Supa de pui-de-balta pentru suflet candriu...
Raspunsuri - Pagina 7
nadina spune:
quote:
Originally posted by Banti
La noi la firma nu sa da hirtie igienica, sau se termina repede...asa ca ne aducem de acasa
Ioana
La noi se da cu aroma de piersici.
Nadina
rachel owen spune:
Afis pe zidul unui cimitir aflat intr-o curba periculoasa:
"Nu va grabiti! Noi ... va asteptam!"
Ortansa spune:
Iata ce scrie pe un tricou de-al lui fii-meu,made in ...far east:-)))
"Ppony skln and plaln or ppnnted...beafen wool are the Prefered fabrlcs used for comfor..."
am mai vazut greseli ,dar astea parca le intrec pe toate.
P.S.-tricoul e superb si ...primit cadou:-))))
Ortansa-deX mamica
roxana1974 spune:
Stiti cand un muritor il face pe Dumnezeu sa rada? Atunci cand isi face planuri de viitor.
AC spune:
e in franceza... si totusi...
Joe Dassin À toi
Paroles et Musique: Pierre Delanoé et Claude Lemesle
A toi
A la façon que tu as d'être belle
A la façon que tu as d'être à moi
A tes mots tendres un peu artificiels
Quelquefois
A toi
A la petite fille que tu étais
A celle que tu es encore souvent
A ton passé, à tes regrets
A tes anciens princes charmants
A la vie, à l'amour
A nos nuits, à nos jours
A l'éternel retour de la chance
A l'enfant qui viendra
Qui nous ressemblera
Qui sera à la fois toi et moi
A moi
A la folie dont tu es la raison
A mes colères sans savoir pourquoi
A mes silences et à mes trahisons
Quelquefois
A moi
Au temps que j'ai passé à te chercher
Aux qualités dont tu te moques bien
Aux défauts que je t'ai caché
A mes idées de baladin
A la vie, à l'amour
A nos nuits, à nos jours
A l'enfant qui viendra
Qui nous ressemblera
A nous
Aux souvenirs que nous allons nous faire
A l'avenir et au présent surtout
A la santé de cette vieille terre
Qui s'en fout
A nous
A nos espoirs et à nos illusions
A notre prochain premier rendez-vous
A la santé de ces milliers d'amoureux
Qui sont comme nous
A la vie, à l'amour
A nos nuits, à nos jours
A l'enfant qui viendra
Qui nous ressemblera
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
Andrada spune:
Nanzi thai:
Simbata pe Nassau Street in Princeton, la restaurantul thailandez, ne intimpina patroana(?) cu: Nu e loc, iesiti afara, duceti-va in alta parte. Accent ofensiv asiatic si gesturi cu mina spre usa fara echivoc. Incerc sa par ultragiata, clientzii de linga usa isi baga capul in supa si maninca chinuiti. Cind tocmai imi cautam replici ucigatoare si atitudini ofensate, patroana ne apuca viguros de brat si ne impinge spre o masa improvizata lipita de casierie. Dupa ce apar bucatele, ne dispare orice dorintza de reclamatii, savuram totul, intrebindu-l pe copil de 3 ori daca el CHIAR are de gind sa manince TOT platoul lui. Un vis sublim de fructe, legume, carnuri, culori impestritzate, arome care purced in abur colorati, toate aranjate in ananas sau alte fructe sculptate.
A doua zi ma pling unei colege de tratamentul pe care il poti avea la un restaurant in America. Stie restaurantul. Cum ai gasit loc? A da vorbesc urit, nu te incontra cu ele si sa vezi ca pina la urma maninci. E cel mai bun restaurant din stat....
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
n/a spune:
Ca tot veni vorba de papa...hmm...fac parte dintr-o familie mixta (sotul meu e canadian-francez -quebecos- cum se zice pe aici) si de Craciun am fost invitati sa cinam la parintii lui...Mi-am pus tolul festiv, am pregatit cadouri si am plecat. Acolo, masa aranjata frumos, lumanarele, luminite si tot felul de boluri si platouase.Ma asez la masa si, fara sa fiu intrebata ce vreau sa beau, trosc o sticla de bere (fara pahar) in fata...dar mie imi era mai mult foame decat sete (nu mancasem nimic de dimineata, ca sa am loc unde sa bag o cina de Craciun si sa nu fiu pusa in postura sa refuz din lipsa de ...spatiu) si cautam din ochi o farfurie.Mi se face semn sa-mi iau farfurie dintr-un teanc de farfurii de plastic puse pe un bufet. Imi iau farfuria, imi iau si o furculita de plastic si ma asez la masa...Caut cu ochii prin boluri si platouase sa vad ce sa-mi pun in farfurie...chipsuri, pufuleti, alte chipsuri, masline negre, floricele de porumb, masline verzi, alte chipsuri, castraveciori murati, alte chipsuri...ma gandesc sa nu-mi pun nimic in fata si sa astept meniul principal...si astept, si beau bere, si astept....la un moment dat gazda, tata-socru, se ridica de la masa cu intentia de a strange platouasele si bolurile...ce fericire pe mine! Uite, strangem in sfarsit antreurile si vom manca! Imi ajut socrii sa stranga masa si sa bage maslinele in frigider si chipsurile inapoi in pungi si ma reasez fericita pe scaun...soacra sterge masa cu un carpoi dupa care asaza in mijlocul mesei...scrumiere si carti de joc!
Toata noaptea s-a jucat pocker si s-a baut bere....Eu nu stiam cum sa-mi ascund ghioraiturile din burta....
Ajunsa in sfarsit acasa...ma culc,,,ca NU GATISEM NIMIC! Dorisem sa fac sarmale si friptura, dar dragalasul meu sot imi spusese sa nu fac, ca oricum mancam la parintii lui si vom pleca de acolo cu platori cu ce mai ramane de mancare, asa ca nu avea rost sa ma chinui...
A doua zi de Craciun ma trezesc si plec la magazin sa cumpar carne, legume...sa trag o friptura sanatoasa macar....oops! magazinele toate inchise de Craciun!!! Singurul loc deschis, un fast-food de unde mi-am cumparat 2 submarine (sandwichuri facute pe lungimea painii)...si popcorn...
Abia in cea de a treia zi de Craciun, spre seara s-au deschis magazinele...Am fost primul client! Dardaiam la intrare inainte sa se deschida! Si am tras o friptura, nene....
Si de acum, de m-or mai invita canadienii la ei la masa, mananc bine la plecare, ba imi iau si sandwichuri in poseta!