Dragele mele, stiti ca activez si eu de ceva vreme pe forum, dar in ultimul timp "m-am c-am dat la fund", caci depresia e tot mai mare si mai mare... In fine, dupa 4 ani de investigatii, se pare ca trebuie sa ma gindesc serios la FIV, ca ultima (oare?) posibilitate, desi medicul la care merg acum mai vrea sa mai incercam citeva inseminari. In acest scop, in ultimul timp am facut sapaturi in stinga si dreapta, am auzit pareri de tot felul despre unde e mai bine sa faci FIV si unde ar fi cele mai mari sanse de reusita. Astfel - poate ati auzit si voi ca procentele de reusita sunt urmatoarele, in cele 3 centre din tara unde se face FIV: Timisoara - ~ 35% -anul trecut (in jur de 1500 euro procedura+analize, dar la clinica de stat si fara crioconservarea embrionilor ramasi), Bucuresti ~ 37% (preturile le stiti cele mai multe), Cluj- 28% (~2000 euro). In ultimele luni insa am auzit insa despre reusitele unor femei care au facut FIV la Gyor, in Ungaria si care s-au declarat foarte multumite de felul in care au fost tratate. Costul procedurii + tratament: in jur de 2000-2500 euro. Cunoasteti astfel de cazuri? Ati auzit de aceasta clinica? Va multumesc si va doresc sa nu va pierdeti de tot speranta, lucia.
Da, am cunoscut o persoana care a facut FIV la Cegled in Ungaria. 2000 $. A ramas insarcinata din prima. Din pacate a pierdut sarcina unui soc, dar imi amintesc ca era incantat de conditiile si tratamentul de acolo