la 3 m sub pamant
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
Danza citesc tot ce ai scris, si cred ca vei gasi luminitza care sa-ti arate calea cea dreapta si puterea s-o urmezi. Stiu ca acum pare greu dar sigur o sa treaca toata durerea asta mare intr-o zi cind te vei putea uita in urma fara miniie.
Multa putere si Dumnezeu sa va ocroteasca mereu ,
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
joxy spune:
Danza, imi pare rau. Sper ca zambetul sa iti revina cat mai repede. Din pacate sunt si asemenea barbati.. si asemenea femei. Cel putin pentru moment esti si mama si tata. Trebuie sa iti revii si sa fi tare. Starea ta afecteaza copilul.
Hai mai des pe la noi pe forum.
Florin.
missiday spune:
Danutza scumpa, sigur va rasari soarele si pe strada ta..imi pare groaznic de rau ca tu treci prin asta, dar toate se rezolva in cele din urma.
,
lilib72 spune:
Dana, imi pare f.rau de ceea ce ti se intampla, ma induiosat ce ai scris, nu uita ca exista un Dumnezeu si EI o sa plateasca pt. greseala lor.
Iti doresc multa putere si multa sanatate tie si copilasului tau.
Lili B.
simi spune:
Draga Danuta, tu esti o fetita asa de buna, ai un suflet mare, nu meriti asa ceva! Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Stiu ca o sa plingi mult, tu ai grija de baietelul tau minunat si o sa vezi, timpul le va rezolva pe toate, chiar daca acum astea t-i se par vorbe in vint. Numai Timpul, el le vindeca pe toate!
Cu drag, Simona
Aliada spune:
Citind mesajul tau draga Danuta,am ajuns si eu undeva la 3m sub pamant de suparare,i-mi inchipui ce e in sufletul tau .Stau si ma intreb oare Dumnezeu nu e cateodata nedrept dand astfel de comori unor astfel de neispraviti?O femeie atat de frumoasa si un baietel minunat!Cine crezi ca e cel care pierde?In nici un caz tu!Tu trebuie sa te ridici la suprafata pentru ca nu ai voie sa stai la aia 3 m sub pamant.Ai o responsabilitate minunata care se uita in ochii tai zi de zi cu speranta ,apoi mai ai o responsabilitate fata de tine insati!Esti frumoasa,tanara si educata si ai dreptul sa fii fericita!Ai reactionat ca o doamna in momentele alea cumplit de mizerabile.El o sa realizeze pierderea prea tarziu si se va baza pe faptul ca il vrei primi inapoi deoarece il iubesti din toata inima.Dar inima aia a ta a fost zdrobita de catre nemernicia lui.Nu-l mai lasa sa te calce in picioare.E de datoria lui sa contribuie la cresterea copilului vostru si deci lasa-l sa fie prezent in viata lui dar tu,chiar daca i-ti va fi cumplit de greu,ar trebui sa-l dai afara din sufletul tau.
Capul sus,vor veni si zile mai bune pentru tine!
ana maria spune:
S-ar putea sa se intoarca. E clar ca se intampla ceva bazat pe instincte. Fata respectiva a premeditat totul. Cred ca e vinovat bineinteles dar s-ar putea sa sae trezeasca la un moment dat. Despartirile nu sunt bune. Casatorie prin corespondenta nu exista. Cred ca de fapt orice barbat putea sa daca ce a facut el. Acum urmeaza sa vezi daca se trezeste sau nu.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bebetica spune:
Am plans cand ti-am citit povestea. M-am regasit 90% in ceea ce ai spus. Sotul mea A DISPARUT fara un motiv anume cand BB Stefan avea doar 11 luni.
Daca ar fi fost un tata rau as fi inteles. Dar a bagat divort iar eu i-am respectat decizia. Din nefericire nu are timp sa vina sa-l vada pe copil si asta ma doare mult.
Oare de ce se intampla asemenea rautati? Cum poate un Om sa renunte brusc si inexplicabil la un Univers Frumos si Stabil.
Voi poate mai aveti sanse. Eu NU.
Nu stiu ce sa-ti spun ? decat ca nu esti singura in suferinta ta. Sunt alaturi de tine, esti o femeie frumoasa si ai un copil fantastic de frumos si de dragalas.
Sa auzim numai de bine !!!
Ioana si Stefan Dimitri
http://www.shutterfly.com/my/slide2.jsp?auto=1&i=67b0de21b3729a15653e&idx=-1&m=1
casandra spune:
Imi pare tare rau pentru toata povestea si, mai ales, pentru danutz care, probabil ca nu intelege exact ce se intampla, dar te vede suparate, iar pe tatal lui nu il vede deloc.
Ma gandeam, daca tu mai esti dispusa sa il ierti, ca ar putea sa se duca mama lui la el, sa vorbeasca cu el. Eu cred ca mama are o mai mare influenta decat sotia, in astfel de cazuri. Cred ca de mama lui s-ar putea sa ii fie rusine, sa il gaseasca cu alta femeie, mai ales cu una asa cum ai descris-o tu. Poate vizita mamei lui l-ar putea aduce cu picioarele pe pamant.
roisin spune:
Eu nu stiu ce sa-ti spun, Danuta draga, mai mult decat ti-au zis deja fetele. Imi pare tare, tare rau si banuiesc cat suferi, insa doar timpul te poate ajuta sa treci peste toate astea. Gandeste-te ca esti tanara, esti desteapta, esti foarte frumoasa, dar mai ales gandeste-te ca ai o minune de baietel care merita acum de doua ori mai multe dragoste si atentie, pentru ca te are doar pe tine. Bucurati-va unul de altul, si intr-o zi sunt sigura ca te vei simti eliberata si senina.
Iti doresc multa putere si va tin pumnii sa reusiti voi doi!
http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro