ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancat spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by biancat

mailul trimis de el ,ca raspuns la :"mi-e dor de tine si vreau sa te vad ",a fost: "pai atunci vino"

Pai daca el o cheama pe ea, e cazul poate tu sa pleci.
Asta in cazul in care nu esti OK cu varianta care ti-o zicea Garo
Succes si putere,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

poate "pai atunci vino" a fost din politete.

Mergi la inceput

acum am facut si o prostie. am dat forword la mesajul de l aea,pe mailul meu ,ca sa il am si eu. si a aparut sageata aia verde pe mailul lui. o mai pot face sa dispara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

cum o sa-ti reproseze ceva daca taman ti-a spus ca ei nu vorbesc.
Sterge-l, joaca-te, trimite emailuri aiurea, fa ce vrei.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Biancat draga, nu stiu, insa eu gandesc ca daca totusi e cu tine si nu cu ea... Daca ar fi vrut-o pe ea, nu puteau ramane impreuna inca din timpul "consolarii"?
eu inteleg ce te deranjeaza pe tine, dar ai grija sa rezolvi totul cu tact, sa nu-ti pui paie in cap degeaba. Cred ca tot banala discutie, ar rezolva totul.
faptul ca nu a recunoscut ca mai pastreaza legatura sau ca nu a mai vorbit cu ea, nu inseamna neaparat ca exista ceva intr-e ei; pur si simplu a vrut sa evite o discutie. Probabil stie ca esti geloasa si se teme sa recunoasca .
Nu incurca lucrurile, nu-i scrie ei nimic din partea lui. Discuta cu el, eventual poti sa-i spui ca ai vazut mail-ul de la ea, il intrebi de ce a negat, si ii spui ca nu ai nimic impotriva sa corespondeze cu ea, dar bineinteles in limitele bunului simt.
Cum iti spuneam, el e cu tine, nu!
Cat despre vizite... asta ramane la aprecierea ta. daca nu vrei ii spui prietenului tau ca nu te simti bine in prezenta ei, si mai bine fara. Nu au decat sa corespondeze!
Oricum, mingea e in terenul tau!
Numai bine!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Vrei sa sti mai multe si ca el sa fie sincer. Cat de sincera esti tu? Spui ca santeti impreuna de trei ani, deci faza cu amica si consolarea e tot la fel de veche. I-ai citit mail-urile, esti constienta ca n-ai facut bine, nu vrei ca el sa stie, dar continui... si vrei ca el sa fie sincer. Ce as face eu intr-o asemenea situatie? As recunoaste ca am gresit(citit mail-urile), ca sant nesigura pe el, pe mine, pe relatia noastra si as discuta cu el. Poate i-ar fi si lui mai usor sa fie sincer cand ar vedea ca eu sant.

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Perfect de acord cu Adela! Eu as recunoaste ce am facut si l-as intreba ce are de ascuns. Si ce are de gand, bineinteles. Asa, in dialog pe ascuns cu fosta, nu se vor rezolva lucrurile. Pentru ca cel mai important este ce vrea el, nu ce vrea ea. Asa ca raspunsul se obtine de la sursa direct. Daca nu-ti ofera siguranta, si te indoiesti de raspunsurile lui, ai un motiv sa-i violezi corespondenta. Nu zic ca este corect, dar este sanatos. Vrei sa traiesti in indoiala mereu? Pe mine m-ar distruge, si implicit ar distruge si relatia noastra. Trebuie sa fii sigura!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu zic s-o lasi sa vina si sa fii superdragutza cu ea. apoi incearca sa ai o discutie serioasa cu prietenul tau.
in fond, daca e o veche prietena intr-adevar, nu ai decit de cistigat daca te intelegi bine cu ea. daca e altfel te lamuresti tu imediat si actionezi in consecinta.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Draga Bianca,

Eu zic ca nu e frumos sa citesti mailurile prietenului tau.
Este vorba de intimitatea fiecaruia.

E rau sa spionezi sau sa invadezi ...eu asa vad; mai mult, ti-ai facut si tie rau astfel.

Iar daca sunteti de trei ani impreuna si are nevoie si de alta prietena...nu e foarte bine, inseamna ca totusi ii lipseste ceva, iar o discutie deschisa face mai bine decat sa faci scenarii.

E mai simplu si e corect.

Iti doresc multa putere si rabdare

Criss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tlaura

...faptul ca nu a recunoscut ca mai pastreaza legatura sau ca nu a mai vorbit cu ea, nu inseamna neaparat ca exista ceva intr-e ei; pur si simplu a vrut sa evite o discutie. Probabil stie ca esti geloasa si se teme sa recunoasca ...

stiu ca mai vorbeste cu ea,si nu se ascunde (bine,asa cred eu).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andreutza

Perfect de acord cu Adela! Eu as recunoaste ce am facut si l-as intreba ce are de ascuns. Si ce are de gand, bineinteles. Asa, in dialog pe ascuns cu fosta, nu se vor rezolva lucrurile. Pentru ca cel mai important este ce vrea el, nu ce vrea ea. Asa ca raspunsul se obtine de la sursa direct. Daca nu-ti ofera siguranta, si te indoiesti de raspunsurile lui, ai un motiv sa-i violezi corespondenta. Nu zic ca este corect, dar este sanatos. Vrei sa traiesti in indoiala mereu? Pe mine m-ar distruge, si implicit ar distruge si relatia noastra. Trebuie sa fii sigura!
Cu drag,

Andreea & Octaveatza

nu este vorba despre un dialog cu fosta,ci despre o amica de-a lui.
stiu ca daca o sa incerc sa vorbesc cu el nu o sa lamuresc nimic.nu o sa recunoasca,iar eu nu o sa ii spun ca i-am citit mailurile.

Mergi la inceput