PROTESTEZ!
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
Noi nu avem altceva mai bun de facut decat sa numaram mesajele membrilor?? Nu va place, nu cititi, ca nu va obliga nimeni si daca aveti subiecte mai interesante , de ce nu postati? Ca eu ma tot uit sa gasesc si eu cate ceva,dar sunt numai banalitati, daca nu ar scrie Rachel si alte 2-3 fete ar fi liber pe aici prin zona artelor.
Eu cred ca ea scria cu sinceritate si din pasiune pentru ce crede ,nu vad care e tragedia... Daca scria despre barfe sau eu stiu ce alte nimicuri ,cred ca va placea mai mult !! Si ea a postat la subiectele religioase strict, nu s-a bagat peste subiectele altora care aveau alta tema, eu asa am vazut ,nu stiu de ce ziceti voi ca s-a bagat peste altii...
Descantec nu poate respira...ce sa-ti povestesc , sa-i dam putin oxigen...
Asa suntem noi rautaciosi,daca vedem ca cineva se straduie mai mult, imediat sarim sa-i dam in cap.Eu cred ca ea a inteles ideea, si ar trebui sa incetati cu acuzatiile rautacioase si lipsite de fond la adresa ei!!
Monica si bebe Albert ( 2 luni)
http://community.webshots.com/user/monica1816
ralucami spune:
Rachel pot spune ca m-a surprins atitudinea ta !! As mintzi sa spun ca imi plac toate postarile tale, asa cum sunt constienta ca nici altora nu le plac TOATE mesajele mele, dar unele le-am considerat dragutze, demne de citit. Incercam sa mi te imaginez si deja imi conturasem o imagine: o femeie frumoasa si foarte sensibila. Dar acum cand citesc ultimele tale postari sunt profund dezamagita. Cuvinte vulgare ("stau cu okii belitzi"), fraze pline de rautate, pline de dorintza de a jigni. Eu zic ca nu te onoreaza atitudinea asta. Daca te retragi incearca sa o faci cu demnitate, frumos! Nu potzi sa vari cu fortza in sufletul cuiva. Nu te plac si pace! Ce vrei sa faca? Poate ca ai fost obositoare cu preamulte postari, poate ca nu ai dat altora timpul sa respire si sa itzi raspunda la mesaje si astfel a aparut "fisura", dar te rog mult de tot sa renuntzi la atitudinea asta de "voi ma datzi pe usa afara dar lasa ca eu intru pe geam" . Pentru ca e rusinos!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
descintec spune:
am facut un exercitiu cu un prieten de pe forum: am trimis un pm..cand era nedeschis la mine in outbox aparea un plic inchis..cand adresantul a citit mesajul, plicul s-a deschis..cand a sters mesajul, acesta a disparut din outboxul meu..rachel, e foarte usor sa pretinzi ca nu ai primit PM de la mine, eu intr-adevar nu mai am nici o dovada
as dori ca moderatorul acestui forum sa inchida subiectul, pentru ca se va ajunge la atacuri la persoana..eu am spus ce aveam de spus, rachel a avut drept la replica..n-am nici cel mai mic resentiment fata de ea, imi inchipui cum e sa fii pus intr-o situatie neplacuta, dar eu alta cale sa ajung la urechile ei nu am gasit..
D.
xenocid spune:
Si subiectele se paraziteaza...
Daca nu e suficienta redundanta unora (de genul Aforismul , Zicatoarea, Epigrama, Citatul, Pamfletul, Proverbul, Epitaful, Ghicitoarea, Curiozitatea,Maxima, Cugetarea,Cimilitura, Pilda, Parabola zilei <dupa o idee de qsar> ) nu e nici o problema dam CTRL+A, CTRL+C CTRL+V si _impartasim_ si altora din intelepciune _noastra_.
Adica ce? De ce nu-si poate _da_ si Mantuitorul cu parerea prin gura noastra...sau mouse-ul.
Am propus infiintarea unei sectiuni a forumului "Religii si Credinte" un loc unde sa poata curge psalmi in liniste un loc unde sa invatam forta gandiri pozitive in camere curate si aerisite, in care sa aflam cat ne vine intretinerea pe februarie daca sotia e "berbeaca" si copilul "taur" unde sa ne ferim de soparlele care uneori paraziteaza ouale de Gostat, de _fermece_, vraji, vrajitoare, ghicitoare, vraci, duhovnici...pardon pe acestia trebuie sa ii ascultam.
Cu stima si speranta
Tata Alin