la 3 m sub pamant
Raspunsuri - Pagina 19
slakje spune:
Ingrozitor.Dana stiu ca nu am cum sa te ajut cu vorba asta, cum as putea sa te ajut.
Suntetzi frumosi si tu si Danutz, bijuteria asta de baietzel merita tot ce-i mai bun pe lume.
Nu-mi mai gasesc cuvinte.Inteleg ce crunt trebuie sa suferi.
Mergi inainte,intr-o zi vei fii rasplatita cu varf si indesat.
Sa va ajute Dumnezeu si sa va intoarca roata din necaz in bucurie.
Alina.
ralualexandrei spune:
Danza stiu ca suferi in special pt cel mic ,dar incearca sa nu te consumi prea mult,Danutz are nevoie de toata forta ta.Sa auzim numai de bine!
andrei
Alyssa spune:
Dana draga,
Trec printr-o situatie asemanatoare cu un tata iresponsabil si imatur in gindire...
Dar eu mi-am zis ca eu trebuie sa fiu tare pentru fetele mele, trebuie sa le ofer constant calmul si linistea de care au nevoie in casa pentru a se dezvolta normal. Stiu ca e greu si in situatii ca pe cea pe care ai descris-o este chiar imposibil dar de dragul lui Danut trebuie sa alegi binele de rau si sa ai multa rabdare!
El (tatal lui Danut) judeca asa acum pentru ca cea cu care este acum se simte in pericol cind el vine sa isi vada copilul gindindu-se ca il poate pierde daca el se decide sa se reintoarca la voi. Eu in locul tau asi sta de vorba cu ea si i-asi spune sincer ca asa ceva nu se va mai intimpla si ca nu are de ce sa-si faca griji in privinta asta si ca tu ii vrei binele lui Danut si ca vrei sa existe o comunicare ca intre oameni maturi intre voi trei care are la baza fericirea copilului. Eu cred ca cu o astfel de discutie ii dai si ei pace, stabilesti hotarele si pui in prim plan binele copilului.
Este atit de greu citeodata, Dana stiu prea bine!!! Fiind mame sintem foarte vulnerabile si ne doare cind pe copii nostri ii doare, parca mai mult decit ne-ar afecta pe noi direct!!! Stiu prea bine golul acela in stomac, amarul ce il ai in suflet, stiu bine riurile de lacrimi si "de ce"-urile care se invirt in minte la nesfirsit...
Dar orice s-ar intimpla da-i liniste si intelegere lui Danut si tu tine fruntea sus!!!
Alice
casandra spune:
Danza, nu e vina ei, e vina lui, e copilul lui, nu al ei. Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru faptele noastre, indiferent de conjunctura.
Imi pare tare rau pentru Danut, ca are parte de asa tratament de la tatal sau.
sinzi_ana spune:
Dana, am vb cu prietena mea, nu o cunoaste pe tipa asta...din pacate, ca i-as fi copt ceva...macar sa fie privita cu dispret si de cei care ii sunt aproape. Daca ai stii ziarul la care lucreaza...
Prietena mea a lucrat la Observator si la Antena 1 de C-ta...
Sinzi
slakje spune:
Sanziana poate fac o imensa prostie ca ma bag.
Parerea mea e ca e foarte urat ceea ce facetzi.Nu femeia aia are vina, cum este aia sa te razbuni pe o fiintza pe care nu o cunosti.Ce vina are femeia aceea ca tatal lui Danutz este iresponsabil.De ce femeia aceea sa fie o curva? Poate asa i-a bagat EL in cap si ei despre Danutza.Este foarte foarte urat, ma repet!
M-a intristat foarte tare ceea ce am citit!!!Sunt profund revoltata!
Alina.
PS: Revin: nu cu acte de vandalism cu spart geamuri si facut de rasul targului o ajutzi pe Danutza.Nu razbunandu-te si facand rau!Hai sa dam nume pe internet si sa ne sfatuim in public sa spargem geamuri.Cei apropiatzi femeii aceleia stiu foarte bine cum sa o priveasca nu trebuie sa i-o "coci" tu.
Imi pare foarte rau pentru Danutza, cred ca povestea ei este ingrozitoare si pe mine m-a atins foarte tare , dar de aici pana la a instiga pe un forum la acte de vandalism e cale lunga!
Sunt foarte suparata pe tine Sanziana caci mi-au placut foarte multe din postarile tale pana acum.
sinzi_ana spune:
Scuze Alina, ai inteles gresit, era o metoda de stil ca i-as sparge geamurile...nu as face asa ceva...iti dai seama...am glumit...singurul lucru care imi suna mie bine a "razbunare" ar fi ca apropiatii lor sa fie constienti ca el are o sotie si un copil...Si as putea sa o fac, pentru ca am cativa prieteni care lucreaza la ziar si sa raspandesc un zvon, nimic mai mult.
Pentru ca, ca sa te culci cu un tip care are o sotie si un copil acasa, sa fii constienta de asta, sa lasi un copil sa sufere pentru ca iti sfaraie tie calcaiele mi se pare un lucru care merita dispretuit si privit ca atare de cunostinte si prieteni.
Asta mi se pare corect...
Asa cum am privi-o noi in ochi, cunoscand povestea, si ochii copilului care e privat de tatal lui, mi se pare ca ar trebui sa ii priveasca si cunoscutii lor...
Poate ca privesc gresit problema si nu ar trebui, dar macar atata lucru merita Alex si "prietena lui"...
Sinzi
slakje spune:
Sanziana sper ca era o metoda de stil, oricum nu stiu ce a vorbit din tine oricum sunt sigura ca nu spiritul justitziar.
Si Danutza este o femeie in toata firea pe care nu cred ca o incalzesc in nici un fel(vreau sa cred) incurajari de astea: ca las ca-i arat eu la curva aia ca locuiesc cu ea in oras, o tavalesc prin smoala si prin fulgi si o plimb prin targ sa vada toata comuna ca s-a culcat cu un barbat care are un copil.
Vreau sa cred ca pe Danutza nu o incalzesc aberatziile astea.
El este un tata iresponsabil asa cum sunt multzi pe lumea asta,ca ar fii trait cu aceasta femeie acum sau cu oricare alta nu schimba cu nimic datele problemei.
Nu trebuie sa-tzi ceri scuze, eu nu te judec pentru ce ai spus doar m-am suparat foarte tare sa citesc asa ceva.
Alina.
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Scuze Alina, ai inteles gresit, era o metoda de stil ca i-as sparge geamurile...nu as face asa ceva...iti dai seama...am glumit...singurul lucru care imi suna mie bine a "razbunare" ar fi ca apropiatii lor sa fie constienti ca el are o sotie si un copil...Si as putea sa o fac, pentru ca am cativa prieteni care lucreaza la ziar si sa raspandesc un zvon, nimic mai mult.
Pentru ca, ca sa te culci cu un tip care are o sotie si un copil acasa, sa fii constienta de asta, sa lasi un copil sa sufere pentru ca iti sfaraie tie calcaiele mi se pare un lucru care merita dispretuit si privit ca atare de cunostinte si prieteni.
Asta mi se pare corect...
Asa cum am privi-o noi in ochi, cunoscand povestea, si ochii copilului care e privat de tatal lui, mi se pare ca ar trebui sa ii priveasca si cunoscutii lor...
Poate ca privesc gresit problema si nu ar trebui, dar macar atata lucru merita Alex si "prietena lui"...
Sinzi
Veve spune:
S-au adunat cam multisoare pagini la subiectul asta.O sa-l inchid si Dana e libera sa deschida unul nou,daca vrea;eventual cu alt titlu?!?!
Irina,veve & croko