Cum v-ati cunoscut partenerul de viata?
Raspunsuri - Pagina 7
infofun spune:
foarte frumos subiect!!!am citit mesajele si nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu ceva despre mine si scumpul meu.
acum 4 ani ma inalneam cu un tip, asa ca nu aveam ce face in casa, mai ales ca terminasem cu bacul si intrasem la drept.intr-o zi tipul respectiv a vrut sa iesim impreuna cu fostul lui coleg de banca din liceu si cand l-am vazut !!! a fost dragoste la prima vedere, pentru mine, caci el avea sa se indragosteasca de mine peste doar 2 saptamani,cand mi-am luat inima in dinti si l-am invitat in oras, pentru a-i demonstra ca nu simt nimic pentru fostul lui coleg.
si iata ca mai avem putin si implinim 1 an de casatorie, 2 de stat impreuna si 4 de cand ne iubim!!!am trecut prin multe lucruru si urate si frumoase,insa cand iubesti nu le vezi decat pe cele frumoase.
acum lucram impreuna si ne dorim mult de tot un copil...mai mult eu ca mi s-a dezvoltat simtul matern si dorinta de a avea un mai repede, mi se pare normal,(parerea mea!)
julia23 spune:
Noi ne-am cunoscut pe internet in iulie 2002,el student in cj,eu in buc,ne-am vazut,ne-am placut,cred ca a fost dragoste la prima vedere,dupa 4 luni ne-am logodit,anul trecut am facut cununia civila iar anul asta cununia religioasa si botezul printesei noastre.
Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003
tzuchi spune:
Frumoase povesti! Si e asa de bine sa-ti aduci aminte de momentele placute din viata!
Hai sa va spun si eu povestea mea: eram amindoi in anul 2 de facultate si stateam in acelasi camin. Am stiut ca EL e alesul atunci cand m-a condus la gara ca plecam la parinti in vacanta de vara si inainte de plecarea trenului l-am vazut plangand. Atunci s-a miscat ceva in inima mea si mi-am spus ca nimeni nu ne va putea desparti vreodata. Asa ca suntem de 6 ani impreuna, casatoriti de doi ani, avem acelasi loc de munca, petrecem impreuna 24 de ore din 24 nedespartiti si nu ne-am plictisit vreo clipa unul de celalalt. Sper ca in curand sa ne facem planuri de bebe, dar stiti cum sunt prioritatile in viata si acum mai asteptam sa ne facem si noi un cuibusor al nostru.
Mirela
amik spune:
mi-am cunoscut sotul in firma unde am facut un soi de practica in anul I de facultate,adica in 2002.era luna mai,pana la sfarsitul anului eram casatoriti si cu o burtica de doua luni.a fost ceva fulgerator si aveam momente cand simteam ca fara el alaturi de mine nu pot nici macar sa respir.si acum sunt la fel.dumnezeu ne-a daruit mult noroc,totul a mers perfect.ne iubim,ne intelegem foarte bine,avem o familie absolut superba!
Alexandra mare si Alexandra mica...
liris spune:
hei mey ca nici una nu va puteti compara povestea cu a mea...
de Natasha si Sergei ati auzit? cam asa a fost la noi.
eram la liceu (Mircea cel Batrin ptr constantence) si era toamna lui 89 , la practica :rosii adunam.
eram clasa a Xa. si l-am vazut sus in camion....uha!!!
m-am indragostit la prima vedere. dar era luat, la intoarcere in "frumosul " autocar tinea in brate o colega de-a lui ...
nu-i nimic...l-am iubit asa vreo 8-9 ani . si la un moment dat , s-a facut nu stiu ce click asa la el...si a inceput si el sa ma iubeasca (desi eram de mult mai mult timp impreuna decit a inceput el sa ma iubeasca , adica din 92 cind am intrat eu la facultate).
in 2001 ne-am casatorit.
este ca Natsha si Sergei , la munca patriotica, iubindu-se in fin sunt nimic fata de noi?!!!
simonaM spune:
a mea e tare lunga povestioare....sper ca intr-o zi cind am mai mult timp sa o scriu aici.va felecit pe toate...v-am citit povestioarele si sunt foarte frumoase.don't worry....be happy.mona78
vivian spune:
noi ne am cunoscut pe net
era pt prim data in viatza me cand intram pe chat
eu, veneam dintr o relatie de 5 ani...dezastruoasa , el dupa un mariaj de 10 ani care tocmai se...terminase.
am vb prima data pe net pe 2 mai...ma intreba daca ...as fi dispusa sa vin cu el in spania...,
pe 1 iunie ne am vazzut cum aratam pt prima data si
pe 3 august ne am casatorit.
ne acomodam frumos unul cu celalalt , acum vom avea un bebe , sunt gravida in..14 saptamani si ii sunt secretara
anne-marry spune:
eh..si noi....eu invatata sa stau mai mult pe acasa tot neamul si toti vecinii imi ziceau ca nu va veni nimeni sa imi bataa la usa ca sa ma ceara si de nevasta. si uite ca totusi asa a fost..mai mult sau mai putin. el lucra cu mama mea in acelasi birou si...iote ca am fost smegherea si am psu gherutza pe el..eu o sunam pe mama de acasa la birou de cate 10 ori pe zi si desi ma suna ea inapoi de aoclo tot consumam credit pe telefon si atunci am hotarat sa ii dau lui un bip si mama stai sa ma sune...si uite asa, am observat eu ca el, daca apuca sa plece de la servici, ma suna si imi zicea ca a pecat ca nu ii poate zice lu mami sa ma sune etccccc si prinzandu0ma eu de smecherie i-am zis lu; mami s ama sune DUPA ce pelaca el de la birou ca sa stiu si sa ii dau bip CHIPURILE EU NU SITAM CA EL NU MAI ESTE ACOLO vrand deadicalea sa vorbesc cu mama si el ma suna....sa imi zica ca a pecat etcccccc si stai de vrbaaaaaaaa etcccccc tra la la....suntem casatoriti de aprope 2 ani mai si inc urand le vom face alor nostrii o surpriza maaaaaaaaaare maaaaaaaaare si ne intelegme de minune. diferenta intre noi este de 8 ani. eu fac anul acesta 24 iar el face 32 si ne-am cunostcu in noiembrie 2001, iar in ianuarie ma prezentasese mamei lui, in din martei am locuit imreuna fie la el fie la mien, in iunie ma mutasem definitiv aici iar in septembrei a fost nunta noastra, si din care puteti vedea cateva poze pe situl de mai jos.
pupici dulci.
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
costiniuc spune:
ce frumoase sint povestile.
eu l-am cunosut astfel:
fostul meu prieten din liceu lucreaza cu el la acelasi spital.
eu cu ex ne mai intilneam la un suc, adica am tinut legatura, ne sunam de zilele noastre de nastere etc.
pe data de 1 martie 1998 m-am intilnit cu fostul prieten care era fericit ca abia se angajase si mi-a zis sa mergem la spital ca are acolo o fetita ( asa ii spuneau sotului meu care avea par lung pe atunci si arata ca o fetita).
am ajuns la spital ne-a facut cunostinta , dar amindoi eu si sotul meu cind ne-am vazut am ramas muti, a fost dragoste la prima vedere.
am ramas la servici cu el , era in tura de dupa amiaza, seara m-a condus acasa si de atunci a fost frumos
costiniuc
Claudi@ spune:
stateam la barfa cu mama in fata unei cafele cu tigara in mana, suna telefonul, raspunde fratele meu, i-mi dau seama ca-l suna seful din Germaia pt ca vb in engleza si ma intreb ce mai vrea ca doar ce a venit de acolo
5 min mai tarziu vine si-mi spune "plecam in Germania" eu raman perpelexa "ai inebunit?, eu nu plec nicaieri, am serviciu ce crezi ca-mi i-au concediu cand vrei tu? si pana la urma de ce?
cica sa-l cunosc pe un baiat care nu-si gaseste pe nimeni (eu: sa apeleze la o agentie de matrimoniala )
si asa am tinuto vreo 3 luni ca merg, ca nu merg, am aruncat cu bani de pasapor dupa ei, ca mie nu-mi trebuie, sa gaseasca alta proasta ca ce eu ma duc la produs? (nu radeti)
in fine ma hotarasc, pana la urma n-am nimic de pierdut, vad si eu Germania,
fratele meu deja plecase, trebuia sa primesc actele si sa-mi fac rezervare sa plec de pasti cu avionul
ajung in Bucuresti cu fostul prieten (nu aruncat cu rosii ca era sg pers care stia unde e aeroportul) plang, bocesc, , si urc in avion
ajung in Stuttgart astept la bagaje si-mi vad fratoiorul afara cu cineva, nu-l vad prea bine dar ma simt usurata ca e brunet
ies ma imbratisez cu fratele si dupa sa fac cunostinta cu el pe care il cheama Andy si in momentul in care ma uit in ochii lui uit de toate juramintele care mi le-am facut ca-l voi face sa ma deteste
M-AM INDRAGOSTIT
au urmat 12 zile de vis,,
la fiecare sf de zi plangeam impreuna ca se scurge timpul foarte repede
dupa doua zile i-mi spune ca ma iubeste, dupa alte 2 m-a cerut in casatorie
iar mai tarziu cosmarul despartirii cu promosiunea ca vine in August in Ro (asta se intampla in aprilie anul trecut)
credeti-ma au fost 2 luni de cosmar fara el in care zi de zi, si el la fel
in Iunie suna si-mi spune ca el nu mai suporta si ca vrea sa ne casatorim cat mai repede si sa-mi rezolv cu actele sa vin la el
m-am intors la el si duc o viata minunata alaturi de cel pe care il iubesc mai presus dacat viata
sunt casatorita di 28.11.2003 iar in Sept o sa fiu si mireasa cum am visat
va doresc la toate sa aveti parte numai de fericire si intelegere asa cum am eu
scuze de mesajul cam lung dar asa sunt eu