Despre testul de sarcina nefolosit

Despre testul de sarcina nefolosit | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am si eu o intrebare. Testul de sarcina Orchideea, cel cu pipeta, are in stare de nefolosinta cele 2 linii ca niste umbre sau nu are ABSOLUT NIMIC????
Intreb intrucat eu vad o umbra de a 2-a liniuta dar colea mea spune ca este ceea ce ar fi trebuit sa apara si nu mi-a aparut. Eu sunt acum in a 23-a zi de ciclu. Eu nu m-am uitat cu atentie pana acum la un test nefolosit si nu stiu daca se vad sau nu liniile in umbra.
Mult multumesc anticipat.

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Diana, am ceva experienta cu testele de sarcina , asa ca iti pot spune ca intr-adevar, dupa utilizare se poate vedea la unele urma liniutei nr. 2. Este mai alba. Dar daca nu apare nici urma de culoare, testul e negativ. Mie mi s-a intamplat asta cu Clear Blue. Oricum, daca esti abia in ziua 23, repeta testul peste o saptamana. Iti tin pumnii.
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

testul l-ai folosit? Ca din cate am inteles eu nu l-ai facut. Si daca nu l-ai facut, nu prea vad de ce sa-ti apara liniutele. Dar daca l-ai folosit, e normal, atunci cand e negativ.

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Ba da, este o urma de culoare,nu este alba, dar f. firava. Foarte.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

In ultimele 4 luni toate testele au iesit cu cea de-a doua liniuta picgmentata, n-as putea sa spun roz, dar a fost clar ca imaginatia si dorinta mare de se pozitiva imi juca feste. Din proprie experienta(dupa zeci de teste folosite),iti recomand sa nu mai faci testul inainte de a-ti intirzia ciclul, acum ai cel putin 4-5 zile in care te vei intreba:pozitiv?; negativ? si dezamagirea este sfisietoare.
Eu vedeam numai teste pozitive in fata ochilor dupa ce le faceam si...venea ciclul, noaptea plingeam, ziua aaveam fata de cal, sotul ma cicalea si refuza sa discute cu mine pentru ca universul meu era cuprins intre cicluri si teste.Acum le urasc!
Elena

Mergi la inceput

mai stai cateva zile si fa testul din nou. Oricum l-ai facut cam devreme. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by Diana1968

Ba da, este o urma de culoare,nu este alba, dar f. firava. Foarte.

diana

Diana,
Si eu am facut luna trecuta un test caseta (Femina) in ziua 26 la care a iesit a 2a liniuta roz pal, dar f. f. firava (o liniuta subtire care se vedea daca te uitai cu atentie la lumina). Din pacate rusii au venit a 2a zi, iar dr. mi-a spus ca e negativ....
Poate tu ai noroc, tinind seama de faptul ca l-ai facut cam devreme ca sa iasa clar...

Ilenya

Mergi la inceput

Diana, cum e? Ai mai facut testul? Cum a iesit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna Goosar,
Da, am facut testul ieri inca o data si mi-a aparut si a II-a liniuta palida, dar mai intensa decat prima. Colea mea a vazut-o si ea, daca pe prima nu a vazut-o.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by Diana1968

Da, am facut testul ieri inca o data si mi-a aparut si a II-a liniuta palida, dar mai intensa decat prima. Colega mea a vazut-o si ea, daca pe prima nu a vazut-o.

Tinem pumnii de data asta sa ajungi sa ne dai vestea cea mare si sa fii cuminte, sa nu faci nici un pic de efort, eventual bea ceai de cretisoara, ajuta la prindere!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Nu dispera,si eu am zeci de teste facute si toate NEGATIVE! Dar nu disper,si luna viitoare e o luna! Am inteles ca conteaza f mult sa nu fii stresata,sa nu ai emotii...Si,stii tu,cand iti doresti f mult ceva,Dumnezeu se incapataneaza sa-ti dea. Spera in continuare,sunt convinsa ca o sa reusim. Iti tim pumnii
erica

Mergi la inceput