Bebica mea are doar doua saptamāni jumate si deja īsi tine sticluta de lapte singura, "deh, mama nu stie cāt imi trebuie mie!", apoi daca nu mai vrea suzeta, o scuipa cāt colo, si apoi plānge ca stie ca mama vine sa-i aduca suzeta si apoi mai sta pe lānga landou:)))!
Isteti, nu?
Ia auzi la Relianei ce shmecheroasa e deja! Or fi semne ca va invarti lumea pe degete .In special pe baietei cand va fi mare!
LAURA www.tourettesyndrome.co.uk/xmas/tree1.gif" border="0">
mai, Reli, mai, tu ai tras cu coada ochiului la noi in casa!!! uite ca mie nu mi-a dat prin cap chestia cu d-ra Suzetta, ma gandeam ca o impinge cu limbuta fiindca nu e pe "gustul" lui si fiindca nu-i rost de laptic. da' daca stau io si ma gandesc sa stii ca ai dreptate, ca prea sugea cu pofta cand i-o indesam eu in gura
hi hi reli..ai descoperit america a? hihihi smekeroasa zici? si sa vezi ce se mai face!!!!! pupici lu scuipacioasa!
L&A
Luizax - karkotash shef!
Reli, mama, ce fetitza-care-stie-ce-vrea ai !! Zici ca-si tine singura sticlutza de lapte ??? Laura mea nici la 2 ani nu-si tinea singura biberonu'...
Pupici,
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
Elena, nu numai ca si-o tine singura, dar daca cumva ma fac ca vreau sa i-o scot din guritza, īcepe sa urle de nu-i adevarat, zici ca s-a declansat alarma la Banca Nationala:)))
quote:
Originally posted by Reliana
Elena, nu numai ca si-o tine singura, dar daca cumva ma fac ca vreau sa i-o scot din guritza, ūepe sa urle de nu-i adevarat, zici ca s-a declansat alarma la Banca Nationala:)))