la 3 m sub pamant

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Inceraca sa iesi cat mai repede din aceasta stare de tristete, pentru ca o vei transmite si copilului involuntar. Copilul va incerca sa te ajute suferind el.... Speranta multa, totul este frumos. Vei vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Dragele mele prietene,
Am ezitat sascriu ieri pt ca vroiam sa fiu sigura de noua mea stare.
Ma simt mult mai bine, chiar mult mai bine decat credeam si decat imi imaginem eu ca poate fi. Am doua zile de cand nu am mai plans si de cand pot dormi linistita 6-7 ore alaturi de puiul meu.
Cuvintele vs. m-au ajutat foarte mult nu atat sa nu mai sufar cat sa privesc situatia cu alti ochi. Iar ieri la indemnarea unei fete de pe forum am inceput sa citesc si povestea Super-Liei, am si ras, am descoperit pas cu pas fiecare situatie prosteasca prin care am trecut, nenumaratele sanse pe care i le-am dat, toate sacrificiile si compromisurile mele pt a face sa mearga aceasta relatie, si acum pot sa spun si eu cu mana pe inima ca nu se merita si ca langa acel om nu mai puteam fi fericita. Mi-am dat seama ca cel mai mult m-a durut nu atat despartirea in sine ci modul josnic si las in care m-a anuntat, viata dubla pe care a avut-o timp de ceva saptamani, sau poate luni cine mai stie acum?, ca si-a batut joc de sufletul meu, de corpul meu, dar si de copil. Dar cum imi spunea cineva pe chat marti: cine a ridicat sabia, de sabie va pieri.

Sunt mult mai vesela si mai optimista. Acum nu-mi mai este frica sa dau ochii cu el cand va veni de Pasti si nici nu voi misca un deget pt a-l intoarce inapoi. Am aflat ca-si bate capul pt acte, ca a fost sambata la Bucuresti, desi toate lunile astea cat m-a hranit cu minciuna asta ca primim cetatenia si va iau la CT nu a gasit o zi pt a se interesa ce-s cu actele ns.

Iar ceea ce imi spuneti voi s-o rog pe maica-sa sa-l influenteze nu mai are nici un rost, or el si-a bagat picioarele in tot si toti, pana si in parintii lui. Cand am fost la CT, singura lui problema, in afara de a nu-i face eu vreun scandal sau ceva tarfei, era confruntarea cu maica-sa, daca il va primi maica-sa acasa sau ba, pt ca ii spusese si lui la telefon ca nu are ce cauta acasa fara noi.
Maica-sa oricum va vb cu el, oricum ii va face diferite ultimatumuri, dar tot mama ramane si pana la urma va accepta situatia asa cum am acceptat-o eu.

Va multumesc inca o data nespus de mult pt incurajari atat aici, cat si pe PM si va mai tin la curent cu ceea ce se intampla.

Va pup pe toate si pe toti (asta ca sa nu-l ignor si pe Jox) si ne mai auzim noi pt ca nu mai am de gand sa dispar asa de pe forum

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Poze>:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Povestea+de+Craciun&mid=1214&cid=3759
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
http://www.yamafoto.com/?ref=14353
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Danutza ma bucur ca ai trecut de primul soc cu bine.De altfel trebuia!Durerea tradarii va mai persista dar timpul e cel mai bun medicament.Nu te inchide in tine si dupa cum a mai spus si altcineva inaintea mea,ia-l pe Danutz si iesi la plimbare prin parc,acum vine primavara si va fi o placere sa vezi cum totul se trezeste la viata,o sa te ajute si pe tine sa faci acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Dana, asta-i pt tine si asta pt puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ma bucur tare mult ca esti mai bine.
Eu ma gandeam ca maica-sa poate sa il convinga, dar nu cu ultimaturi, ci datorita legaturii speciale care exista intre o mama si fiul ei, ar putea sa ajunga la sufletul lui, adica sa sparga bariera asta care si-a pus-o el acum, ca nu mai vede nimic altceva decat pe femeia asta. Pentru asta, ar trebui sa se duca personal la CT si sa vorbeasca cu el. Acum depinde daca si mama lui e in stare sa isi pastreze calmul, daca vrea sa se duca dupa el, daca tu vrei si poti sa ii ceri asta ei.
Pe de alta parte, s-ar putea sa iti fie mult mai bine fara el.
Dumnezeu sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

BRAVO fata draga,asa te vreau, optimista si bine dispusa
Pupicei pe obrajori si capul suuuus de tot

&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Danza ai multa grija de tine si de pui. Viata merge inainte.
Trebuie sa mearga...pentru gagalicea aceea dulce de baietel.
Unii oameni au doar ambalaj uman si-nautru nimicuta!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

danza,eu iti doresc sa fi fericita macar tu si puiutul tau...toate o sa se refaca dupa o vreme....vei vedea ca pe parcurs nu o sa iti fie asa de greu....acum e doar inceputul...asculta sfaturile fetelor si fi bucuroasa si vesela,ca mai ai aici prietene care sunt alaturi de tine.eu iti doresc numai bine sa ai tu si danut,si sa fiti deacum inainte o familie fericita!!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

FII INTOTDEAUNA CEEA CE ESTI SI DACA ACEST LUCRU NU E DE AJUNS
PENTRU CINEVA,ATUNCI ACEL CINEVA NU E DE AJUNS PENTRU TINE!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Fii fericita alaturi de Danut. Esti tinara, frumoasa, desteapta si ai o inima capabila de iubire... Viata merge inainte! Chiar daca suna a cliseu de film, este adevarat.
Tine capul sus, fii mindra, dar nu lasa minia sa-ti ghideze deciziile.
Lasa totul sa se limpezeasca, sa treaca putin timp si dupa aceea ia-ti deciziile. La minie si suparare omul face lucruri pe care le regreta apoi. Si mama lui va fi mama lui mereu chiar daca tine cu tine, singele apa nu se face. Si in timp gravitatea greselii se mai sterge un pic, mai pierde din contur, timpul aduce si iertare.
Si iti spun ca uneori este mai usor sa ierti decit sa te desparti...
Iti doresc intelepciune sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru Danut si putere sa treci peste toate greutatile!

Alice

Mergi la inceput