai scapat de stres.
Iti tin pumnii!
AniS
crinuta spune:
Am mai auzit asa ceva, insa se intampla foarte rar. Verisoarei mele nu i-a iesit testul pozitiv decat aproape de saptaman a 6-a. Sunt cazuri rare, insa trebuie stiut ca exista.
Ai avut vreodata dereglari? Intotdeauna a fost regulat? Ai luat vreun medicament, sau ai urmat vreun tratament cu ceaiuri sau tincturi?
Crinuta
camy bus spune:
Salutare din nou...
Nu...nu am mai avut niciodata deregrari si nici nu am luat vre-un medicament...
Iaca ca sunt azi se fac 6 zile intirziere si nici urma de rushi..cred ca daca nici pina maine nu imi vine dau o fuga la Ancar.
Anne-Marry..eu am patit-o pe pielea me acum citiva ani cu un test..a iesit negativ dar eram insarcinata...din nefericire am pierdut-o la doua luni.
Va pup dulce...sper sa va dau vesti bune luni...
Andreutza spune:
Se poate! Eu mi-am facut un test de urina la laborator, care am fost asigurata ca este mai exact decat cel cumparat din farmacie. A iesit negativ desi eram insarcinata.
Cu drag,
Andreutza spune:
Camy, asta s-a intamplat acum cativa ani. Aveam ciclu neregulat si am facut testul destul de tarziu, atunci cand m-am ingrijorat serios. Poate sa fi trecut chiar o luna de cand trebuia sa vina ciclul. Oricum, testul nu este infailibil.
Cu drag,
camy bus spune:
Dragele mele ...azi dimineata am fost la Ancar...
Mi-a spus ca este f posibil sa fie sracina, la consult cica se simte ceva dar este prea devrema sa-si dea seamaiar la echo. a spus ceva de endometru legat de dimensiuni...dar eram asa de emotionata ca nu am inteles prea bine..cert este ca m-a trimis de urgenta la medsana sa fac testul de singe si rezultatul care normal era gata pe la 7 deseara v-a fi gata la prinz( am preferat sa platesc dublu si sa-l fac la urgenta...deci) DECI IN DOUA ORE AFLUUUU....
Va pup pe toate