perdele voal

perdele voal | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Si-a cumparat careva din voi de curand perdea de voal simpla?
Ma interesa cam cat costa metrul?

Mirela, mamica de Andreiut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mirela sunt in jur de 300000.Io am luat cu model,din Brico Store si am dat 380000 pe m liniar.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu am luat anul trecut in august din Bucur Obor si a costtat 230.000m(voal creponat si imprimat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

Eu mi-am cumparat in urma cu doua saptamani din Bucur Obor cu 205.000 lei metru(numai ca sunt cam inguste). Pentru o galerie de 2,5m am cumparat 7 metri de perdea (croitoreasa mi-a confectionat perdeaua din trei fasii pe care le-a cusut pe o rejansa(asa se cheama?)
Ideea e ca, fiind din voal este cam transparenta. A mea este lejera, dar, daca vrei sa fie creata probabil ca trebuie sa cumperi mai multi metri.

Laura si BB mic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Chiar vroiam sa va intreb si cati metrii imi trebuie pentru o camera.
Eu am zis sa iau cam 2 m in plus fata de cat e galeria.
Cam multi metrii imi trebuiesc...inseamna ca renunt la ideea de a schimba perdelele in toate cele 3 camere.
Offff fetelor sunt disperata.
Am acum niste perdele din acelea pe care trebuie sa le calc dupa ce le spal si ma termina. E cosmarul vietii mele cand fac curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

daca galeria e de 2 m atunci e suficient sa iei 4m, trebuie ca perdeaua sa aibe cel putin dublul galeriei. eu asa mi-am luat si nu e prea creata. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu mi-am luat tot de voal, si nu prea creata, de la magazunul Unirea, acolo au si atelier unde ti le croieste si iti pun banda aceea de sus de unde o poti agata si increti.Are niste flori f. pale, rare, si de aia nici nu am incretit-o prea mult ca sa se vada frumos...Sunt f. multumita de ea.
A, si fiindca in fata geamului am un capat de coltar si o planta mare, nici nu am facut-o pana jos, am croit-o pana unde se termina geamul.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by mirelam

Offff fetelor sunt disperata.
Am acum niste perdele din acelea pe care trebuie sa le calc dupa ce le spal si ma termina. E cosmarul vietii mele cand fac curat.

Mirela, mamica lui Andrei

Eu am perdele de voal in toate camerele insa trebuie sa le calc la fiecare spalare.Avantajul e ca se calca foarte usor.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am vazut niste perdele de voal f dragute , imprimate si simple la Bucur Obor . Pretul intre 200-300 mii mp .Chir imi trecuse un gand sa-mi iau si eu.
Chiar asa pt o camera 377 cm cat metraj de perdea imi terbuie?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Deci si cele din voal trebuie calcate?
Voi cele care ati cumparat deja dupa spalat le-ati calcat sau nu?
Eu cu perdeaua clasica "de pascani" am incercat si metoda de a o pune direct scoasa din masina si nu arata chiar asa rau, cu toate ca arata mai bine calcata.

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu am vazut in Germania niste perdele, cred ca aveau mult sintetic in ele, ca nu se sifonau deloc si aratau minunat. Ceva in genul acesta as vrea sa imi cumpar daca gasesc. Astea de voal voi le spalati la masina automata? Daca da, nu se deterioreaza?

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput