PROTESTEZ!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

SI EU CREDEAM CA E O GLUMA LA INCEPUT...

Oricum va mutumesc!
Daca e asa deranjanta cotributia mea, nu o sa va mai deranjez.
IMI CER SCUZE, dar in prostia mea chiar credeam ca va plac
Bineinteles ca ar trebui sa nu cititi daca nu va place, in fond nu va obliga nimeni,dar daca am facut toata sectiunea Arte "varza", ma rog asta e. Cam asta sunt eu si daca nu e loc si pt mine aici, prefer sa ma retrag "in glorie" inainte de a ma improsca asa cu noroi...

Mergi la inceput

A, si inca ceva,chiar credeti ca ma incanta stelutele in plus sau in minus? HMM...
Imi facea placere doar sa va impartasesc si voua ce citisem eu. Si nu e de pe net, ci din agenda mea.
Dar... tot degeaba, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

rachel, eu nu sunt impresionata de atitudinea de victima. Inainte de a deschide acest subiect, am incercat sa port cu tine o discutie pe privat. Nu numai ca nu ai raspuns in nici un fel (ca nu intelegi, ca nu iti pasa, ca am putea negocia), dar postarile tale la subiecte pe care te rugam sa le cruti, curgeau nestingherite in acelasi mod.

quote:

IMI CER SCUZE, dar in prostia mea chiar credeam ca va plac

Cu siguranta ca fetele care iti raspundeau o faceau cu sinceritate, chiar le placea ce postai. Problema mea a inceput cand subiectele au fost distorsionate, cand oriunde si oricum o intorceai dadeai de acelasi lucru.

Eu sunt convinsa ca, cu putina intelegere, gasim toti spatiu in care sa respiram la Arte.

D.

Mergi la inceput

Ei bine, mi-am zis ca ma retrag in liniste cu sufletul indurerat, multumita lui descantec. Si poate asa ar fi trebui sa si fac, pentru ca daca tot sunt eu „bisericoasa si siropoasa” ar fi trebuit sa tac si sa intorc si celalalt obraz. Dar vreau sa va spun ca sunt total de acord sa luati steluta corespunzatoare celor 197 de postari , cate a numarat descantec, si eventual sa i-o dati ei. Pentru ca protestul nu avea ca scop oprirea mea de a mai scrie „pilde zaharisite si apelpisite” ci sa fiu „sanctionata prin scaderea numarului de mesaje”. De altfel puteti sa faceti ce vreti pentru ca eu o sa ma opresc la acest mesaj. Puteti sa scadeti si cealalta steluta corspunzatoare celorlalte 100 de mesaje, poate ca nici alea nu sunt pe placul tuturor.
Descantec, la subiectul „fibrom uterin” ai vazut ca tot asa am facut? Poti sa protestezi si pentru asta. Eventual poti sa le intrebi pe fetele de acolo, care inca sper ca vor fi salvate, daca pe ele le-a deranjat asta (ca am postat la subiectul lui Micky asa de multe „copy-paste”).
Ciudat mi se pare si ca protestul e sustinut de unele membre ale acestei comunitati pe care nu le vad prea des la Arte. Dar au si ele aceleasi drepturi sa fie ofensate, nu?
Repet, pentru cunostinta voastra generala ca subiectele nu sunt copiate de pe net. Nici nu-mi apartin. Dar sunt scrise de mine la calculator litera cu litera. E totusi o munca, nu? Si unele le-am scris si le-am postat (asta e si unul din motivele pentru care am fost asa de activa in ultimul timp) dupa ce am venit de la spital, si ma simteam rau si eram ametita de la calmante. Dar vroiam asa de mult sa stau cu voi si sa va scriu. Si chiar credeam ca va place. Dar uite ca nu am fost capabila decat de niste „pilde zaharisite si apelpisite, de parca sunt cusaturile de pe peretii bunicii”. Daca scriam cine stie ce povesti de telenovele (credeti ca in viata mea nu s-a intamplat niciodata ceva de domeniul telenovelelor?), probabil ca subiectul meu as fi ajuns asa de repede la gunoi… Garantez asta, pentru ca odata, intr-un moment de disperare, chiar am facut imprudenta de a-mi impartasi framantarile. O singura data! Stiti unde e subiectul meu? La gunoi! Stiu ei de ce. Si poate au dreptate… Dar nu s-a gandit nimeni ca eu chiar aveam nevoie disperata de sperantele alea pe care le-am cerut, indiferent de unde sunt…
Sau ce as mai fi putut scrie? Mama nu sunt, deci ce sa caut la mame, retete nu dau…
Aha, si sursa de unde provin nu stiu, pentru ca sunt lucruri copiate din cartile pe care le-am citit de-a lungul vietii si mie mi-au placut. Nu am sustinut vreodata ca mi-ar apartine mie. Si ca le-am dat cu copy-paste este adevarat. Altfel cum as putea posta subiectele alea „lungi cat o zi de post”? Ca si asa e disperat sotul meu ca stau toata ziua cu voi si mai vine si factura la telefon de te ia groaza…
Imi cer scuze, descantec, dar nu scria ca nu avem voie sa folosim copy-paste in Regulament.
Si spui ca „Uneori sensul care a fost dat unui subiect a fost pervertiti total”. Cum? Scriind subiecte care se aseamana cu „cusaturile de pe peretii bunicii”? Adica nu ti-e frica de Dumnezeu sa vorbesti despre „pervertit” si despre „biserica” pe acelasi rand?
Oh, descantec, inca nu pot sa cred ca mi se intampla asta! Nu pot sa cred ca tu imi faci asta!
Daca tot vorbesti despre democratie si despre ABUZ si „totala lipsa de imaginatie”, adica asa de multe contraventii la adresa mea, eu stiu ca in democratie se face o avertizare persoanei in cauza, si asta se face personal. Adica tot eu am tupeul sa ma simt jignita ca m-ai facut (si, ciudat, nu numai tu) cu „ou si cu otet” aici, in public.
In incheiere vreau sa-mi cer scuze tie, decantec daca te-am jignit cumva si nu te-am respectat prin postarile mele in cauza. Nu mi-am dat seama ca voi jigni si nu voi respecta pe cel de langa mine prin ceea ce am facut.
Si cu asta am incheiat si ultima mea postare „lunga cat o zi de post”

Mergi la inceput

MI-AI SCRIS TU MIE PE PRIVAT?
CAND?
NU SE POATE VERIFICA PM-UL MEU SA SE VADA ODATA ADEVARUL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

"Viata e ca o ora de matematica in care aduni, scazi, inmultesti, imparti.
La un moment dat iti dai seama ca ai gresit si vrei sa o iei de la capat.
Dar, din pacate, suna de iesire…"
Mie mi se pare exceptionala . Daca sint prea multe, luate de pe internet sau nu, prea religioase(eu una nu sint religioasa) nu vad care e baiu. Fiecare are dreptul sa scrie . Scrie tu mai multe daca nu-ti plac ale ei sau pur si simplu sari peste ale ei(sint chiar f scurte).
E destul de usor sa fi rautacios(oasa) poate incerci si altceva inainte de "a suna de iesire" draga descintec.
Si apropo de chestia cu peretele bunicii, pt mine tot ce tine de asta e sfint poate de unde nici nu mai sint si le duc dorul.
Am citit odata(nu stiu unde si cind, de! dar sigur nu e paste din internet) ca norocul celor rai este ca sint mai multi cei buni.

rachel owen daca iti face placere scrie si lasa rautatile sa treaca
E greu dar merita.
Eu una citesc cu placere si putin imi pasa ca e paste sau nu. Cineva a facut efortul sa le gaseasca si apoi sa le posteze . Nu imi
plac trec mai departe. Incearca si tu descintec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sincer eu citeam cu placere in fiecare zi ce scria Rachel.
Daca nu-mi place un subiect aici pe forum,nu-l citesc,nu ma obliga nimeni sa citesc sau sa nu citesc.Totusi,cred ca a fost un efort din partea lui Rachel sa posteze atatea povestioare frumoase,eu apreciez acest lucru.

alina

Mergi la inceput

De acum, cat sunt inca membru al acestui forum, pentru ca nu ma sperii tu sa fug de aici, unde sunt 8406 membrii (si nu au protestat toti) o sa citesc si eventual o sa raspund cu emoticoane, cum fac multi. Stii, descintec, e mult mai simplu, mai rapid si se aduna si mai repede punctele alea de care nu poti tu trai. Dau clic pe o floare ( ), am un punct. Ce fraiera am fost sa stau toata ziua cu ochii beliti in calculator ca sa scriu povestile alea lungi care tie ti-au provocat
Sau as putea foarte bine sa te ignor si sa continui. Oricum nu esti tu moderator la Arte. Sa zic „nu-ti place, fa reclamatie la admin.” Daca inchide subiectul, bine! Eventual deschid altul… imi restrictioneaza dreptul de a mai intra pe Forum, nu-i nimic, ma inregistrez din nou, iar si iar… Asa s-a mai facut, nu? Si cand te gandesti cu ce texte au revenit unii… Nu vreau sa atac pe nimeni, in fond se parte ca „razboiul” se da intre mine si tine, descintec. Asa ca nu vreau sa mai implic si sa-mi mai pun pe altcineva in cap, mi-ajungi tu, care desi ai „respect si dragoste fata de oameni” nu esti „impresionata de atitudinea mea de victima”. Nu e, draga descintec nici o atitudine de victima. Sau poate ca tu esti victima!
Si cred ca am postat exact ceea ce trebuia, la specificul subiectului. Ca nu m-am bagat la mancare sau la nastere pe glob sa scriu pilde zaharisite, ci am scris despre Dumnezeu la sectiunea „In fiecare zi cu Dumnezeu (poate tu vroiai o reteta la zacusca acolo), am scris la „Intre zambet si suspin” povesti cu inceput trist si final optimist sau cu inceput bun si sfarsit rau, sau rugaciuni la subiectul "despre rugaciune". Dar asta e si specificul subiectului, nu stiai?! Daca imi permiti, te-as sfatui sa mai si citesti postarile alea, nu numai sa le numeri…poate te razgandesti in privinta catalogarii lor!
Si nu inteleg de ce minti spunand ca ai incercat sa porti o discutie cu mine. Nu mi-ai scris, e o minciuna. Eu sunt pe forum toata ziua, adica intru din cand in cand, indiferent de momentul zilei. Nu am nici un mesaj de la tine. Unde l-ai fi trimis, daca l-ai trimis, tu stii…
Bine macar ca aseara am fost inspirata sa citesc subiectul asta, si sa ma opresc, caci altfel poate ajungeam
Dar de acum o sa incerc sa-mi calc pa constiinta si sa postez si subiecte mai interesante, eventual despre yoga, descantece, razboaie; o sa caut pe net (ca de astea nu stiu si ce am stiut nu a fost bine) si o sa le dau copy-paste, poate o sa-ti placa si tie si sustinatoarelor tale. Pt ca sa nu uiti ca si eu SUNT MEMBRU al acestui forum si am drepturi egale cu toti ceilalti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Balzac a scris si-a publicat mult. Foarte mult. Excesiv. Postum au mai fost publicate jurnale, corespondenta... Volumele stateau in biblioteca, alininiate... doar-doar voi incepe candva sa le citesc. N-am facut-o, tocmai pentru ca mi se parea prea mult.
Lampedussa a scris o singura carte... am iubit-o. Am citit-o de nenumarate ori, pana cand arata jalnic, cu colturile intoarse, cu pagini care stateau sa se desprinda. Pentru ca imi spunea mai mult decat doua rafturi de Balzac.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Rachel vreau sa stii ca eu personal nu am nimic cu tine, dar in momentul in care intreci masura in posturile tale cititul posturilor respective devine greoaie si obositoare. Spunea cineva ca daca nu imi place nu citesc, dar nu e chiar asa. La un post se mai scriu si lucruri dragute care merita citite dar in momentul in care vad 3 posturi unul dupa altul ale lui rachel si inca si inca, ma plictisesc si nu mai pot citi chestiile care mi-ar face placere de altfel. Nu spun sa nu mai scrii dar : mai rarut ca-i mai dragut. Sau de ce nu, deschide un subiect numai al tau, in care postezi ce iti place si cei care vor sa citeasca citesc, cei care nu vor, nu citesc. Asa e corect pentru toata lumea.

Anda si printesuca Carina (1 an si 5 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput