ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 3
debby spune:
Parerea mea : vorbeste deschis si la subiect cu el . La urma urmei e o relatie in 2 si fii sigura ca daca el te-ar suspecta nu s-ar framanta atat inainte de a deschide discutia . Nu ai avea nimic de pierdut , numai de castigat : poti afla adevarul atat de mult dorit . Nu te mai insela si stresa pe tine insati . Fruntea sus si tot inainte . Daca e sa fie al tau , al tau ramane , daca nu , mai bine plangi un an , doi, trei , decat o viata !!!
biancat spune:
quote:
Originally posted by criss
Draga Bianca,
Eu zic ca nu e frumos sa citesti mailurile prietenului tau.
Este vorba de intimitatea fiecaruia.
E rau sa spionezi sau sa invadezi ...eu asa vad; mai mult, ti-ai facut si tie rau astfel.
Iar daca sunteti de trei ani impreuna si are nevoie si de alta prietena...nu e foarte bine, inseamna ca totusi ii lipseste ceva, iar o discutie deschisa face mai bine decat sa faci scenarii.
E mai simplu si e corect.
Iti doresc multa putere si rabdare
Criss
Draga Criss,cred ca nu ai vazut ce am scris pe pagina cealalta.iti copiez aici.
"mail-ul e al lui,iar eu l-am "violat" (nu vreau sa imi spuneti ca nu e moral ce am facut,pentru ca am motivele mele sa ma indoiesc de sinceritatea lui)."
biancat spune:
si ca sa ma bag in ceata complet,azi am vorbit cu ea pe ymsg (cu nick-ul lui) si am aflat lucruri noi. ea e indragostita de el,crede ca si el e la fel. cand am fost eu plecata,o luna,el a sunat-o si i-a zis ca e singur.si alte chestii interesante. m-am gandit sa vorbesc cu el si cu ea la tel. (conferinta) ca sa incerc sa lamuresc lucrurile.
debby spune:
Ok , da lucrurile pe fata acum vazand ca ai mai multe probe pt nelamurirea ta . Spune-ne si noua ce ai facut. Bafta multa si , fii tare , o viata ai si daca nu esti iubita si respectata , care mai e farmecul ?
Clopotzel spune:
Draga Biancat,
Am citit topicul cap coada. Ai intrebat ce am face in cazul tau. L-as invita in oras la un restaurant si acolo as clarifica lucrurile. Pentru mine, dupa trei ani de zile de trait impreuna, lipsa de sinceritate si faptul ca inima lui tanjeste dupa alta sunt motive foarte intemeiate sa ii spun Bye Bye!
Tu cunosti cel mai bine amanuntele problemei, il cunosti pe el, ii stii caracterul, iti poti da seama daca este o "capcana" intinsa tie...sau nu.Tu esti cea care stii adevarul cel mai bine. Trebuie doar curaj sa tii ochii deschisi si putere sa iti tii capul pe umeri si sa iei decizii corecte.
Iti tin pumnii!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
biancat spune:
Acum,dimineata,dupa ceata de aseara gandesc un pic altfel. Am mai vorbit cu el si am citit discutiile din nou. Cred ca situatia este asa cum am banuit: Ea a inteles gresit atitudinea lui si vorbele si a crezut ca este reciproc ceea ce simte ea pentru el. El a sunat-o cand eu nu eram acasa probabil cand era intr-o alta stare de depresie si printre altele I-a spus ca este singur (dar nu pentru a o invita la el),atunci ea I-a spus (in mail) ca vrea sa il vada si ca vrea sa vina.el I-a spus ok (asa,din politete),ea a zis ca vine peste 2 zile daca nu este prea tarziu (sa nu vin eu),la mailul asta el nu I-a mai raspuns pentru ca l-a vazut prea tarziu. Asta a fost tot. asta am inteles eu. Aseara el mi-a spus ca sunt paranoica atunci cand l-am intrebat daca a sunat-o sa ii spuna ca e singur si ….. v-am spus , eu il cred,cred ca e prea comod ca sa se complice si cu ea.
Greseala lui este ca nu a a inteles ca ea are altceva in cap,probabil ca nici nu se gandeste la ea altfel decat ca la o amica.
Stiu ca v-am ametit,dar am vrut sa spun cuiva ce simt si ce traiesc,poate voi vedeti altfel lucrurile si aveti idei mai bune.
elara spune:
Bianca, iata parerile mele:
- sinceritatea e de argint in relatia de cuplu (dar nu dusa la extrem).
- comunicarea e aur curat
- recunosti ca ai gresit, ai avut motiv, ii ceri explicatii
- nu te vrea sau nu e convins ca te vrea doar pe tine..... ii spui ADIO si cauti pe cineva care sa te pretuiasca si pentru care sa fii unica.
- daca te vrea, atunci ramai cu el, dar eu nu as accepta in veci si in nici o circumstanta ca el sa aiba drept "amica" o "fosta" (cu atat mai mult, fereasca Dumnezeu, una care ii declara ca il iubeste si ii duce dorul iar pe mine ma someaza "sa ma car" si sa i-l cedez ei !!!); pur si simplu nu as avea liniste niciodata; spune-i egoism, nesiguranta, spune-i cum vrei dar eu zic asa: "paza buna trece primejdia rea" - daca ma iubeste imi accepta conditiile.
Numai bine iti doresc si sa reusesti sa faci lumina in acesta problema incurcata la a carei neclaritate contribui partial chiar tu. Cred ca iti e teama sa pui piciorul in prag, ti-e teama de raspunsul lui. Insa" boala lunga e moarte sigura". Asa ca: ori tai raul de la radacina ori suporti consecintele.
Si acum am si eu o intrebare. Ce-i ala "subiect trol"? Adica subiect capcana?
Daca intr-adevar e asa sper ca macar altora care vor citi si se vor afla vreodata in situatii similare ( reale) sa le fie un punct de sprijin si idelile mele, pentru ca sa-si gaseasca strategia cea mai buna pentru a iesi din impas.
Gelozia e boala veche si cam toti avem indoieli, mai mult sau mai putin ca acestea ale Biancai, macar o data in viata.
O zi senina fetelor.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
lily spune:
complicata situatie...pentru amica prietenului tau ! sa isi faca sperante desarte in legatura cu un om care are pe altcineva nu e cea mai fericita situatie !
quote:
Originally posted by biancat
Acum,dimineata,dupa ceata de aseara gandesc un pic altfel. Am mai vorbit cu el si am citit discutiile din nou. Cred ca situatia este asa cum am banuit: Ea a inteles gresit atitudinea lui si vorbele si a crezut ca este reciproc ceea ce simte ea pentru el. El a sunat-o cand eu nu eram acasa probabil cand era intr-o alta stare de depresie si printre altele I-a spus ca este singur (dar nu pentru a o invita la el),atunci ea I-a spus (in mail) ca vrea sa il vada si ca vrea sa vina.el I-a spus ok (asa,din politete),ea a zis ca vine peste 2 zile daca nu este prea tarziu (sa nu vin eu),la mailul asta el nu I-a mai raspuns pentru ca l-a vazut prea tarziu. Asta a fost tot. asta am inteles eu. Aseara el mi-a spus ca sunt paranoica atunci cand l-am intrebat daca a sunat-o sa ii spuna ca e singur si ….. v-am spus , eu il cred,cred ca e prea comod ca sa se complice si cu ea.
Greseala lui este ca nu a a inteles ca ea are altceva in cap,probabil ca nici nu se gandeste la ea altfel decat ca la o amica.
Stiu ca v-am ametit,dar am vrut sa spun cuiva ce simt si ce traiesc,poate voi vedeti altfel lucrurile si aveti idei mai bune.
biancat spune:
Subiectul nu e troll. E cat se poate de real. Poate ca vi se pare asa pentru ca am explicat cam incalcit,dar problema in sine este incurcata si nu pot sa o prezint altfel.
Elara,nu este o fosta,este una care l-a consolat dupa ce s-a despartit de fosta. Ma gandesc,daca el simtea ceva pentru ea,se intalneau pana acum si singuri.s-au intalnit acum cateva saptamani dar cu mine si mai erau si alte personae. Nu am vazut ceva semene intre ei si nici apropouri sau chestii de genul asta. El in ultimul timp,de cate ori suna ea, nu prea vrea sa ii raspunda,mi-a zis ca nici nu o mai suporta. Eu cred ca este doar in capul ei tot ,iar lui nu ii trece prin cap ce gandeste ea.
m-am gandit sa nu il mai intreb nimic si sa las lucrurile asa ,doar sa fiu mai atenta la ce se intampla. Nu stiu daca rezist.