foliculi chistizati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Totuși nu își mai da nimeni cu parerea față de cele scrise de mine. Nu am primit raspuns la intrebarea legata de tratamentul Liviei, am mai avut efect la cineva, Livia mai da sfaturi fetelor sau s-a retras pt. a-l concepe pe bebe 2.
Nu știți chisturile se observa și la ecografie abdominala sau doar la cea vaginala ?
Am fost acolo unde am scris mai sus ( la centru naturist Masloc) mi-a dat tratament homeopat pt. 2 luni : 2 tipuri de tincturi, 2 prafuri, 3 tipuri injecții subcutanat (in burta-sub zona ombilicala) si o crema din plante cu care trebuie sa ma ung pe burtica.
Oare pot consuma cafea in timpul tratamentului? Nu mi-a zis nimic de asta. Ma voi duce si la Sovata in aprilie, mai ? și dupa aceea ce vrea Dumnezeu, nu-i fortez mână, căci nu se știe ...
Va pup și astept vești bune de la voi.
Steliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Steliana,Livia acum cred k este in drum spre Romania,daca nu a si ajuns!Dar poti sa-i scrii,este foarte draguta,o sa-ti raspunda atunci cind poate,Fete active pe forum care au urmat tratamentul Liviei si au si ramas ,nu-mi vin acu in minte,dar poti sa cauti in arhiva,la sub. pt. Livia si gasesti cite sfaturi vrei!

Valentina

PS.stai k mi-am adus aminte,diana_b ea este una din tipele care a ramas cu trat. Liviei,sau cel putin asa imi aduc eu aminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breka73 spune:

Draga Steliana!

Cu aceeasi problema ma confrunt ca si tine: chisturi ovariene in urma hiperstimularii cu Clostilbegyt...
In octombrie luasem 5 tb.de Clostilbegyt(ziua 5-9), combinat cu Duphaston din ziua 15-25.Efect zero.
In luna noiembrie luasem la sfatul endocrinologului 10 tb.de Clostylbegit (idem ziua 5-9)dar mi se parea mie ca e cam mult , asa ca in ziua 16 ma prezint mandra de mine la profesorul Stamatian
din Cluj .Cand a auzit multimea de tratamente si medicamente prescrise de medicul endicrinolog , s-a crucit.La eco vaginal totul in regula(foliculi dezvoltati , insa nedezlipiti, in fine) mi-a recomandat 1 luna pauza si sa ma intorc la el in ziua a 10-a dupa 5tb.de Clostilbegyt luate din ziua 3-7.Am prins sarbatorile , schimbarile de pret datorita modificarii TVA-lui etc.-motive obiective si in loc de 1 luna pauza , am stat 2 luni.Si cu toate astea la eco vaginal mi-a depistat chisturi(mici si multe!) .Am avut un soc de nu reuseam sa-mi revin :adica in noiembrie OK si in februarie dupa "relax"- chisturi???
Oricum , nu a stat la povesti:MINIM!!! 3 luni tratament cu anticonceptionale tolerate de organism(Triregol).Dupa aceea vrea sa-mi faca o laparoscopie(HSG este OK-trompe permeabile)si daca toate-s bune si frumoase in vara ne apucam de o inseminare.
Deci , capul sus , trebuie sa mergem inainte , toata "smecheria" e sa-ti ocupi timpul cu ceva ce iti place si e util: fitness, cura de slabire etc...
Reka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Multumesc pt. raspuns si incurajare. La tine ce marime au avut foliculii? Cum ti se pare dr. Stamatian? Si eu am fost la el cateva luni, cred ca este profesionist bun ( este cam gagicar) Eu m-am transferat la dr. Florescu Fulga. M-am gandit sa iau anticonceptionale si a 2-a luna sa merg la ecograf pt. verificarea chisturilor. Este interesant ca nu am dureri de ovare sau de burta, ma simt bine.
Sunt convinsa ca intr-o zi vom trece si noi pe lista mamicilor.
Apropos, o colega a "umblat" 3 luni la Stamatian si s-a lasat cu bebe. Chiar m-am distrat cand m-am dus prima data la el, i-am spus ca o colega mi l-a recomandat caci la ea a dat rezultate și el m-a întrebat :" și seamana bebe cu mine?" - adica cu el ...

Mergi la inceput