Cum vi se pare viata in Japonia? (7)
Raspunsuri - Pagina 8
michiyan spune:
Multumesc, Sorina, sper ca de data asta sa nu uit s-o sun ca de cativa ani tot uit si imi aduc aminte la cateva zile.
jojo spune:
La multi ani tuturor, si un Paste Fericit !!!
Fetelor cinei ninja asta ???
Ca eu nu l-am vazut pe forum pina acum ?
Intrebare: Ai ceva impotriva lucrului in bar,cunosti tu persoane care lucreaza sau au lucrat in bar,daca da, n-ai mai scrie timpeniile si aluziile murdare de care dai dovada !
eli spune:
Yashi, eu as vrea sa ajung duminica la Biserica. E si ziua mamei! La biserica din Ochanomizu merg si eu de obicei. Discutam detalii pe PM?
Fetelor voi cat timp ati fost insarcinate ati mancat sushi? Eu, la inceputul sarcinii nu prea am putut sa mananc, dar acum am o pofta,am mai gustat cate un pic si acum sunt cu musca pe caciula, mi-e frica sa nu ma pricopsesc cu listeria, am inteles ca in Romania doctorii le recomanda gravidelor sa nu manance decat totul bine fiert/prajit.
Weekend placut tuturor!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 19 saptamani
Eryka spune:
Eli Doamne daca ai stii cat sushi am bagat eu in mine si inca bag eu l-am intrebat pe doctorul meu la inceput de sarcina si mi-a zis ca e ok si ca pot manca orice ,kiar si cate un paharel mic de bautura .Insa despre sushi eu zic sa mananci linistita eu mananc saptamanal ,si nu am patit nimic .
Pofta buna in continuare.
Eryka & sufletzica din burtica (33 sapt.)
Lauraa spune:
Si aici sta Sushi pe lista "neagra" la gravide. Pentru ca e facut cu peste crud.Daca mancati alt fel,fara peste crud,e ok.
Laura si papusica din burtik (34 saptamani)
michiyan spune:
Mai fetelor cred ca treaba discutata pe PM-uri da rezultate.Sa nu ma bucur prea repede.Mai astept sa vad ce se mai intampla.
abia acum am ajuns si eu acasa;mi-a luat trei ore.
michiyan spune:
eli,la multi ani pentru mama ta.Eu am vazut mai demult o emisiune in care se spunea ca ika si wasabi favorizeaza pierderea sarcinii.Dar cred ca doctorul trebuie sa stie cel mai bine.Mai intreaba-l inca o data ca sa fii sigura.
azumi spune:
Bey Eli eu ti-am mai spus odata cu sushi asta ..cand erai tu pe la inceputul sarcinii; nu are ma nimic daca mananci.Eu l-am intrebat ...dupa ce mancasem, pe doctor si a zis ca pot manca sushi cat vreau ca pestele e bogat in toate alea si-i face bie lu bebe.Daca ar fi ceva iti dai seama ca la cat mananca astia peste sashimi sau sushi ( gravidele nefacnd exceptii) nu s-ar mai naste nici un copil normal, sau mai grav nu ar mai fi duse un procent mare din sarcini pana la capat, si-apoi iti dai seama cate restaurante sau d-astea ar fi date in judecata de mamici? Eu una n-am auzit de cazuri d-astea.Acuma, e adevarat ca in romania mai nou e tare ``la moda`` chestia asta cu listeria , cu vitaminele,analize de toxoplasmoza si alte halea ..de care sincer sa-ti spun pe nici una dintre pretenele mele cu burta ( romance sau japoneze) nu le-am autit sa le fi facut.
Faci cum vrei: daca vrei mananci ..daca nu nu.Asta e decizia ta, da` eu zic ca daca ar fi sa ne luam dupa toate alea nu prea ai mai avea ce manca deloc ca de la orice poti face cate o boala!
Pupeli
ana
yashy spune:
Eli si Michyan, la multi ani pentru mamicile voastre si sper sa va intalnesc la biserica!!
Si pe toate fetele din preajma Tokio-ului le asteptam la biserica!!Cica se vopsesc oua, poate va fi frumos daca suntem mai multe!!
Va pup!!
Adina & Luka
http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy