Statele Unite sau Canada
Raspunsuri - Pagina 3
Adela P spune:
Ruxij, pai tu nu pricepi? In Romania e cel mai bine, in Canada va fi bine peste 25 de ani(cand va fi la nivelul Romaniei) iar in State nici vorba, ca nu se va apropia niciodata de standardul ridicat al Romaniei.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Ira spune:
quote:
Originally posted by ruxij
My God!!!!! Ma tot abtin, dar cand termini Oana cu laudarosenia? Mandria nu e o calitate, dimpotriva.
ruxij
Cand vom afla si nr. de masini, marcile lor, contul din banca si valoarea bijuteriilor. Ca numarul caselor, salariul si potentialul extraordinar de inteligenta le-am aflat deja.
giani spune:
Draga Oana, mesajele tale sint nitel contradictorii si crezi cu tarie in logica ta proprie care nu intotdeauna coincide cu a celorlati, "pacatuiesti" prin rigiditatea ta si modul transant de a fi.
"... nu a ma lovi de faptul ca in Romania nu cistig destui bani...
Pentru asta este buna Canada, Sua, pentru cheap labor,eu una nu ma pot baga in aceasta categorie."
In Romania nu cistigi destui bani, dar in Canada, Sua e cheap labor?
Pe de o parte afirmi cu tarie ca nu esti interesata de aspectul material al vietii, dimpotriva, fiind urmasa a citorva (cinci?) generatii de intelectuali, interesata de partea metafizica a existentei, iar pe de alta, dezvalui un pragmatism iesit din comun.
Cum mai spunea cineva, mindria nu e o calitate. In schimb toleranta este.
lucamatei spune:
Giani,
Eu nu sunt cheap labor si am mai spus-o ...Canada este deschisa emigrantilor pentru cheap labor, ar da canadianului 10 dolari pe ora romanului ii da 8, asta este cheaper labor..
Iar cu laudarosenia, Ruxij sa stii ca eu o consider o calitate.
Va legati vad de intelectualisuml meu, pai din ce fetelor sa creasca Romania , din voi, stati acolo unde sunteti ca ati face rau la tara...de aia sunteti aici ca sa aruncati cu pietre unde nu ati reusit?
Nu stiam ca pe forum sa analizeaza nivelul de inteligenta...dar cind nu ai in ce lovi, lovesti in orice.Salariul meu l-am spus si cite case am ca sa demonstrez unor pesoane, ca din punct de vedere material sunt multumita, dar voi cum ati putea sa intelegeti asa ceva?!
This requires a certain degree of INTELLIGENCE!
oana olson
Andrada spune:
Va rog cititi:
Regulament
03. Retineti esenta dialogului
Nu uitati ca scopul participarii in cadrul discutiilor, nu trebuie sa fie convingerea celorlalti participanti ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. Nimeni nu are dreptul sa se supere daca ceilalti participanti nu ii impartasesc opiniile. Aceasta este esenta dialogului.
04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in fuctie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
07. Nu deviati de la subiectul discutiei
Prin raspunderea la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect.
08. Nu publicati mesaje de interes limitat (de genul: pentru Andreea)
Nu publicati mesaje de interes limitat (de genul: pentru Andreea). Daca subiectul devine strict personal - folositi comunicarea prin intermediul mesajelor private (PM). Astfel de subiecte vor ajunge rapid la Containerul Verde.
Andrada moderator