dialoguri cu daria
daria uitandu-se la tv la animal planet vede o caprioara cum fata. mirata o intreba pe buni:
ce face caprioara asta buni?
bunica, neasteptandu-se la intrebare, blocata si mirata si ea, ii raspunde ca face caca.
la care daria si mai mirata : asa de mult?
tatal dariei dorind sa-si testeze fata daca intelege ce inseamna adevarat si fals, ii propune un joc despre propozitii false si adevarate si incepe:
tati si daria se duc la mc donald's. adevarat sau fals?
daria : adevarat
tati uita sa o duca la mc pe daria. adevarat sau fals?
daria : faaaaaals!
dupa ce i-am luat bicicleta cu ocazia zilei ei de nastere, la cateva zile, daria ma anunta ca ea vrea si role. eu incep sa-i explic ca anul asta a implinit 3 ani si noi i-am luat o bicicleta. corect? corect zice si ea. ei, la anul cand o sa implineasca 4 ani ii vom lua role. corect? corect zice si ea dar repede s-a corectat: nu e deloc corect! de ce mi-ati luat schiuri?
saptamana trecuta i-am cumparat o pereche de pantofi si una de sandale. i le-am dus si a fost foarte incantata de pantofi. sandalele nici nu prea dorea sa le probeze, pana la urma i le-am pus in picioare dar si le-a dat jos imediat.
a doua zi, stateam amandoua pe fotoliu si ea ma intreba: mami dar tu nu stiai ca eu am sandale? care sandale mami, zic eu? am eu unele acolo intr-o punga.
era vorba de cele de anul trecut pe care le adora,si probabil n-ar fi vrut sa renunte la ele pentru ca reusea sa se incalta singura si erau foarte comode.
o intreb ce a amai facut cum s-a jucat, daca s-a intalnit cu copiii. ea se gandeste si imi raspunde ca nu s-a intalnit cu copiii, "ched ca au murit".
o intreb si eu : ce inseman sa mori, mami?
daria : pai, sa inchizi ochii si sa nu mai esti.
intr-o zi daria era cu sora mea, taceau ele si dintr-o data daria incepe : a fost odata un mare povestitor care stia sa numere, sa se lege la sireturi si sa te tunda. mai departe nu a vrut sa mai zica pentru ca pe sora mea a bufnit-o rasul.
de fiecare data cand trebuie sa doarma trebuie sa avem lungi dezbateri :
daria : si eu ce sa fac?
mami: sa dormi.
daria :cum sa dorm mami ca nu mi-e somn.
mami : inchizi ochii si astepti sa vina mos ene pe la gene.
daria : la mine nu vine mos ene ca eu nu stiu cum sa inchid ochii ca nu m-ai invatat......etc pana adoarme
dimineta se trezeste cu noapte in cap pe la 6.30 -7 se ridica in fund si ma intreba : si eu ce sa fac acum, mami?
mami: sa mai dormi un pic mami, sa mai dormi, ca uite mie mi-e somn.
daria : dar e dimineta mami, nu mai e noapte. tebuie sa ne trezim.
Raspunsuri
mitub spune:
Pupici muuulti Dariei, ca este taaaaaaaaaaaaaaare scumpa!
Boga si Miruna...promit sa scriu si eu din perlele ei cand oi avea timp
GabrielaG spune:
Sa-ti traiasca daria, o dulceata de fetita si isteata foc.
Pupici,
Gabriela si baietii
liliana csaki spune:
Da' chiar asa, daca-i dimineata ce mai cautati in pat? Sa va traiasca, e o dulce.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
iubibubi spune:
Dariei!
"ched ca au murit..."
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
eli spune:
Dariei, e o scumpa!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 19 saptamani
Sorina-Alexa spune:
Ce fetita dragalasa este Daria
Multi pupicei
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982