Supa de pui-de-balta pentru suflet candriu...
Raspunsuri - Pagina 9
gandacelu spune:
varianta:
m-o facuit muica_candriu: mai!
puishoooooooooooooooooor de balta... ptiu! mai?
roxana1974 spune:
Foaie verde de ciment,
Excelent!
Sau:
Foaie verde busuioc
Cura apa'n beci
Imi iau slipu'
Si ma duc la meci!
sirod spune:
La noi la firma se dau mine de pix fara pix...nu stiu ce sa facem cu ele...poate sa scriem pe display...ma-nerveaza foarte chestia asta...
Si mi-amintii de Barbilian:
'Bu-hu-hu la luna shuie
Pe-o gutuie sa mi-l suie
si de-o fi pe-o rodie
Bu-hu-hu la zodie
Bu-hu-hu , uhu de zor
Si-nca o data prin mosor'
DORIS
xenocid spune:
Pe trotuarul din fata Spitalului Budimex o doamna supraponderala vinde, insirate pe o batista, tuburi pentru probe coproparazitologice.
Ce afacere de rahat!
Alin
Maana spune:
Si in talcioc in Iasi (tot auzeam ca acolo gasesti splendori occidentale ieftine:camere foto etc.-adica sa nu credeti ca sunt vreo des frecventatoare a acestui loc)se vindea capac de buda second hand(as)!
Tot de rahat, nu?Da, nici o indoiala Iasul e in Romania!
Andrada spune:
La gradinitza baiatului, o fetitza noua venita de vreo saptamina, plinge cu hohote la intrarea in clasa si se tine disperata de fusta mamei. Ritualul s-a repetat toata saptamina. Astazi am vazut ca a gasit solutia: si-a pus miinile la ochi, si asa a mers din parcare pina in clasa , apoi s-a asezat intr-un coltz si acolo a ramas, tot cu miinile la ochi. Mama era fericita totusi de rezolvarea struteasca .
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
parpalak spune:
Propunere de adaugire pentru afisele din toaletele comune:
"Stimati colegi, va multumim pentru cooperare si intelegere. Va rugam sa transmiteti colegilor dvs analfabeti ca urmatoarea lor cafea ar putea sa contina un laxativ foarte puternic."
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
elena_ltd spune:
Uite cum, gratie lui Q, am eu acuma ocazia sa defulez din memorie (aproape corect) un poem dadaist care mi-a ramas in cap dinaintea erei noastre:
Doispe-ori cinci sapte gaste,
Elefanti si o femeie paranteza deformata,
Lampa, cucurbitacee.
Ceai, zdrang, zdrang,
Adio viata!
Eu mananc,
Iar tu cianura,
Maclavura,
Taci din gura!
Hop
Sarisi din luminis.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai