la 3 m sub pamant
Raspunsuri - Pagina 6
danab spune:
Dana draga sunt si eu alaturi de voi cu gandul si sufletul! Mi-a placut tare mult ceea ce-a scris Cami, citeste de multe ori acest raspuns al ei si ai sa vezi ca ai sa te simti mai bine! Nici un barbat din lumea asta-care se comporta ca si Alex-nu merita osteneala de a suferi pentru el.Ai slabit deja dar ai grija sa nu inceapa problemele de sanatate de la atata suparare. Nu se merita!!! Ai un copilas de crescut si la asta trebuie sa te gandesti in primul rand. Taie raul de la radacina, daca el te-a mai parasit de cateva ori inseamna ca asta-i este caracterul-iarta-ma ca-ti spun asta!, din pacate nu unul prea bun, e pacat sa-ti amarasti tineretea sperand la cineva care cu siguranta nu-i pentru tine.
Iti doresc puterea de a trece peste toate aceste necazuri si gandeste-te ca pe lumea asta sunt rele mult mai mari!
Cu drag, Dana
Corina spune:
Draga Dana,mi-au dat lacrimile cind am citit!Imi pare rau pentru tot ce ti se intimpla,si nu am sa inteleg niciodata ce e in mintea unora,cred ca nu mai judeca cu capul si cu partea cealalta( stii tu!!)
Incearca sa te duci la biserica ,sa vezi ce stare de liniste ai dupa aceea.Sint sigura ca toate astea vor deveni o amintire iar tu vei putea sa iti refaci viata cu cineva care va merita intr-adevar.
Pupici lui Danut de la noi
Corina si Anna nazdravana!!
Milia spune:
Scumpa mea, m-ai și speriat cu titlul ăsta: La 3 metri sub pământ
Am crezut că ți-a murit cineva
Când colo?!? Pentru un bărbat te simți tu ca-n mormânt? Pentru un bărbat CA ĂSTA?!? Poate nu-ți dai seama, dar dezastrul tău n-a început acum. Acum l-ai conștientizat. Dar adevărul este că "el" a fost tot timpul la fel, chiar dacă tu ai văzut altceva în el, și anume ceea ce doreai TU să vezi. Cred că-ți dai seama că, dacă se va întoarce, nu vei mai fi niciodată liniștită. Nu vei mai putea avea niciodată încredere în el. Părerea mea: ia lucrurile așa cum sunt, nimic nu se mai poate schimba, lasă lucrurile să "curgă" și nu lua decizii pripite când nu ești stăpână pe tine, ca acum. O să vezi că, treptat, lucrurile se vor lămuri de la sine. Dumnezeu ne-a făcut să putem suporta dureri mult mai mari decât asta
Doamne ferește de mai rău! Când am postat dincolo, la celălalt topic, și ai scris că ai un mare necaz, mi-a fost teamă să nu se fi întâmplat ceva cu copilul! Așa că zic: tot e bine că nu e mai rău. Capul sus! Privirea înainte!
Te pup!
Anamaria-Livia spune:
Daca el a fost in stare de o asemenea mârsavie, inseamna ca nu te-a meritat niciodata, nici pe tine si nici pe Danzuc.
Stiu ca este foarte greu, dar fa un pas inainte,lasa totul in urma ta, ia-l pe bb de mâna, zâmbeste-i si spune-i cât de mult il iubesti si mergeti impreuna mai departe. Sigur undeva, intr-o statie a vietii cineva pe masura ta te asteapta!
alinamoro spune:
Draga Dana imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat.Iti doresc multa sanatate si putere sa poti trece peste aceste momente.Ai grija de puiutul tau si gandeste-te ca trebuie sa fii tare pentru el.Va pup si va doresc tot binele din lume.
alina
ruxi spune:
Draga Danutza, imi plange sufletul pentru ce ti s-a intamplat! Si pot spune, si sper sa nu te super, ca tatal copilului tau este un mare dobitoc, un om de nimic, nu te merita absolut deloc, nu este nici macar la degetul tau cel mic. Asa cum spune si Milia, dezastrul tau a inceput mai demult, acum s-a spart buba. Nu este si nu a fost decat un nemernic, nu trebuie sa-l regreti. Trebuie sa te bucuri ca ai scapat de el. Este un nehotarat si un las, daca a fost in stare de asa ceva, si nu o singura data ci de mai multe ori. Iarta-ma pentru invectivele folosite, dar sunt atat de furioasa.Nu te mai uita inapoi, esti tanara, esti frumoasa, chiar foarte frumoasa, ai un copil minunat, vei trece peste asta, nu-sti va fi usor, iti va fi chiar foarte greu, dar vei reusi cu siguranta! Esti puternica si ai un sufletel pentru care sa lupti sa fie totul asa cum trebuie, frumos, linistit si senin! Iti doresc multa putere si multa incredere in tine! Fruntea sus! Ai de ce!!!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 7 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Anina_n spune:
Draga Danza,
imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva ! Dar nu esti singura, ne ai pe noi ! Iti suntem alaturi cu sufletul si gandul ! Ca si Camelia-Daniela, esti o femeie tare, "scorpion" ! Sunt convinsa ca esti o luptatoare si vei renaste din propria-ti cenusa. Sanatate si multa putere si intelepciune de a merge mai departe !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
TORIA spune:
Am citit si eu ieri subiectul tau dar nu am avut putere sa-ti scriu te rog sa ma crezi,acum am vazut ca iti este mai bine si vreau sa sti ca si eu sint alaturi de tine macar cu gindul si te rog sa te gindesti ca esti o femeie foarte frumoasa si ai asa un baietel de dulce aveti grija de voi,e foarte greu dar asa cum ai reactionat la inilnirea din Constanta cu duduia eu te admir.Eu una nu cred ca aveam asa o reactie,nici eu nu le inteleg pe vampele care despart famili si le urasc rau de tot,dar D-zeu e sus si vede fiecare o sa-si primeasca rasplata.Capul sus si pieptul inainte pentru viata ta si a baietelului tau te rog aratai ca poti mai multe ca el.de la noi pentru voi si D-zeu sa va aibe in grija lui.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
tora97 spune:
danutza, scumpa, simt nevoia sa ti scriu si eu citeva rinduri, dinspirit de solidaritate... si eu, ca si Cami am trecut prin acelasi iad in urma cu 5 ani..
imi cazuse cerul pe umeri si disparuse orice urma de viata din ochii mei. Daca nu ar fi fost Thea, Dumnezeu stie ce timpenie as fi facut atunci.. vorbeam singura pe strada si interaga lume isi oprise mersul firesc. Uitindu ma la puiul meu nu simteam bucurie, ci durere, durere adinca, fara capat... ce sa i raspund cind spunea "tatatata"? cum sa traiesc mai departe? si tot asa... la fel ca si tine slabisem.. vreo 13 kg. dar vorba ta, parca mi mai pasa!!!!
ei, intr o zi, mi am spus ca "nimic nu i vesnic, cu exceptia lui Dumnezeu si a mortii, deci nici necazurile nu pot fi vesnice" m am obligat sa reinvat a zimbi, dureros, dar am reusit sa reinvat acest lucru pe care altadata il faceam cu dezinvoltura... ba am invatat sa si rid...
am reinvatat sa mi redescopar copilul, EL avea intr adevar nevoie de mine cu totul, cu absolut totul... pt el trebuia sa ma ridic..
asa ca m am ridicat: mi am scuturat geninchii de noroi, mi am indreptat spatele, am ridicat capul si la inceput mai shontic, mai impiedicat am reinvatat mersul prin viata... dar asta nu s a petrecut peste noapte, ci cu perseverenta, imi doream sa traiesc! CINEVA avea nevoie de mine sanatoasa, puternica. acum luptam singura pt doua!!! si conform proverbului, ce nu te poate ucide te face mai puternica, acum ma simt de zeci de ori mai puternica decit daca as fi ramas mai departe cu el, cu iubirea vietii mele...
lui, i am lasat usa deschisa, l am primit intotdeauna ca pe un prieten, nu am vrut ca resentimentele mele sa influenteze comportamentul micutei fata de el... desi el de multe ori s a c... in ospitalitatea si zimbetul meu, eu am ramas o doamna. am considerat ca intre noi socotelile sint incheiate, iar cea care va trebui sa i plateasca vreodata aceea va fi Thea, insa asta va depinde numai de decizia ei
asa ca scumpa, stiu ca ti este greu, stiu ca treci printr un iad, si ca se mai spune ca perioada de refacere totala este direct proportionala cu aceea cit ai iubit, dar nu i musai.. redu timpul, caci micutul tau are INTR ADEVAR nevoie de tine. insa nici nu forta lucrueile, vei simti atunci cind vei fi terminat cu aceasta perioada de doliu, la fel cum am simtit si eu, si Cami si multe alte femei care au trecut prin aceste suferinte
si nu uita ca vei fi mult, mult mai puternica!!!si apoi, nu esti singura!!!!!
orzu irina spune:
Danza, sunt de acord cu Tora. Insa, fetelor hai sa nu-l mai jignim pe acest om care la urma urmei este tatal lui Danut. Este josnic ce a facut, dar nu cred ca este normal sa-l hulim in asa hal pt ca sigur isi va primi rasplata de la viata. Eu nu cred ca el, daca a fost asa cum ni l-a descris Danza in cei 7 ani de relatie, va rezista fara Danut. Danza , ridica fruntea sus, lasa deoparte razbunarea si sentimentele negative pt ca el va plati , iar copilul tau are nevoie de tine asa cum te stia el inainte de aceasta nenorocire. Te pup, sannate si numai bine.