ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

In cazul acesta ti-as recomanda sa-i dai ei de inteles ca nu e loc pt ea .Diplomatic bineinteles .Incearca tu o apropiere cu ea si fa-o sa priceapa ca ce aveti voi doi e de nezdruncinat .m-ar deranja ingrozitor sa stiu ca o alta spera la dragostea sotului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancat spune:

nu am rezistat si l-am intrebat . mi-a zis ca e nebuna.ca nu el a sunat,ea a sunat si printre altele i-a zis ca eu sunt plecata. off

cat de cat m-am lamurit ,e in capul ei povestea. i-am zis si ca am intrat cu nick-ul lui,nu a zis nimic,cred ca pe moment nu a realizat,si apoi a uitat.

m-am gandit sa o intreb daca are ceva sa imi spuna,poate ca are ceva pe suflet si vrea sa impartaseasca cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Initial creeata de biancat

prietenul meu are o amica pe care a cunoscut-o inainte sa fie cu mine.
atuci cand s-a despartit de "fosta",ea a stat la el cateva zile si l-a consolat. nu stiu daca au facut ceva (sex),el mi-a zis ca nu,dar stiu ca au dormit in acelasi pat. ea este mai mare decat el cu 10 ani parca si are si un copil. asta a fost introducerea.acum sa va zic problema.ea ii tot scrie mail-uri in care ii zice ca ii este dor de el.nu sta in acelasi oras cu el. acum o luna i-a zis ca vrea sa-l vada si vroia sa vina la el. eu stau cu el ,dar o luna nu am fost acasa.nu stiu daca ea stia

deci,voi daca ati stii ca ea il cauta si ii zice ca i-e dor rau de el,ce ati face? eu nu i-am zis lui ca am vazut mail-urile ,dar l-am intrebat daca a mai vorbit cu ea si mi-a zis ca nu. a mintit!

astept pareri.

eu i-as spune despre email-uri si despre tot ce a ascuns fata de mine cu privire la ''amica'' lui, poate as si fabula putin sa-l sacai ca sa vad ce da din el.... iar apoi as mai vedea ce este de facut
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Adella99 sunt de acord cu tine.
Biancat nu esti foarte clara in ceea ce se intampla asadar si sfaturile vin alandala.
Daca vrei sfaturi(pareri) concrete la situatie atunci trebuie sa mai dai ceva detalii.
De cand a aparut aceasta problema intre voi? De la inceput ... sau de cand tu ai descoperit ca ea a vrut sa-l vada (sau la vazut)?
Eu zic ca o relatie ce nu e bazata pe incredere nu prea are sorti de izbanda. Iar daca EA ar fi fost prietena de suflet atunci te-ar fi acceptat si pe tine ca fiind prietena lui ... cred ca totusi e mai mult decat prietenie la mijloc . Dar poate ne dai mai multe detalii daca nu ia-ti inima in dinti si deschide subiectul . Alege un loc unde puteti discuta linistit si poate va lamuriti. Daca ea nu te vrea sa fii impreuna cu el atunci eu as scoate din schema. Deasemenea nu m-i se pare corect ca tu fiind prietena lui sa nu ai acces la adresa lui de e-mail. Eu am la a sotului si el are acces la a mea ... nu ne verificam e-mailurile unu la altul deoarece nu avem motive ...

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Amica, nu l-ar mai cauta, daca el ar spune un NU, hotarat fostelor relatii. Se clatina ceva, analizeaza si HOTARASTE!

Mergi la inceput

Am facut o mare greseala. Am abordat problema total gresit. S-a ajuns la multe jigniri,reprosuri…. Noi avem in primul rand alte probleme,care cu timpul s-au agravat. Ne-am certat rau de tot. am discutat apoi,cat de cat. Sa zicem ca am rezolvat ceva. Eu totusi am “inima cat un purice”,ca sa nu gresesc si sa il dau iar peste cap pentru ca nu si-a revenit prea mult. Pana la urma m-am facut de ras si in fata familiei lui si am devenit eu cea care il provoaca si il impinge la toate lucrurile rele pe care le face (in viziunea lor).

In momentul asta am trecut peste faza cu tipa. Nu m-am lamurit daca a fost sau nu adevarat,dar nu imi mai pasa (pe moment). Am ajuns la concluzia ca nu stiu sa il apropii de mine. El este un tip cam dificil. Si mai are si o problema mare. Si pe langa toate astea ,este si artist. Deci nu poate sa fie un om obisnuit cu serviciu,casa, masina,copil,eventual un gratar in week-end.

Tipa,ultima data cand am “vorbit” cu ea,mi-a zis ca minte rau el. Asta e . deocamdata renunt la a ma mai interesa situatia asta. Asa cum mi-a zis si ea la inceputul discutiilor era cazul sa ma opresc pentru ca imi fac rau singura. Asa a fost. Eu am avut de pierdut cel mai mult.

Cunoasteti cumva un psiholog bun in Bucuresti? Am ajuns la concluzia ca trebuie sa marg la un psiholog pentru a discuta toate problemele cu cineva din afara. El sunt convinsa ca nu va vrea sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

maaama! ce chestie... si de ce sa dai la o parte subiectul? inca o rana care se va agrava cu timpul?
daca nu reusiti sa ajungeti la un consens, la o lamureala, atunci una din doua:ori aveti o problema de comunicare (si asta nu e bine) ori unul din voi are ceva de ascuns...
si inca ceva : desteapta chestie, sa dai vina pe cineva, care e oricum sursa tuturor problemelor si mereu oaia neagra... intr-o relatie se face totul in doi... deci nu se poate ca unul sa fie vinovat iar celalalt ingeras fara greseala...
PASTE FERICIT!

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

trebuie sa aveti o discutie sincera amandoi,fara sa va certati.spune-i ce te deranjeaza ,intreaba-l de ce te-a mintit si ce are de cand cu relatia voastra.fii corecta cu el ca sa fie si el.daca consideri ca nu merita sa-ti pierzi timpul nu o face.mai tarziu o sa-ti para rau.eu cred ca e nehotarat.nu stie ce vrea.cu oamenii nehotarati nu faci nimic in viata,mai ales intr-o relatie.scuze,nu prea stiu ce sa-ti spun ca nu cunosc amanunte mai multe despre voi.pupici si succes

Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

s-a terminat totul din pacate chiar inainte de Pasti.

Mergi la inceput

va multumesc pentru sfaturi.

Mergi la inceput